Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Thunder Hammer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57388)

Vil 12-01-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::AnO::..
Skad wiecie czy nie ma lepszej broni od TH?

Wystarczy przegladnac grafiki z Tibii - jesli nie ma nic nowego to znaczy ze prawdopodobnie nic nowego nei wprowadzono.

Cytuj:

Skad wiecie czy te wszystkie rary nie wypadaja z Orshabaala

Prawdopodobnie wypadaja. Nawet przy tym zalozenie ze bedziemy je zdobywac z Orsha jest niesamowicie naiwne.

Cytuj:

albo z jeszcze silniejszego potwora

Morgaroth. Na razie sie nie pojawil, za to z obserwacji wynika ze wzmocniono Orsha.

Cala dyskusja ma sens o tyle, o ile zdola naprowadzic kilka zainteresowanych osob na miejsca w ktorych mozna znalesc wskazowki do questa, pod warunkiem ze on istnieje.

Askara Rook 12-01-2006 21:49

Cytuj:

Ehhh... Byc moze jest quest na TH, byc moze jest quest na SoVa, byc moze jest quest na Great Axe, byc moze jest quest na DSMy.... mozna tak wyliczac w nieskonczonosc. Skad wiecie czy nie ma lepszej broni od TH? Skad wiecie czy te wszystkie rary nie wypadaja z Orshabaala, albo z jeszcze silniejszego potwora (a slyszalam ze taki istnieje). Nie ma sie co klucic o to jaka bron jest lepsza. Nie pasuja Wam cluby to ich nie trenujcie! Chcecie odkryc takie rary to nie kluccie sie na forum tylko szybciutko bijcie lvl-skille/mlvl i do roboty, a nie wymyslacie takie glupoty. Zaloze sie, ze wiekszosc z Nas nigdy takich rarow nie odkryje...

Moze sie myle ale czy SoV, TH i GA nie sa z Anilihatora :D ?? A to juz jest quest wiec, co za tym idzie mozna je zdobyc z questu. A czy moga wypasc z Orsha ?? No ktoras z tych rzeczy jeszcze procz TH na pewno. Ale wiemy ze jest juz i Nastepca Orsha i ciekawe co z niego musialo by wypadac by zrekompensowac walke z nim :D i przezycie a jego ubicie :D

Zala Milis 13-01-2006 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paul Morello
thunder hammer wypada z orshabala.. więc poco ci z qest na niego?

~Pzdr.

po co mu quest? hmm... bo na anni~ potrzebujesz 100lvl+ i tam jest TYLKO 6 demonow i mozna z tamtad wziasc MS i axe'a a nikomu sie np. nie przydaje demon armor bo wszyscy maja juz wtedy MPA albo DSM a oshabaal sie spawnuje nieregularnie i nie jest gwarantowane ze wypadnie TH a poza tym to jeszcze jak go blokujesz to X ludzi cie musi uhac a drugie tyle jeszcze walic z SDkow i P-boltow....

Aggro 13-01-2006 06:32

Cytuj:

Moze sie myle ale czy SoV, TH i GA nie sa z Anilihatora ?? A to juz jest quest wiec, co za tym idzie mozna je zdobyc z questu. A czy moga wypasc z Orsha ?? No ktoras z tych rzeczy jeszcze procz TH na pewno. Ale wiemy ze jest juz i Nastepca Orsha i ciekawe co z niego musialo by wypadac by zrekompensowac walke z nim i przezycie a jego ubicie
Lol z anihilatora jest: Magic sword (SoV), Stonecutter axe (Scx, kiedys skrot uslyszalem xD), demon armor i prezent.

*Knight fire blood* 13-01-2006 13:30

Ja tam wale z clubów ale jak sie nabije wiekszy level z pacem to se mozna pochodzic na orshabale co zaproblem ?

..::AnO::.. 13-01-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Knight fire blood*
Ja tam wale z clubów ale jak sie nabije wiekszy level z pacem to se mozna pochodzic na orshabale co zaproblem ?

Z kad sie urwales? Ty narazie lepiej soluj sobie te "Beholdory" a na Orsha jeszcze zaczekaj... Nie znam sie na tych grafikach czy czyms tam (:P).

sceptile 13-01-2006 14:19

Cytuj:

to zdanie mnie rozwaliło.

Jak na razie zabito 2 (Słownie: DWA) Orshaballe. Jest to bardzo silny potwór, potrzebna jest ogromna ekipa i bardzo dobry bloker. A ty mówisz jakby orshaball był tylko ociupinke mocniejszy od demona. Zresztą, jego spawn jest nieregularny, a po za tym skąd masz pewność że w każdym jest TH? Zresztą knight który bloczył pierwszego pokonanego Orshaballa powiedział że zacznie używać axe'ów (Pewnie jakiś GA wypadł czy inny dobry topór)

Vil 13-01-2006 14:52

Zle.

