Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57660)

Makrox 11-12-2005 19:14

[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y57...notJustifi.jpg[/IMG]

:)

Dzisiaj przegralismy bitwe , ale podkreslam to tylko jedna przegrana bitwa a nie wojna :) Cya na nastepnej akcji :)

btw. ładnie widać jak używacie botów w olecku dzisiaj się o tym przekonaliśmy w 100% :P

Makrox 11-12-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ter :)
Hm... Widac ze Dranit wraca do gry :p

haha Dranit wraca do gry , czy jestes pewien tego co mówisz ? Oj nie wydaje mi się że to grał real Dranit dzisiaj :)

scorp 11-12-2005 20:11

hm...moze mi ktos powie...ktory owner gra paladinka, ktory nemtorem a ktory masakrowcem? caly czas sie zmieniaja?... n/c -.-

btw. a czemu olecko to takie znane z tibii?

Neth 11-12-2005 21:22

Ja jestem za bb.. woja bardzo ciekawa a paladinka ma slabych ownerów...nemtorem gral prawdziwy masakrowiec a dranit-macro?

Radlic 11-12-2005 21:30

Lil'demo wygra, niema co.. :p
Jest chyba 10:2 (wczoraj :> )

@Makrox
Zobacz ile masz many na tym ss'ie ^-^

@scorp
Z Olecka gra chyba najwięcej osób z polski. (wiekszość 100+, dlatego :>) Chociaż i tak ponad połowa tych 100+ nieumie grać

Terragon 11-12-2005 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makrox
haha Dranit wraca do gry , czy jestes pewien tego co mówisz ? Oj nie wydaje mi się że to grał real Dranit dzisiaj :)

Dziś na bank na dranicie grał Wojtek <nemtor> Kamil <owner dranita> nie ma czasu grać w tibie , ale cóż skoro nemtor sam się prosil o możliwość gry i wszyscy ochoczo mu dają pasy ...

Podobna sytuacja jest z udead de vrie gdzie obecnie gra stary owner vetebiny ...

Panowie musicie sie zdecydować kto gra gdzie bo nie długo to ...

Terragon 11-12-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radlic

@Makrox

@scorp
Z Olecka gra chyba najwięcej osób z polski. (wiekszość 100+, dlatego :>) Chociaż i tak ponad połowa tych 100+ nieumie grać

wynik 11-6

Neth 11-12-2005 21:48

Thorisson
Dec 10 2005, 15:02:06 CET Killed at Level 118 by Dexty
Dexty
Guild membership: Ld of the Lil'Demo
???

Makrox 11-12-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radlic

@Makrox

@scorp

hehe rzeczywiście mana "1337" :D

Neth 11-12-2005 22:07

Wydaje mi sie ze los sie odwroci i bb zacznie nabijac fragi bo ja nie widze panowania ld

Terragon 11-12-2005 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neth
Wydaje mi sie ze los sie odwroci i bb zacznie nabijac fragi bo ja nie widze panowania ld

Oj tak wydaje ci się... naszczescie tylko ci się to wydaję

Querix of Ice 11-12-2005 22:54

Prosił bym o jakiekolwiek filmy z tej ciekawej wojny ;P

btw. Dranit ostro fraguje czyżby sam wygra wojne xD

Galaco 12-12-2005 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
hm...moze mi ktos powie...ktory owner gra paladinka, ktory nemtorem a ktory masakrowcem? caly czas sie zmieniaja?... n/c -.-

btw. a czemu olecko to takie znane z tibii?

Lol.

Nemtorem gra zecik

Paladinka niewiem kto :> ale podbno zet ma do niego pasy

a Masakrowiec nie jest z Olecka juz tylko z plocka :) A Szwed(taka ksywa) stary owner masaka gierzy na ots:P

Galaco 12-12-2005 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka
one comment : EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH BOTY EHEHEHEHEHEHEHEHEHH DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEE ja ***ie to wlasnie ty jestes smieszny:)) i to ty chyba jestes tym noobem aby mowiac takie glupoty na temat botow beuheheheheheheh stary ja nawet nie wiem co to jest:)) nigdy z tym stycznosci nie mialem w dupie mam takie rzeczy noo nie moge boty BEUHEHEHHEH posikam zaraz sie ze smiechu a co do charow to dobrze wiedziec ze ktos z mego miasta nimi gra ehheheheh moze powiecie mi kto?:))) bo ja nawet tego sam nie wiem..:( po 2 tej wojny jeszcze nie wzielisimy na serio:) jezeli tego nie wiedzicie ale to jest bardzo prosto zobaczyc :) to ze nic nie dzialamy :PP a na dzialanie czas przyjdzie :) i bedzie wystarczyla jedna walka aby was przegonic w fragach ..

Good Luck .

Z tym mega miastem mowisz o Olecku? To sie chyba troszku pomylilas bo to "wieś"

Hail Płock xD.

scorp 12-12-2005 13:27

tak wogole, to dziwacznie to jest z tym nemtorem, masakiem i wogole..nie wiadomo kto osiagnal taki lvl jak masak sam to robiac i wogole, a kiedys...powtarzam kiedys byli moimi idolami, teraz.. juz nie sa, bo widze ze ownery zmieniaja sie jak... :))

pozdro

Neth 12-12-2005 14:56

Masakrowiec jest z plocka ale codziennie jest w olecku,nemtor i masakrowiec wymieniaja sie postaciami (jesli ktos widzial film z zabicia kiperlany i ma dobre oko to wie o co mi chodzi)

Nexagon 12-12-2005 22:25

Jeden z Ownerow MAsakrowca mieszka w plocku i nie jezdzi codzinnie do olecka bo to kawal drogi przez pol polski jak bys nie wiedzial.

Neth 12-12-2005 23:03

Chyba ze 120 km....teraz juz tak nie ale kiedys to tam byl chyba codziennie myslicie ze kto zabil kiperlane masa i nemtor?nie masakrowiec na mc zespamowal ue i po robocie wbgulid czacie nemtor sie pyta czy juz sie moze lognac a masakrowec:"Juz" nemtor byl na postaci ktorej byl jednym z ownerów
@up
Jeden z ownerow,nie chcialbys wiedziec ilu juz sie przez masakrowca i nemtora przewinelo

Makrox 14-12-2005 22:17

Hell Graiser - Dec 14 2005, 20:23:19 CET Killed at Level 114 by Fingerout

Aeglos Tribunal 14-12-2005 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Querix of Ice
Prosił bym o jakiekolwiek filmy z tej ciekawej wojny ;P

btw. Dranit ostro fraguje czyżby sam wygra wojne xD

BUHAHAHAHAHHAH noobie Dranit nie wygra sam tej wojny neich zacznie grać RL Dranit albo niech Zecik wyłączy tego *******onego bota bo od tego już się ****a nie dobrze robi -.- ja*******e

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.