![]() |
probowal uzyc exani hur down...
|
Nie odpowowiedzales na moje pytanie Reks .. dalej stoisz przy swoim ... nie wyjasniles mi z kad to wiesz ? hahah moze macie komunikator w bocie auhauahuah
|
Cytuj:
|
Ehh... Co wy macie do tych Szwedów ? Pewnie większość z was nie znała żadnego Szweda i uslyszeliscie od kolegow że Szwedzi sa "głupi"... I *******icie, że ich nie lubicie i wyzywacie ich...
|
Ten filmik mam na .rec wiec w dupie mam ze dali go na wmv
Wogóle to liam robil ich w ciulibaja, Mozna mu gratulowac niezaleznie od tego czy jest Szwedem br czy PL, Big Gratz dla niego |
i oczywiscie znowu Polacy pokazuja swoja najwieksza wade-zazdrosc. Jak ktos lepiej gra i umie sie szybko uhac to odrazu bota uzywa tak? To samo jest na OTSach jak leje mnie dwoch kolesi i nie moga ubic bo sie szybko uham to odrazu jada ze mam bota -.-'.
|
|
up: jestes rulez :P
topic: polowa z was to 10 latki ktore slyszlaly od kumpla bo kumpel slyszal od kumpla ze szwedzi to paly wlasnie gowno prawda szwedzi sa owiele lepsi od polakow a to ze liam ma dobre pvp to nie znaczy ze ma bota zazdrosc?-.- ja i tak mam nadzieje ze wygra Aftermath chociaz nie grma na tym servie ale polacy zaraz by sie zaczeli bawic w PA -.- n/c HAIL LIAM HAIL Aftermath |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo chyba innej mozliwosci nie ma... |
Ehh... A niepomysleliscie ze walil w jakiegos hotkeysa z czarem exani hur down ? dlatego tyle polecialo hmurek
|
niezly film :]
|
JA wiem czemu hacka mieli! Ale nie bede sie zalil tylu ludziom.Edit: Jednak udało się odzyskać stracone itemy
|
pytanko
Co to za muzyczka w tle?
Znacie tyt. albo wykonawce:P? |
niech ktos to wrzci na cos innego a nie na rapida plx
|
Srry,all aftermath przkonalem sie jakimi parszywymi swiniami sa mruders i chcialbym zebym ta gildia sie rozpadla i aftermath wygralo to nei jest zdrada fire dragon teraz dopeiro zrozumialem jacy sa Polacy i jestem po stronie aftermath chcialbym zeby wygralo .. a co do haka to bardzo im dobrze (oprucz nexoriu i joixa)
|
@Damq
To good. Walczymy dalej chłopaki. Szczerze mówiąc to do after~ nic nie mam. Jedynie do niektórych członków tej gildii. Przez to, że wygrywają niektórzy jak to mówią: "Zbyt podniecają się siłą" i po prostu są "PA". A tak wszystko to wporzo jest. Ninja family znałem też bardzo dobrze, jeszcze za czasu, gdy human grał, ale to już inni ludzie. Nie wiem dlaczego-.- No cóż. Pozdro |
O widze że tutaj wszyscy lepiej poinfromowani niż ja haha.
Jak sobie czytam to mi sie śmiać chce :P :) Sie gra Sie ma XD |
Sory Molt, ale ja jestem poinformowany od przyjaciela joixa.
|
Co to jest za piosenka moze znac ktos tytul ?? :D
Jak zna niech poda :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |