![]() |
haa brazylijczycy troche się przymkneli jak polak jest GM a tak się cieszyli że tylko oni bedą mieli GM a polacy nie
GZ Xadam ! :) |
Moje kondolencje. Juz nigdy nei zazyje normalnej gry!
|
Ha Widać że Lunara "wydała na świat" tego pana : p Gratz Xadam i powodzenia :)
|
Cytuj:
@Topic A gdzie link do wywiadu? Panowie redaktorzy, wywiad róbcie z GM z POlski, a nie. |
dlugo czekalem na ta chwile :D gz Xadam!! zycze powodzenia :)
|
no gratulacjie, już to sobie wyobrażam "ja cie daj coś plx" "no polakowi nie pomożesz" "frii itams daj rodakowi" "no bądź kolega" a potem tematy na tibia.pl "łoo ten nowy Gm polak to ham"
bardzo dobrze jeszcze z 3 by sie przydało |
OMG! Właśnie wbiłem i prawie spadłęm z krzesła o.O. Szczere gratulacje :)
|
Gratuluje ;). A tak przy okazji może byście pogadali z nim i dołączył by do waszego składu tak jak gm jest na tibianews ;)
|
Nie wiem czy wiecie , ale Xadam jest graczem z Płocka. I nawet moge powiedzieć wam skąd gra.
|
Już to widze... Hmnnn...
Dzień z życia Polskiego Game Mastera: 06:00 Wstaje i mówi "****a, dzisiaj znowu ***any poniedziałek!" 06:15 Myje się... 06:30 Ubiera się... 06:45 Idzie do kuchni i siedzi tam do 07:30 popijając kawe i jedząc tosty... 07:30 Wychodzi z domu do szkoły/na uczelnie... 15:30 Wraca do domu i robi obiad... 16:00 Po obiedzie uczy się do 20:00 20:00 Włącza komputer... 20:10 Włącza Tibie i loguje się na Game Mastera... 21:00 No dobra, już sobie zrobił te 50 plecaków UH, 100 plecaków SD oraz 20 plecaków innych run(w ciągu godziny!), teraz main postacią idzie PK'ować. 21:25 Zaczyna PK. 21:30 Kończy PK z powodu bana. 21:35 Zdejmuje bana i red skulla. 21:40 Znowu zaczyna PK. 21:43 Za***ał go Zdzisiek i Franek. 21:44 Zdzisiek i Franek mają bana. 21:50 GM zdejmuje red skull ze swojej postaci i tak ciągle robiąc bawi się do godziny 03:00... 03:00 ... i idzie spać. I tak kończy się dzień GM'a, bez imprez, seksu, piwa i jeszcze paru innych rzeczy. A tak na serio: Gratuluje! |
No i Płock góra i tak ma być :D
|
Nic to nie zmieni. Tibia jaka jest taka będzie, Xadam tego nie zmieni. Ale mimo to gratulacje.
|
Gratulacje Xadam! Nareszcie Lunara będzie się czymś wyróżniać, hehe :D Ja narazie zmierzam w kierunku pozycji Senior Tutora, mógłbyś się tam troszkę wstawić za mną, co? :D heh, joke :P
|
Myślę, że długo nie pobędzie tym gm. Dzisiaj na askara był i zbanował paru noobków za nic. Dokładniej za to, że podniecali się, że się pokazał. Jeżeli tak będzie to myślę, że długo nie pociągnie...
Pozdro |
Nie chce nic mówić ale "Jestem Dumny" Pfff. jestes dumny z tego ze jakis koleś dostał mozliwosc banowania w grze nastawionej tylko i wyłącznie na zysk?
Dla mnie nie ma co gratulować. Dumny mozesz byc z ocen lub czegos a nie tego. Gratuluje i mam nadzieje ze nie bedzie surowy. Za missclika na trade - ban ;s |
Fajnie, teraz niech jeszcze tylko polski serwer zrobia. Chyba wszystkie kraje maja serwer swojej narodowosci,z ktorych pochodzi choć jeden GM.
|
gratulacje, liczymy na sprawne akcje :D
|
Gz dla niego
namelocks plx :] wkoncu z galany znikna moze te noobowskie nicki :P |
Gratulacje, wkońcu Polak GMem, a myślałem, że to ja nim pierwszy zostanę :D hehe
|
Szczerze gratuluję- ile ja bym dał żeby chociaż na 1 dzień sięz nim zamienić:) - a poza tym, to zapewne nie będzie łatwy kawałek chleba :) Ale w końcu "Polak potrafi". 3mać się xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |