![]() |
Cytuj:
ps. ciekawi mnie jedno kiedy skończy sie test serv bo poprzednio to chyba tydzien trwał a jak nie to poprawcie mnie |
No dobra ludzie pomoge wam w potrzebie skoro modki sie tasuja na taste
wiec to jest tak.... niektorzy maja z was te timeaut czy tam errory NIE BOJ SIE MOJ NARODZIE TO NIEJEST WASZA WINA ma to tysiace ludzi poniewaz bardzo duza liczba ludzi proboje WBIC... PROBOJ LUDU MOJ NADAL A SIE TOBIE UDA jesli nie dzis to moze jutro rano...(raczej napewno z rana wam sie uda) wiec nie bojcie sie kazdy wbije z was wkoncu |
Shut the fuck up
Czy kazdy tu bedzie pisal ze ma "connection timeout....."????????
ludzie wyluzujcie skoro tak jest widocznie TestServer jest zapchany! 7 stron o gaciach babci omg |
Chyba błą :P
Do bra mi wyskakuje coś: Cannot connect...
Ale chyba to normalne z taką ilością graczy :P :) :] |
Trzeba wbijać o 12:00 w samo południe =\ Jutro spróbuję z kumplem wbić.. ;(
|
co jest qrde !!
|
Test
Ja już 3 razy wbilem :D i 3 razy mnie zapizgali ludzi....Securianczycy w Venore poluja na nas :) Ale jakis oboz secury jest na ankh :] a tak za securą test nawet fajny :] Masowe pk <evul> ^^
|
Ce-le-sta! Ce-le-sta! :D Zapowiada się niezła jazda, trzeba zebrać sprzymierzeńców :D
|
Do Dupy z takim test serwerem skoro nawet wbić sie nie można.
|
A do kiedy będzie ten testserv trwał? Tzn. ile dni od dzisiaj? :baby:
|
Brak
Powinni zwiekszyc transwer od godziny próbuje sie lognac i dupa nie idzie;//
|
Super -,- 30 minut logowania i co?? :) i dupa :( Moze sie kiedys wbije -.- Pozdro :( Dajcie jakies SS';ki ;)
|
Jeszcze nie udało mi sie wbić ale nie poddam się -nigdy-nigdy-NIGDY
|
Nooby...
1 sprawa:Cholerni cipowie!!!Dlaczego akurat wybrali 31 października??!!Wpisuje jaki mialem wtedy pass a mi mówi po chwili...Ze jest gupio i zebym wypier*****!!!Zabije cip soft!!! X(
2 sprawa:Na moim serverze (berylia) Ludzie w ogóle nie wiedzą co to jest test serv!!!No po prostu sranie w banie!!! X( P.S:A zapomniałem... :p |
Huh
Po kilkunastu minutach dobijania sie zalogowalem sie, standard na testach: pojawiłem sie w świątyni, obok kilka innych osob ktore wbily sie w tym samym czasie. Pierwsza mysl otworzyc runki odpalic Haste i sprobowac sie dostac do depo, sprobowac bo z ostatniego testa pamietam se w Kazo bo tam aktualnie przebywałem, przed depo była swego rodzaju rzeź, pelno bląkających sie Behemotow i bezpańskich Demonów... huh 47lvl niemiał by szans na przezycie ;D ale cuz Haste i biegniemy do depo a tu zaskoczenie... Pustki zero monsterkow sami ludzie w pospiechu biegaja po runki do sklepu i gdzies sie wybieraja... Aż tu nagle czerwono na kanale, wiadomoac ze niemozna sie dostac na edron bo statek jest zablokowany i zeby probowac innych mozliwych dróg... czyszby wszyscy czekali na Orsha ?? ;]
Po dostaniu sie do depo spotkalem znajomych z Aldory ;D Hail Montegro Hail Sacrefice!! Hail Sacrefice Academy:) Wziolem runy i w pospiechu udalem sie do Carlin... i tu moja opowiesc sie konczy bo zostalem strapowany kolo fermon hills. ;D You are dead. ;D ps. wszedzie po drodze na carlin ciała duzo ciał, ciezko wobrazic sobie tyle ciał ... Choc podczas wojny z BW bylo podobnie ale nie na taką skale ;D Huh ciekawe co nowego dodadzą tym razem ;D Pozdro. Aldora |
a mi sciąga jakis Tibia***** ale nic nie idze juz 30 min ...... koszmar!!!
|
kurcze niemoge sie wbic na testa non topa jest
Error: Connection timeout :-((((( co mam zrobic |
Bylo Super :d
Wpadlem jak dziki zabijalem kazdego kto sie ruszyl :P
i ban za PK po 40 minutach w tym 15 minut na statku bo pelno noobow :D:D:D to sie nagralem huh?? ;] POLECAM :D |
Jezu ludzie kazdy ma timeouta trzebylo sobie pacc kupic
|
niemoge zaraz padne chyba 3-4 to bylo CONNECTION TIMEOUT LUDZIE POMOCY!
to jest zalosne.....trza dalej probowac <ja dalej proboje : p > wkoncu sie dolaczymy ZA REFUGIE~! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |