![]() |
xD
spoko fake mi sie bardzo podoba rób wiecej części mi się naprawde bardzo podoba czekam na więcej !! :)
|
Jedne z najlepszych faków jakie widzialem masz talent:]
|
Brak mi słów! Świetny Fake!!! Fabuła w pierwszej czeci byla troche nudna, ale jak zobaczylem kolejne czesci to poprost GIT! :)
Plax next czesci :) 8o :D Wykonanie: 9.5/10 (moglbys troche zwiekszyc obrazki :D) Fabuła: 1000000/10 (tak jak mowilem UP :P) |
More More Plx ! Gratz :]
|
Extra!!! Ocenka 10/10 :D Megaśne texty wymyślasz :D "ale gejowska pelerynka" muhaha PLX MORE!!!
|
Alem sie usmial 8o nie dosc ze masz talent B) to jeszcze takie teksty 8o ocenka 11/10 ;)
|
Fajne fajne :-) 10/10
ach ten Gazo :) |
Świetny kolejny fake MORE MORE PLX !!! widać też siedzisz po północy :)
|
Hehe, wymiatam :evul: . Fajne efekty specjalne i te Umber Hulki.
Wykonanie: 9,5/10 (parę niedociągnięć, np. ta ściana przewracała się do wnętrza a na podłodze jej nie widać) Ortografia: 8,5/10(dziwne, wiem. Aha, w słowie "głąby" jest polski font!) Fabuła: 9/10 Średnia: 9/10 od dziś daję 2 nowe kryteria (nie wpływające na średnią)! Efekciarstwo: 10/10 Humor: 9,5/10(sprawę z "klotzami" Króla Elfów możnaby potraktować z większą dawką humoru) |
Fajny fake...śmieszny, z dużą dawką dobrego humeru...:p efekty specjalne też sa spoko...ciągnij to dalej bo moze wyjsc z tego nalepszy fake na tym forum( taka moja opinia, choc wy mozecie zupelnie inaczej sadzic), no to pozdro...:p i życzę powodzenia w dalszym tworzeniu tego fake'a;)
|
No no no, od kad zaczynales Kawso, zrobiles bardzo duze postepy, tylko tak dalej ;)
Outfity elfow mi sie najbardziej podobaja (i heart elfy) i efekty specjalne tez dobre. Jedyne co mi sie nie podoba to ''Frost Arrow! Kamehameha! Jakis tam atak! I trumi bur szturi mur!'' Pozdro, Baradax |
up@ gdyby nie bylo tego ''frost arrow itp bla bla bla to by sie nie ktorzy nie polapali co sie stalo np. z tym zamrozonym umber hulkiem albo czemu obrazenia som zadane od ognia itp.
Thx za komenty ;) Edit@ down- jaka nowa grafika ??xD , jesli ci chodzi o te hipki w dziale grafik to tego nie robie. :) jesli chcesz moge ci wyslac na pw xD |
A no wlasnie, zapomnialem...
GDZIE NOWA GRAFIKA? :o |
nio nio... podoba mi sie... szczerze mowiac pod koniec nie chcialo mi sie czytac bo mnie leb boli ;D :D .
9,(9)/10 za pare drobniutkich błędów... |
jeee
heh fake jest zarabisty !! 10/10 :D:D
|
suuuper
heh masz telent :) 10/10 !!!!!!
|
Super masz talent jak dla mnie 10/10 oby tak dalej!!;]
|
Brawo...IV część i wszyscy szaleją...
|
LOL, HAHAHAHHAHA!