![]() |
;( ;( ;( ;( popłakałem się ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Majok masz racje EM SuX!! X( |
Wogóle wszystko spox :)
Tylko kolesi żal :( |
Filmik pierwsza klasa, wszytsko dobrze zgrane.
Aldora=Pa Aż łezka się w oku kręci :) |
Byc moze spotka sie to z fala oburzenia ale filmik mi sie nie podoba. Raz ze muza do niczego. Dwa to to ze z tymi charami mogliscie obrzydzic zycie niejednemu friendowi ekipy z chosen i em. Po trzecie jedziecie na mase i nemtora za sharowanie (nie mowie ze ich lubie), a sami jestescie jedny z najwiekszych sharerow na aldorze... Jak ja pamietam te gadki: Nameck: Ide teraz na royal mazia pograc albo Phair Ironbeard: Doexpie lvl donem jak tylko zejdzie ten owner -.-'
Ale was fun ze tak powiem |
Cytuj:
|
Smieszny jestes, nie potepiam cie za sharowanie ale takie sa fakty... I nie zaprzeczaj bo ja tego nie wymyslilem na poczekaniu... Kim jestem masz w podpisie, widzielismy sie i rozmawialismy wiele razy, z roznymi ownerami...
|
Cytuj:
|
Chwala Wam Mazio! Tez gram na aldorze i nie lubie takich sytuacji =(
Szkoda ze tak wyszlo! |
Cytuj:
Za to że huntowali noobów to chyba gud nie? xD Infuat...pochodził z Olecka.Teraz jaki¶ newbie plax dostał go w ręce i sry kaplica. nubssssss |
Cytuj:
nie wiem meandriel (ozon18) co chciales udowodnic swoimi postami dotyczacymi moim sharowaniem oraz dona -.- mysle ze chciales mnie jakos skompromitowac i to wlasnie na forum, nie udalo ci sie -.- ale powiem ci jedno wracaj do szkoly i zacznij sie uczyc :evul: wali mi to ze film ci sie nie podobal, innym za to bardzo za co z gory dziekuje :p FOREVER TO THE END ... HAIL BFH % BATORY TEAM . FOREVER |
Cytuj:
Zeby nie bylo OFF-Top: Gratz fragow na filmiku. |
Cytuj:
pozdro BFH & forumowiczow :p |
Hmm, filmik niezly, ale bywaly lepsze. tyle ze tych lepszych to nikt tu nie umieszcza :) Nie moge tylko zrozumiec czemu sie zrookowales. Samo Twoje zalgowanie sie w dp i odejscie od pc sprawilo by wiele problemu ludzia Ciebie huntujacym. Trzeba Cie znalesc, przygotowac sie do walki, moze nawet przerwac hunta. A jesli po paru miesiacach takiego logowania sie przestana Ciebie szukac to mozna ktoregos z nich na treningu odwiedzic i sprawdzic czy nie afkuje, albo czy wystarczajaco dobrze przygotowal sie na nagly atak idac na hunta. Na eterni duzo osob zostalo zmuszonych do odejscia z servera po ostatniej wojnie. Niektorzy przeniesli sie na inne swiaty, ale ciagle maja postacie 100+, czasem czekaja w dp cala noc zeby ok 4 w nocy kogos dorwac.
|
1 sprawa....Meandriel ile razy twoj char byl sprzdawany?Nie dzielilismy kont to ze zmienialismy sie w pilnowaniu podczas treningu (bo po co 2 osoby maja sie meczyc) to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi...To ze czasami nie mialem ochoty odpisywac niektorym osobom na pytanie " siema Don po ile jest fire sword"? I pisalem sory tu nie Don i wylaczalem to tez nic nie znaczy...Zreszta najblizsze mi osoby w tej grze wiedza wszystko i w sumie nie obchodzi mnie co wypisujesz Xddd.Kiedy poogladalem ten filmik przypominaja mi sie najlepsze momenty w tej grze, przypominaja mi sie momenty kiedy bylem tylko z kumplami...Wszystkie nocki, trenienie wkurzanie sie na siebie "don kiedy mi oddasz 20 k" :P naprawde lezka moze poleciec:P Na pytanie dlaczego taki skonczylismy, hmm gralismy od poczatku razem wspolne hunty , questy, huntowanie innych osob wiec dlaczego nie skonczyc razem?Gra byla ale sie skonczyla...nie bylo sensu wlazic czekac po 5 godzin w dp zaniedbywac inne rzeczy (chodzi mi o rl zycie) zeby ubic kretyna ktory chce mnie zabic w grze lol?Niech sie ciesza ze maja...jak sie przekonalem wszystko sie szybko konczy:)Przekonalem sie tez ze nie nalezy ufac ludziom w grze!Taki Masakrowiec, na pytanie " dlaczego mnie sprzedales, myslalem ze jestesmy kumplami...?" odpowiedzial mi "Eli dal mi duzo kasy na manaski" xdd hehe nie no luss :)Ale sa tez ludzie ktorzy do konca byli lojalni i za to wam dziekuje.Nawet Nemtor nie zachowal sie jak Ch... on byl w porzadku :)
Mysle ze jeszcze spotkamy sie kiedys w grze i pokazemy co niektorym na co nas stac :P << to do wtajemniczonych ;DD. __________________________________________________ ___________ If you dont fight for your friends... ... Who will fight for you? S± w życiu chwile które w pamięci zostan± ,chociaż czas mija one nie mijaj±, s± też osoby które raz poznane bywaj± niezapomniane. ...Impossible is Nothing... |
Sprzedawanie nie wchodzi w paragraf account sharing to raz. Dwa, wiem ze sprzedanie meanda bylo glupie zwlaszcza sadzac po tym jak skonczyl, ale ja nevah nie sharowalem :D
Do 75 lvlu, praktycznie 76, jechalem sam jeden. Cytuj:
Ah, polecam lekture tego posta : Link To tak btw. Pozdro :D I tak was lubie ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Film@ Fajny |
Super film , najlepszy jaki widzialem w wmv :) :cup: :cup: (Mistrzowski)
ogolnie tez skonczylem z tibia , na dobre chyba to wychodzi xD :D pozdro ;) :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |