Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Terra World (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56990)

Glacial Hero 29-12-2005 08:46

hmmm, a ta broń równa sile broad swordowi czyli Candy coan, to jest jakaś nowa wprowadzona ze świątecznym update? Jeszcze o niej nie słyszałem, ale bede musiał się wybrać na tego questa ;p A ty znalazłeś już Mage faction hideout?

~Arthas~ 29-12-2005 09:13

ekh

Tibia forever :evul:

kołbaś 29-12-2005 09:15

a co to ma do tematu o terra world ty mi wytlomacz bo nierozumiem

Harven 29-12-2005 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glacial Hero
hmmm, a ta broń równa sile broad swordowi czyli Candy coan, to jest jakaś nowa wprowadzona ze świątecznym update? Jeszcze o niej nie słyszałem, ale bede musiał się wybrać na tego questa ;p A ty znalazłeś już Mage faction hideout?

Jakbym znalazł to bym się nie pytał gdzie to jest :D

Marchewki 29-12-2005 15:02

Spoko gra fajnie sie łowi i wogule mam już 37hp i 1600kasy jade do 55 gdzieś i na maina :)

Tylko nie wiem jak dodać postać do kolegów...

Fivapo 29-12-2005 19:27

sieam gra nawet nawet ale mam pare pytan?

1) Jakie skille sa potrzebne ?co mam wytrenowac najlepiej pls?
2)Gdzie moge aXE kupic i czy skille sa potzrebne do walki z potworami narazie walcze longswordem ale zadnych skili mi nieprzylazi
3)Aha i co sie z crysztalami robi ?

Up#

Marchewki spotkalismy sie dzisaj w terra thx za pomoc to ja Szczur^^

dodaje sie chyba tak /add <nik postaci> jesli sie myle poprawcie mnie

Glacial Hero 29-12-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki
Spoko gra fajnie sie łowi i wogule mam już 37hp i 1600kasy jade do 55 gdzieś i na maina :)

Tylko nie wiem jak dodać postać do kolegów...

/friends add [nick] - dodatnie gracza o nicku [nick] do listy przyjaciół

@Harven
Dowiedziałęm się, że ta broń candy~ rozwala się i sie już jej nie da naprawić ;/ Więc ja sobie daje spokój z tym questem, bo to zmarnowanie 5K na tą magiczną wodę.

UP:
Ja na rooku spiecjalnie nic nie trenowałem i jakoś na razie nie żałuje (mówią, że dobrze jest wytrnować rąbanie drewna, nie pamiętam jak to sie nazywało ;p )
skille walki pomagaja w zabijaniu potwora, ale żeby wpadały porzadnie trza mieć dark sworda, którego sięzdobywa na mainie. A kryształami się czaruje.

Harven 29-12-2005 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo
sieam gra nawet nawet ale mam pare pytan?

1) Jakie skille sa potrzebne ?co mam wytrenowac najlepiej pls?
2)Gdzie moge aXE kupic i czy skille sa potzrebne do walki z potworami narazie walcze longswordem ale zadnych skili mi nieprzylazi
3)Aha i co sie z crysztalami robi ?

1. Na noob islandzie najlepiej zmasterować(czyli nabić do 90-100) lumberjacking, mining, of course fishing i... to chyba wszystko. Oczywiście można też masterować to co się chce i co się da na noob islandzie.
2. Hmm.. axe kupuje się bodajże w takiej chatce na północny-wschód Karmiel. Tak skile są potrzebne do walki z potworami. Niedługo powinien ci wskakiwać powoli slash, a później thrust chyba.
3. Kryształki będą ci potrzebne na mainie do 2 rzeczy: do rzucania czarów i do strzelania z łuku.

Glacial Hero: Łee jak to tak wygląda to ja już wole kupić se czapaje mikołaja i odrazu mam pytanie: jak dostać się do coldwood?

Marchewki 29-12-2005 19:54

a mam pytanie kim najlepiej grać Fighter , Ranger , Mage ??

@edit jak moge zostawić rzeczy czy jest coś takiego jak bank depo żeby przechowywało itemy??

-//Dekalis\\- 29-12-2005 20:12

mam problem z tymi niebieskimi kryształami nie wiem jak się nimi leczy ?? jak to się robi ??

Marchewki 29-12-2005 21:22

you have been awarded the Golden rod for begin a master at fishing co to znaczy wyświetliło mi się po 90 skilach łowienia ??

kołbaś 30-12-2005 06:49

to znaczy ze zaczeles masterowac fishing

Marchewki 30-12-2005 07:59

:D jestem mistrzu :D

kołbaś 30-12-2005 09:07

no nie taki mistrzu bo ja mam 100 fishinga bo mniej wiencej kazdy masteruje to na newbe island

Marchewki 30-12-2005 11:04

Mam 100 fishinga i 28 cooking jade przynajmniej 8 cech na rooku do 100 :)

Zalgadis 30-12-2005 13:58

czyli nic n iemoge zrobic?
niepamietam anzwy e-maila ani hasla i hu* zrobie ta?
mam zaczac od poczatku?
na 50 hp mam zaczac od poczatku?????????
nie bede walczyl...

po ilu dniach tygodniach a mzoe miechach posatc sie kasuje?

EDIT@ ODZYSKALEM MOJA POSTAC BEZ POMOCY TYCH ZJE****
GAMEMASTEROW PRZYPOMNIAL MI SIE EMAIL
PISALEM JZU NAWET TAKIE GLUPOTY ZE SAM SIE SMIALEM
DZIEKUJE HARVENOWI ZE ON JEDYNY CHOCIAZ POWIEDZIAL COS DO MNIE A RESZTA WOLI SIE CHWALIC ZE MA 90 ALBO 100 FISHA

Harven :cup: :cup: :cup:

Glacial Hero 30-12-2005 17:17

Więc tak. Depo to takie małę szare skrzyneczki. Podchodzisz do niej i po prostu "DROPujesz" pewną rzecz do niej. Niebieskie kryształy słuza do leczenia, ale żeby ich używać musisz mieć czar "minor heal". Jako pierwszy czar mają go magowie.

Zalgadis 30-12-2005 21:34

zamienie sie za itemy w tibii za itemy w TWO
msg me in game
Rahemos
a na tibii
orc silent assasin
elf silent assasin
human junior assasin
albo tutaj

cya

Knight Patryk 30-12-2005 23:49

Gdzie/jak/co trezba zrobic by zamsterowac carpentry,mining??

Harven 31-12-2005 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis
EDIT@ ODZYSKALEM MOJA POSTAC BEZ POMOCY TYCH ZJE****
GAMEMASTEROW PRZYPOMNIAL MI SIE EMAIL
PISALEM JZU NAWET TAKIE GLUPOTY ZE SAM SIE SMIALEM
DZIEKUJE HARVENOWI ZE ON JEDYNY CHOCIAZ POWIEDZIAL COS DO MNIE A RESZTA WOLI SIE CHWALIC ZE MA 90 ALBO 100 FISHA

Harven :cup: :cup: :cup:

heh, np ;)
@up: do mininga musisz mieć mining hammer, do kupienia w edgewood. A co do carpentry to musisz być na mainie, i zrobić questa na dojście do reet. No i musisz mieć duuużo drewna. Sam aktualnie masteruje :P Dużo kasy z tego leci. A co wy na to żebyśmy gildie zrobili?? :] Żeby gildie zrobić lider musi mieć 100 hp, a członkowie po 81 więc jazda bić hpki :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48.