Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Murders Incorporated :( :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57639)

Zdzislaw Petara 08-12-2005 07:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky
A tak BTW to Majifefi o***ał dzisiaj mojego kumpla na 170k :( szkoda. :/

Hahaha odezwal sie ku**a a Ty sam co robiles co juz nie pamietasz jak przekreciles kolesia na pacca i co Ci dal on 100k czy tam wiecej, ale jakos Ci nie wyszlo bo potem musiales mu placic dsm za to ze thiefowales i Liam Ci jakos nie pomogl wiec na temat thiefow zamknij ryj bo sam nim jestes

Zdzislaw Petara 08-12-2005 07:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky
A tak BTW to Majifefi o***ał dzisiaj mojego kumpla na 170k :( szkoda. :/

Hahaha gadasz na Majifefiego a sam co ku**a robisz tylko ze Tobie nie wyszlo bo koles od Ciebie chcial kupic pacca dal Ci 100k a tego pacca nie widzial, Ty myslales, ze jestes niepokonany bo Liam Cie protektoruje tylko ze jakos musiales placic mu dsm i jeszcze cos tam kasy chyba i Liam Ci nie pomogl... wiec na temat Thiefow zamknij ryj bo sam nim jestes:)

Btw. sorry za dwa posty ale tamtego nie moglem zobaczyc i myslalem ze go nie wyslalo albo cos.

Eny the Noob 08-12-2005 15:59

@Maxfilimon Juz nie pamietam ale kiedys z kims pekowales na 30 levelu :) Szkoda tylko ze ten knight (byl female cos okolo 50 lvla) dostal hunted of Aftermath, pozniej padl i sie skonczylo :p

Btw. Jakby Liam go chronil to by cos takiego nie zaszlo. String to nie powerabuser bo nikt mu placic nie chce -,.-

Qarius 08-12-2005 19:29

Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy...

A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:)

Dragonisek 08-12-2005 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius
Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy...

A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:)

Napewno sie podniosa ,ale czy beda w stanie walczyc :/

Jesli nie chce pisac tutaj to napisz mi na pm powody odejscia zevsa xD

Slait 09-12-2005 12:30

Lol
Napewno benda zdolni do walki to tylko 1 osoba chociaz bula bo to Sorker 90 ;(
A QB wbil 100 lvl oraz Skull~ Fast~ juz 129
GoGoGo :D

Eny the Noob 10-12-2005 14:00

A Liam wbil 132, Valhiru 108, Cervik 97, Duwe 95, Endino 70, Gegrow 70, Pikapo 129, Sandersson 129, Butibof 130 ....

Dzisiaj sie koncza bany Nexoriu i Golden Raselowi. Zobaczymy jak MI to rozegra.

Zukikow 10-12-2005 14:16

:p

Powiem tylko jedno :P Liam go! go! go! :P >.<

Slait 10-12-2005 21:28

Ja tez powiem jedno ;))
GoGoGo Fast'molt
Hhaha :D

Eny the Noob 10-12-2005 22:18

Ja tez cos powiem. Butibof wyrasta na najwiekszego wozaka Aurery. Po jego poscie na forum o Qwenballu i jego siedzeniu z pz az mi go bylo zal -.^

Damq 11-12-2005 08:29

Buti zawsze sie woził n/c.

danio joker 11-12-2005 08:41

***ani hackerzy

Nie Shakowali Tego AfterMath Bo Wiem Lecz vAftermath powinno miec all gildia hacki poniewaz sie woza w hooy po aurea i robie Pa najwieksze w tibi chyba ! Endino SSij Mi pale !

Endino 11-12-2005 09:35

nie jestem twoja matka zeby ci cos sssac

Eny the Noob 11-12-2005 15:07

@Danio Endino moze nawet nie byc shackowany - on i tak gowno znaczy. AA! I oni nie robia najwiekszego PA, bo ta pozycja jest zarezerwowana dla Avis :P

Jedno co mnie dziwi to to, ze MI Wam pozwala expic podczas nieobecnosci Misimy i Rusikowa, a po odbanowaniu Nexoriu i Goldena. Aftermath nie ma prawie palkow (nie zaliczam takich Stinkow bo on i tak nigdy nie trafia - a MI ma SD power - Gex ,Gyxorio , Thor , Golden , Folari, Tooki etc.).

~Eny

Dragonisek 11-12-2005 17:45

@Zuki

Omfg...z kim ty trzymasz ???0.o

@Endino

Po Twoim poscie widze ze znizasz sie do poziomu nie ktorych n00bkow ^.- Twoja sprawa ..on Ci matki nie wyzwal,ale jak jestes lamus i tlyko po starych umiesz jezdzic do gl w rl life -.- Tylko ze kiedys Ci ktos za takie cos moze w********ic

Endino 11-12-2005 20:28

@Eny~ ty to dopiero jestes gowno ;>

moze MI pozwala nam expic bo nie maja sd? =>

@dragoniasek: no jak koles ktorego 1 raz widze mi tu wyskakuje z jakims ssaniem to musieli go tego w domu nauczyc? czy go ulica wychowuje?

Qarius 11-12-2005 23:42

Wojna może się jeszcze przechylić szale zwycięstwa na strone MI trzymam za was kciuki!!!
Ja i tak juz na ten server nie wróce:]

Eny the Noob 12-12-2005 13:31

@Endino ;> Trudno zeby mieli SDki :p Aaa I ja mialem na mysli wojne, w ktorej ja nie biore udzialu, a w rlu wiecej od Ciebie znacze, oj duzo wiecej ;>

@Dragonisek Liam protect MI pls ;> To sa noobki ktore mysla ze jak AM wygra to ich "wiernosc" zostanie doceniona ^.^ Endino go!go! Zabij MI !!!11!1

@Qarius To czemu trzymasz kciuki za MI? :o Chyba ze AM juz Cie tak wnerwia ze mimo opuszczenia servera zyczysz im wszystkiego najgorszego ;>

P.S To AM potrafi tylko gadac o ssaniu i czyichs starych -,.- Wiec takie komentarze zachowaj dla siebie ;d

Damq 13-12-2005 19:32

Endino myślisz, że taki jesteś ważny w AM. N/c jeszcze sie przekonasz, zapewniam i napewno pożałujesz, że Twój (rspct) wybór padł na AM.
Oj, poczekamy i sie przekonamy.

Zdzislaw Petara 13-12-2005 19:52

Ohhh
Sandersson die
Uh bot nie zadzialal cos mu ;/ moze ma od Butibofa TBI Black Ice?? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30.