Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tolerancja PLX ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55482)

comdiv 13-11-2005 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
_NIE_ jestem tolerancyjny. Co prawda nie przeszkadza mi inny kolor skory, ale mysle ze dzielenie ludzi ze wzgledu na kolor jest w ogole poronionym pomyslem, dlatego imo to sie nie liczy.
Co jeszcze - nie lubie Niemcow, ale to raczej przez pewien incydent w miescie graniczacym ze Zgcem, niz ogolnie nienawisc do rasy niemieckiej od malego. To tez sie liczy?

Zaprzeczasz sam sobie, bo jakoś nie widzę różnicy w dzieleniu ludzi ze względu na kolor skóry, czy narodowość.

Cytuj:

Fakt, do lesbijek sie raczej nie przyczepie, ale to raczej tylko z tego wzgledu ze dla mnie jako jednostki sa calkowicie niegrozne. Gorzej juz z pedalami... Ale ogolnie - nienawidze scierwa, i gdybym przypadkiem zostal kiedys fuhrerem, to niech kazdy gej cudownie sie nawraca na hetero, tak bedzie dla niego lepiej...

Młodzież Wszechpolska? Idealnie się tam nadajesz.

Khazar 13-11-2005 15:39

po kilku dniach intensywnego siedzenia na forum zmieniam zdanie - nie jestem tolerancyjny.

- nie toleruje ludzi uzywajacych entera zamiast spacji
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mattiz"
Maciej Druidmaster: co
Maciej Druidmaster: nie
Maciej Druidmaster: wiem
Maciej Druidmaster: o
Maciej Druidmaster: co
Maciej Druidmaster: ci
Maciej Druidmaster: chodzi

- nie toleruje ludzi Tworzacych wlasne bezsensowne slowa i lamiacych wszelkie reguly ortografii
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez si'monek12
NIENAWIDZE NOBUW NAJCZENSCIEJ JAK MNIE WKURZAJOM TO TEN PIENKNY PRZYCISK IGNORE MI POMAGA :evul:

POMAGAM NAWBIU BO WIEM ZE SAM KIEDYS NIM BYLEM :D :D

HMMM KIDYS POMYLILEM NOOBKA Z NEWBIU :( :confused:

ZAWSZE TOLERANCJA DLA NEWBIU

- nie toleruje ludzi piszacych kazde slowo z duzej litery i spolszczajacych zwroty obcojezyczne
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez si'monek12
Nie Nikomu Sie Nic Nie Dzije Hyba Masz Haka Stary

<EDIT>
@hoomik:

Cytuj:

nienawisc do rasy niemieckiej od malego

taki tylko szczegol: nie ma rasy niemieckiej - to tylko Hitler sobie cos takiego wymyslil. to o czym piszesz to narod niemiecki a to jest roznica.

hoomik 13-11-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez comdiv
Zaprzeczasz sam sobie, bo jakoś nie widzę różnicy w dzieleniu ludzi ze względu na kolor skóry, czy narodowość.

przeczytaj moja wypowiedz, potem jeszcze raz, potem kolejny, a potem jeszcze raz, ale ze zrozumieniem.
Cytuj:

Młodzież Wszechpolska? Idealnie się tam nadajesz.
Yeah. So? Obrazisz sie na mnie?

Neltharion 16-11-2005 21:15

@Do wszystkich co napisali chodz 1 post :P w tym temacie !
THX All zaliczylem Edukacje Europejska :P i nie bede musial pisac ***anego testu :D:D Jeszcze raz thx za pomoc :*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58.