Pierwszego Orsha blokowal Rostein. Zabito juz ponad 5 sztuk ( Titania, Calmera, Nova, Valoria, Elysia i dalej nie pamietam ).

Wypadl raz TH, pare razy jakies smiecie, Rostein nie ujawnil loota.

Spawn jest nieregularny jesli chodzi o czas i serwer, co uniemozliwia hunt.

Dodatkowo ponoc ostatnio go wzmocniono.

Bubusiek 13-01-2006 22:35

Cytuj:

Ej idziemy na orka szabela oki?
O fajnie pójdziemy razem ja mam lvl 15 i gram na rooku i tez wale z cluba (z macy) ja bede blokowal ale pierw musze kupic se z 5 life fluidow kiedy idziemy ? moze nam wypadnie thunder hammer

a tak na serio to wez se koles kup mózg

Zummer 14-01-2006 10:52

CipSoft SuX !
Powinien zrobić jakiegoś cluba lepszego od skull staffa, ale słabszego od TH (podobnego do SoV i Stonecutter Axa). Takie jest moje zdanie...
Ale Nox Thunder (Danubia) wali clubem i ma już 194(5) level

Vil 14-01-2006 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zummer

Nox Thunder ma 97(club)/ 95(axe) i co latwo wydedukowac na pewno nie walczy clubem.

Bubusiek 14-01-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zummer
CipSoft SuX !
Powinien zrobić jakiegoś cluba lepszego od skull staffa, ale słabszego od TH (podobnego do SoV i Stonecutter Axa). Takie jest moje zdanie...

a od czego jest war hammer :P? co rawda jest 2 reczny ale jest tani. jest jeszcze hammer of wrath ale tez 2 reczny

Xovi 14-01-2006 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paul Morello
Po 1 Primo: Nie "Inihilator~" Tylko annihilator. a tak pozatym to thunder hammer wypada z orshabala.. więc poco ci z qest na niego?

~Pzdr.

Jak narazie wypadł tylko z jednego Orshabala wiec nie badz taki pewien ze wypadnie z nastepnego...Moim zdaniem powinien byc quest na Thunder Hammera...ale od bardzo wysokiego lvl i bardzo trudny.

PAnczop 17-01-2006 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bubusiek
a od czego jest war hammer :P? co rawda jest 2 reczny ale jest tani. jest jeszcze hammer of wrath ale tez 2 reczny

Nie sądze, żeby osobie na 150+ lvl zależało na niskej cenie jego broni, to jest rzeczywiście głupie, new bie wychodzacy z rooka moze od razu na mainie kupic war hammera, z ktorym lataja h lvl :P Cluby sa dlatego tylko dla sorcow, znam knightow ktorzy wybrali cluby, sa teraz na bardzo niskim poziomie...

TaJemniczy 17-01-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PAnczop
Nie sądze, żeby osobie na 150+ lvl zależało na niskej cenie jego broni, to jest rzeczywiście głupie, new bie wychodzacy z rooka moze od razu na mainie kupic war hammera, z ktorym lataja h lvl :P Cluby sa dlatego tylko dla sorcow, znam knightow ktorzy wybrali cluby, sa teraz na bardzo niskim poziomie...

soorki niepowineś skreślać broni cluba tylko dlatego że jest tani i można go szybko kupić<---to wielki błąd.

Kajzer 18-01-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amidamaru
Cyclopmania sword to nic innego jak MLS
przeczytaj w opisie na stronie

cyclomania sword mial 80 ataku i 60 obrony jak nie wiezysz to moge ci screena pokazac

Tanivupo 18-01-2006 11:44

:>

I po co te problemy czy ma byc TH czy nie:>
Niedawno kumpel mi mowil ze czytal na ktoryms forum wywiad z Cip Softem..
I odpowiedz na pytanie dlaczego niektorych itemkow nie ma w grze odpowiedzieli ze jest kazdy item... trzeba tylko umiec szukac

@up
masz ss z cyclomania swordem? chetnie bym go zobaczyl

Kajzer 18-01-2006 12:21

http://img73.imageshack.us/img73/7697/cycsword23hw.jpg
taki byl ten sword na poczatku
pozniej jednak zmniejszyli jego staty
http://img73.imageshack.us/img73/5745/uo01230by.jpg
x[

jasiek12kill 18-01-2006 15:15

Człowieku to jest Tuner Hammer a nie maca.

TH to wyjątkowa broń i niebedzie nania questa!!! Lepiej zbierzgrupke i poproście GM zeby naslal orshibala!!! Quest na TH śmieszne to jest!!! 8o

TaJemniczy 18-01-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasiek12kill
TH to wyjątkowa broń i niebedzie nania questa!!! Lepiej zbierzgrupke i poproście GM zeby naslal orshibala!!! Quest na TH śmieszne to jest!!! 8o

Sam jesteś śmieszny :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20.