![]() |
Mam nadzieje ze to tylko przystawka ...
|
:d
Jaaaa, ale fa fa fajne faaaale ale fajne zboooze ;) zdecydowanie sie zgadzam wiecej takich fajnych animacji ;) i nowych grafik :) :cup:
|
:) Nie moglem sie doczekac...
Mam nadzieje ze dadzo jakis fajne nowe servery w tym update :baby: Ale grafiki spoczko, aha no i jakis nawe outfity by byly fajne :baby: |
"Pamiętaj-Jak zawsze na update'cie skorzystają najbardziej gracze posiadający Pacc. Nie czekaj i kup go już dziś przy pomocy Tibia.pl"
NIENAWIDZE PACC !! TO WIELKIE KUPY ŁAJNA KTÓRE MYSLOM ZE JAK MAJOM KASE TO SOM LEPSI (nie dotyczy tych którzy kupil pacc za kase tibijskom). P.s. dobre grafiki nie som zle .:P |
@@up
Pisz poprawniej ... Ile ty masz lat czlowieku ? -.- Naprawde gra robi sie "CUKIERKOWA" , bardzo podobne grafiki jak w Harvest Moonie :/ |
mmmm.... az mi sie lepiej zrobilo :)
|
Nom ladne te graficzki ciekawe kiedy dokladniej bedzie update?
Mi sie zdaje ze w srodku grudnia.... ;) |
skały i płaża wyglądają pięknie ;]
|
Wyglądy potworów...
Szkoda że niezapowiada się na nowe wyglądy potworów czy też broni.... Ale teraz to będzie tibia przypominać Final Fantasy >.< ale to i nawet dobrze :)
|
Grafa nadal słaba, ale i tak lepsza... Cóż.. dobrze, że nie gram w Tibie dla grafy;P
Ciekawe jak z innymi zmianami... |
xxxxxxxxxxxxxxxx
|
:o:o
LOOOOOOL !! super za***iscie !! patrzcie na przyplywy i odplywy wody !! MeGa !!:D:D ja chce juz update !! :D
|
Pada już śnieg, jest 0 stopni.
Prawie zima (jeszcze brakuje reniferów, a kij z mikołajem ^^''), mam nadzieję, że update będzie dopiero ok 20 grudnia (czyt. koniec bana ;> ) |
Jedyne, co pozostaje mi teraz zrobic, to od nowa zdac test na tutora, zeby na tescie pograc :P
Wreszcie zmienili ta wode. Wczesniej wygladalo to beznadziejnie, szczegolnie w wodospadach na Tiquandzie. Jestem jak najbardziej na + ;) |
Kto ma kese ten ma wladze
Cytuj:
masz absolutna racje polowa swita w tibi jest dostepna dla pacc po kupieniu promocji maja 2 razy wiecej soul pointow.Zreszta co tu duzo mowic Cipsy powinny zmienic ta kolosalna roznice miedz facc i pacc.(ja facc jestem i narazie wytrzumuje do czasu X( ) |
No to Cipsoft sie postarał ale i tak zawsze cos spieprzą? :P
Mam Nadzieje ze bedą jakieś nowe Outfity ;D:D i nowe potwory... :P __________________________________________________ __ Hail Family Ar'tix:D :D |
Suuuper to wygląda! jestem mile zaskoczony mam nadzieje ze to wszystko wypali :)
|
Teraz Tibia będzie wreszcie cieszyć oko :] Mi najbardziej podoba się animacja fal, oraz nowy wygląd gór-piiiięęęękne (teraz już jestem przekonany-kupuje u was PACC)!
|
New tibia
Mi się podoba tak jak jest mogliby jedynie zmoenić stroje i jakies tereny dla facc :D ale z tymi falami to juz przesada tiba straci swoj urok X(
|
SuperExtraBombastycznie naprawde rzeczka wyszla im przepieknie. Teraz tylko skladam flote i kupuje PACC. ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |