![]() |
[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y57...notJustifi.jpg[/IMG]
:) Dzisiaj przegralismy bitwe , ale podkreslam to tylko jedna przegrana bitwa a nie wojna :) Cya na nastepnej akcji :) btw. ładnie widać jak używacie botów w olecku dzisiaj się o tym przekonaliśmy w 100% :P |
Cytuj:
haha Dranit wraca do gry , czy jestes pewien tego co mówisz ? Oj nie wydaje mi się że to grał real Dranit dzisiaj :) |
hm...moze mi ktos powie...ktory owner gra paladinka, ktory nemtorem a ktory masakrowcem? caly czas sie zmieniaja?... n/c -.-
btw. a czemu olecko to takie znane z tibii? |
Ja jestem za bb.. woja bardzo ciekawa a paladinka ma slabych ownerów...nemtorem gral prawdziwy masakrowiec a dranit-macro?
|
Lil'demo wygra, niema co.. :p
Jest chyba 10:2 (wczoraj :> ) @Makrox Zobacz ile masz many na tym ss'ie ^-^ @scorp Z Olecka gra chyba najwięcej osób z polski. (wiekszość 100+, dlatego :>) Chociaż i tak ponad połowa tych 100+ nieumie grać |
Cytuj:
Podobna sytuacja jest z udead de vrie gdzie obecnie gra stary owner vetebiny ... Panowie musicie sie zdecydować kto gra gdzie bo nie długo to ... |
Cytuj:
|
Thorisson
Dec 10 2005, 15:02:06 CET Killed at Level 118 by Dexty Dexty Guild membership: Ld of the Lil'Demo ??? |
Cytuj:
hehe rzeczywiście mana "1337" :D |
Wydaje mi sie ze los sie odwroci i bb zacznie nabijac fragi bo ja nie widze panowania ld
|
Cytuj:
Oj tak wydaje ci się... naszczescie tylko ci się to wydaję |
Prosił bym o jakiekolwiek filmy z tej ciekawej wojny ;P
btw. Dranit ostro fraguje czyżby sam wygra wojne xD |
Cytuj:
Lol. Nemtorem gra zecik Paladinka niewiem kto :> ale podbno zet ma do niego pasy a Masakrowiec nie jest z Olecka juz tylko z plocka :) A Szwed(taka ksywa) stary owner masaka gierzy na ots:P |
Cytuj:
Z tym mega miastem mowisz o Olecku? To sie chyba troszku pomylilas bo to "wieś" Hail Płock xD. |
tak wogole, to dziwacznie to jest z tym nemtorem, masakiem i wogole..nie wiadomo kto osiagnal taki lvl jak masak sam to robiac i wogole, a kiedys...powtarzam kiedys byli moimi idolami, teraz.. juz nie sa, bo widze ze ownery zmieniaja sie jak... :))
pozdro |
Masakrowiec jest z plocka ale codziennie jest w olecku,nemtor i masakrowiec wymieniaja sie postaciami (jesli ktos widzial film z zabicia kiperlany i ma dobre oko to wie o co mi chodzi)
|
Jeden z Ownerow MAsakrowca mieszka w plocku i nie jezdzi codzinnie do olecka bo to kawal drogi przez pol polski jak bys nie wiedzial.
|
Chyba ze 120 km....teraz juz tak nie ale kiedys to tam byl chyba codziennie myslicie ze kto zabil kiperlane masa i nemtor?nie masakrowiec na mc zespamowal ue i po robocie wbgulid czacie nemtor sie pyta czy juz sie moze lognac a masakrowec:"Juz" nemtor byl na postaci ktorej byl jednym z ownerów
@up Jeden z ownerow,nie chcialbys wiedziec ilu juz sie przez masakrowca i nemtora przewinelo |
Hell Graiser - Dec 14 2005, 20:23:19 CET Killed at Level 114 by Fingerout
|
Cytuj:
BUHAHAHAHAHHAH noobie Dranit nie wygra sam tej wojny neich zacznie grać RL Dranit albo niech Zecik wyłączy tego *******onego bota bo od tego już się ****a nie dobrze robi -.- ja*******e |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |