Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Game Over WMV [Aldora] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55639)

Pawel The Knight Of Dark 25-11-2005 08:59

;( ;( ;( ;( popłakałem się ;( ;( ;( ;(

Mazio_own3d 25-11-2005 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kimo
co prawda nie gram na aldorze.. ale czuje to co przezywaliscie =/ c*** ze jestem chlopakiem ale sie poplakalem... mazio skonczyles z tibia czy bedziesz jeszce gral na jakims servie? odp plz..

hmm... czy bede gral na jakims servie ... juz gram :P mam 50+ pala dokladnych danych nie podam noi serva na ktorym gram :evul: bedzie to narazie tajemnica :p ale jezeli zdolam sie wybic to chetnie sie pochwale B) :p

Cyber Demon 25-11-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majok
mevar sux nemtor sux masakrowiec sux... wszystko na multiowningu robione tylko masa~sprzedany w pore a nemtor nie wykryty i ofkors jeden owner z nemtora jest slepy ^.- zeby nie widziec kolesia co zajmuje 1,5 sqm.
EM SUX

falmik zarabisty, normalnie kumpel sie poplakal :D
Majok masz racje EM SuX!! X(

Vice 25-11-2005 19:33

Wogóle wszystko spox :)
Tylko kolesi żal :(

Del'Pierro 26-11-2005 20:32

Filmik pierwsza klasa, wszytsko dobrze zgrane.
Aldora=Pa
Aż łezka się w oku kręci :)

Ozon18 26-11-2005 23:11

Byc moze spotka sie to z fala oburzenia ale filmik mi sie nie podoba. Raz ze muza do niczego. Dwa to to ze z tymi charami mogliscie obrzydzic zycie niejednemu friendowi ekipy z chosen i em. Po trzecie jedziecie na mase i nemtora za sharowanie (nie mowie ze ich lubie), a sami jestescie jedny z najwiekszych sharerow na aldorze... Jak ja pamietam te gadki: Nameck: Ide teraz na royal mazia pograc albo Phair Ironbeard: Doexpie lvl donem jak tylko zejdzie ten owner -.-'

Ale was fun ze tak powiem

Mazio_own3d 26-11-2005 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozon18
Byc moze spotka sie to z fala oburzenia ale filmik mi sie nie podoba. Raz ze muza do niczego. Dwa to to ze z tymi charami mogliscie obrzydzic zycie niejednemu friendowi ekipy z chosen i em. Po trzecie jedziecie na mase i nemtora za sharowanie (nie mowie ze ich lubie), a sami jestescie jedny z najwiekszych sharerow na aldorze... Jak ja pamietam te gadki: Nameck: Ide teraz na royal mazia pograc albo Phair Ironbeard: Doexpie lvl donem jak tylko zejdzie ten owner -.-'

Ale was fun ze tak powiem

stary co ty pier******, masz serio nasrane pod kaskiem ... wali mi to ze film ci sie nie podoba ... inny maja inne zdanie, ale kur** o tym sharowaniu to stary do***ales -.- buahauahauahua. dziecko idz spac lepiej

Ozon18 26-11-2005 23:42

Smieszny jestes, nie potepiam cie za sharowanie ale takie sa fakty... I nie zaprzeczaj bo ja tego nie wymyslilem na poczekaniu... Kim jestem masz w podpisie, widzielismy sie i rozmawialismy wiele razy, z roznymi ownerami...

Mazio_own3d 26-11-2005 23:45

Cytuj:

Smieszny jestes, nie potepiam cie za sharowanie ale takie sa fakty... I nie zaprzeczaj bo ja tego nie wymyslilem na poczekaniu... Kim jestem masz w podpisie, widzielismy sie i rozmawialismy wiele razy, z roznymi ownerami...

nie bede sie stary z toba klucil na forum -.- ale powiem ci jedno ze gowno wiesz i nie pier***

Arthevariel 27-11-2005 00:06

Chwala Wam Mazio! Tez gram na aldorze i nie lubie takich sytuacji =(
Szkoda ze tak wyszlo!

BOtter 27-11-2005 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyber Demon
falmik zarabisty, normalnie kumpel sie poplakal :D
Majok masz racje EM SuX!! X(

Ekhmmmm ja nie powiedziałbym że sux :evul:
Za to że huntowali noobów to chyba gud nie? xD

Infuat...pochodził z Olecka.Teraz jaki¶ newbie plax dostał go w ręce i sry kaplica.

nubssssss

Mazio_own3d 28-11-2005 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter
Ekhmmmm ja nie powiedziałbym że sux :evul:
Za to że huntowali noobów to chyba gud nie? xD

Infuat...pochodził z Olecka.Teraz jaki¶ newbie plax dostał go w ręce i sry kaplica.

nubssssss

no fakt dowiedzielismy sie z donem ze infuat ma nowego onwera i to wlasnie z lubaczowa ... no ale ;]
nie wiem meandriel (ozon18) co chciales udowodnic swoimi postami dotyczacymi moim sharowaniem oraz dona -.- mysle ze chciales mnie jakos skompromitowac i to wlasnie na forum, nie udalo ci sie -.- ale powiem ci jedno wracaj do szkoly i zacznij sie uczyc :evul:
wali mi to ze film ci sie nie podobal, innym za to bardzo za co z gory dziekuje :p

FOREVER TO THE END ... HAIL BFH % BATORY TEAM . FOREVER

Ozon18 28-11-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazio
nie wiem meandriel (ozon18) co chciales udowodnic swoimi postami dotyczacymi moim sharowaniem oraz dona -.-

Dziekuje, wszyscy zdrowi. Zdziwilo mnie tylko ze niektorzy z was, niekoniecznie ty, jedziecie na Mase i Nemtora ze sharuja, podczas gdy wy wcale nie jestescie lepsi. Ze sharujecie (-waliscie) to mnie nie obchodzi, ale krytykujecie za to innych tego nie rozumiem.

Zeby nie bylo OFF-Top: Gratz fragow na filmiku.

Mazio_own3d 28-11-2005 20:54

Cytuj:

Dziekuje, wszyscy zdrowi. Zdziwilo mnie tylko ze niektorzy z was, niekoniecznie ty, jedziecie na Mase i Nemtora ze sharuja, podczas gdy wy wcale nie jestescie lepsi. Ze sharujecie (-waliscie) to mnie nie obchodzi, ale krytykujecie za to innych tego nie rozumiem.

Zeby nie bylo OFF-Top: Gratz fragow na filmiku.

stary my wogle nie najezdzamy na mase i nemtora (no moze troszeczke na mase :P) ale nie o sharowanie .... z nemtorem jest wszystko ok spoko koles z niego ale z masy ... kawal hu** ktory jedzie na 2 strony -.- ale nigdy nie mowilismy o nich ze sharouja, nie wiem od kogo takie rzeczy sie dowiedziales.

pozdro BFH & forumowiczow :p

Wojen 29-11-2005 18:51

Hmm, filmik niezly, ale bywaly lepsze. tyle ze tych lepszych to nikt tu nie umieszcza :) Nie moge tylko zrozumiec czemu sie zrookowales. Samo Twoje zalgowanie sie w dp i odejscie od pc sprawilo by wiele problemu ludzia Ciebie huntujacym. Trzeba Cie znalesc, przygotowac sie do walki, moze nawet przerwac hunta. A jesli po paru miesiacach takiego logowania sie przestana Ciebie szukac to mozna ktoregos z nich na treningu odwiedzic i sprawdzic czy nie afkuje, albo czy wystarczajaco dobrze przygotowal sie na nagly atak idac na hunta. Na eterni duzo osob zostalo zmuszonych do odejscia z servera po ostatniej wojnie. Niektorzy przeniesli sie na inne swiaty, ale ciagle maja postacie 100+, czasem czekaja w dp cala noc zeby ok 4 w nocy kogos dorwac.

ASHAR 29-11-2005 21:58

1 sprawa....Meandriel ile razy twoj char byl sprzdawany?Nie dzielilismy kont to ze zmienialismy sie w pilnowaniu podczas treningu (bo po co 2 osoby maja sie meczyc) to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi...To ze czasami nie mialem ochoty odpisywac niektorym osobom na pytanie " siema Don po ile jest fire sword"? I pisalem sory tu nie Don i wylaczalem to tez nic nie znaczy...Zreszta najblizsze mi osoby w tej grze wiedza wszystko i w sumie nie obchodzi mnie co wypisujesz Xddd.Kiedy poogladalem ten filmik przypominaja mi sie najlepsze momenty w tej grze, przypominaja mi sie momenty kiedy bylem tylko z kumplami...Wszystkie nocki, trenienie wkurzanie sie na siebie "don kiedy mi oddasz 20 k" :P naprawde lezka moze poleciec:P Na pytanie dlaczego taki skonczylismy, hmm gralismy od poczatku razem wspolne hunty , questy, huntowanie innych osob wiec dlaczego nie skonczyc razem?Gra byla ale sie skonczyla...nie bylo sensu wlazic czekac po 5 godzin w dp zaniedbywac inne rzeczy (chodzi mi o rl zycie) zeby ubic kretyna ktory chce mnie zabic w grze lol?Niech sie ciesza ze maja...jak sie przekonalem wszystko sie szybko konczy:)Przekonalem sie tez ze nie nalezy ufac ludziom w grze!Taki Masakrowiec, na pytanie " dlaczego mnie sprzedales, myslalem ze jestesmy kumplami...?" odpowiedzial mi "Eli dal mi duzo kasy na manaski" xdd hehe nie no luss :)Ale sa tez ludzie ktorzy do konca byli lojalni i za to wam dziekuje.Nawet Nemtor nie zachowal sie jak Ch... on byl w porzadku :)
Mysle ze jeszcze spotkamy sie kiedys w grze i pokazemy co niektorym na co nas stac :P << to do wtajemniczonych ;DD.
__________________________________________________ ___________

If you dont fight for your friends...
... Who will fight for you?

S± w życiu chwile które w pamięci zostan± ,chociaż czas mija one nie mijaj±, s± też osoby które raz poznane bywaj± niezapomniane.

...Impossible is Nothing...

Ozon18 29-11-2005 22:24

Sprzedawanie nie wchodzi w paragraf account sharing to raz. Dwa, wiem ze sprzedanie meanda bylo glupie zwlaszcza sadzac po tym jak skonczyl, ale ja nevah nie sharowalem :D
Do 75 lvlu, praktycznie 76, jechalem sam jeden.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashar
to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi

Moze jestem jedyna osoba ktora twiedzi prawde?
Ah, polecam lekture tego posta : Link

To tak btw. Pozdro :D
I tak was lubie ;p

Mazio_own3d 30-11-2005 14:07

Cytuj:

Sprzedawanie nie wchodzi w paragraf account sharing to raz. Dwa, wiem ze sprzedanie meanda bylo glupie zwlaszcza sadzac po tym jak skonczyl, ale ja nevah nie sharowalem :D
Do 75 lvlu, praktycznie 76, jechalem sam jeden.

Moze jestem jedyna osoba ktora twiedzi prawde?
Ah, polecam lekture tego posta : Link

To tak btw. Pozdro :D
I tak was lubie ;p

co do tresci w linku" to wlasnie chodzilo o wspolne trenienie -.- kazdy mial tak jakby swoja warte i to on siedzial i pilnowal akruat w danej chwili, kazdy sie zmienial .... :]

Koronowany rycek 30-11-2005 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szu Pa Slayer
Pewien znany kompozytor powiedział:
"Sukces to tylko 1% talentu, 9% szczę¶cia i 90% pracy"
Mój sukces: 0 pracy, 0 talentu, 0 szczę¶cia, mój sukces to przyjaciele
Dziękuje za wszystko. Always loyal
Shu.

Sure.M±dre słowa, Respect

Film@
Fajny

Wobunio 30-11-2005 16:37

Super film , najlepszy jaki widzialem w wmv :) :cup: :cup: (Mistrzowski)
ogolnie tez skonczylem z tibia , na dobre chyba to wychodzi xD :D
pozdro ;) :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29.