![]() |
Szczerze?OKROPNE!Holstein poczte Gdańską?Chyba Westerplatte.A poczte żołnierze z Gdańsku(Bo Wolne Miasto Gdańsk należał naprawde do Niemców,oni rządzili tym miastem,Polacy jedynie mieli tam poczte i westerplatte)A co do grafiki też mi sie niepodoba.Działo wycelowane do góry a strzela poziomo,też dziwne.
|
Jak wcześniej...:)
|
Hmmm...tą walkę można by rozwiązać troche inaczej... Proponowałbym jeden strzał celny=jeden trup. To przyspieszy akcję i pozbawi innych możliwości czepianai się;) Ale głownie chodzi tu o zwiększenie dozy realizmu. Poza tym mógłbyś dodać im jakąś osłonę (jak by to wyglądało w życiu? Dwie grupki stoją naprzeciwko siebie i nawalają z karabinów, a każdy twardziel, nie ruszy się :D ). Za nieścisłości z historią ciebie zbytnio nie winię. Widać, że wolisz skoncentrować się na własnym opowiadaniu pewnej historii. Tyle, że musisz przygotować się na liczne ataki. Masz wybór:
a)zgodność (choć pozorna) z historią b)czytanie ostrych komentarzy, w razie jej braku Jednak pozostaję przy swoim zdaniu. Rozwijasz się przy tworzeniu tego fake'a, to bardzo dobrze. Powodzenia. |
hmmm...2 rzeczy mnie draznia
Polsko-niemiecki jezyk.-robg albo niemiecki z tlumaczeniami alo polski. Zycie zolnierzy- tu nie jest jak w tibi 1-2 kulki ded.Aczkolwiek(przylepione na pralke :] )to fake rob dalej |
Coment Pls ;P;P
|
lol trcili 100 zyc i nic na pasku kevlar??oh nie te czasy a ten statek to jak linniowiec exluzywny wygląda orzyw bardziej walke niech zmieniają pozycje do screena i bedize bardzej emcojonujące
|
Rotfl?
Żołnierze nigdy nie zwracali się do A. Hitlera po imieniu. Nie "Tak Adolfie" najwyżej "Tak Mein Fuhrer" -.^ Kolejna sprawa 1 września był dniem planowania ataku na Polskę, a "Tak Adolfie, Europa pokazała nam, że się nas nie boją... Radzę wojnę..." Hitler przejął władzę nie po to, żeby sobie porządzić, ale żeby wywołać tą wojnę, przygotowywał wojsko przez trzy lata i Europa bała się, może nie aż tak... nieczuła się bezpiecznie, więc co to za kit? -.^ "Przygotuj rekrutów"? Nie załamuj... Wojsko było absolutnie przygotowane na długotrwałą wojnę. Wojna zakończyła się w 1944 roku, tak więc 1939-1944 a nie '42. Btw. Nie uznaję tego za dobry temat do fake'ów. |
:/ Ładnie ci to wyszło... Tylko czemu polacy ciągle mają full hp? Wogóle nie lubie 2WŚ, nawet historii... Więc jeszcze sie wstrzymam...
|
Cytuj:
|
Fajny podoba mi sie! troche dziwna ta ostatnia bitwa no i te czesci moglyby byc troche dluzsze! ale w sumie fajny. 9/10. :)
|
Cytuj:
|
Em... troche się namęczyłem... mógłby jeszcze chociaż pare osób skomentować =]?
|
autor tego feika ma downa poco wspomina dawne zle czasy jakie wyrzadzil hitler on pozabijal tyisace polakow a ten sobie robi jaja z tego bana temu rasiście!! ;(
|
ROTFL!, głupszej wypowiedzi nigdy nie wiedziałem.. jak umiesz czytać przeczytaj f.a.q n00bie -.-''.
|
lol ale koles i co stego ze fake -.- zobacz innych odpowiedzi tak samo jak zrobie twoj pra dziadek 2 wojna swiatowa na rozstzrelaniu i postawie jakiegos typka i jak inni z sd wala milo by ci bylo? -.-
|
OMFG idz mi stad bo jak cie kopne w dupe... Po pierwsze... Co ma piernik do wiatraka? Co ma mój FAKE do ealnej II WS? co? - NIC, tylko fakty. Nie ma tutaj w tym faku żadnych skeczów ani śmiechu tylko jest powaga rozumiesz dziecko?, na pewno grałeś w Medal of Honor, Call of Duty... i co? TAK!!! to jest też gra WOJENNA ale zabawa nie???, headshóty dostają szkopy... nie?... extra zabawa...
Idź sielecz -.-' |
Selverius
Cytując pewną osobę "umyj gębę, wyjdź i nie wracaj" :p mi się podoba, rób następne cześci :] |
Spoko fake :) Fajnie zrobiłeś strój Hitlera...
|
Na ogół nie lubie fake'ów dotyczących wojen z karabinami itp., ale ten fake to wyjątek, jednym słowem: SUPER
|
naprawde ładny fake! gratulacje!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |