![]() |
Cytuj:
|
heheheheheh ;d nie mam jak tego skomentować ^.^
"Cały Tibia.pl team też czeka na prezent bo byliśmy bardzo grzeczni" <- samozachwyt plx ? ;d |
hehe
Życze wam good lvli i good lootów z noobów ktorych pekniecie :baby: niech all tibiarze sie cieszą :D a santa clous chyba bedzie od dzisiaj o 9 albo we wtorek od 9.
|
Wszystkiego najlepszego duzo prezentuw i innych bajerów
ps:gdzie będzie mikołaj w ab'dendrield i na rooku?? ps2#:KIEDY BĘDZIE UP'DATE |
Łi łisz ju ve mery kristmas ;)
No wszystkiego najlepszego Państwu życzę... Przede wszystkim Bosalowi bo widze ze do gry powrócił (7lvl:D) |
No coz... Dzieki i nawzajem ^^
|
:):):)ja tez zycze calemu team tibia.pl wszystkiego najlepszego :):):)
|
Wszystkiego najlepszego ;) Dużo prezentów, mało całusów od cioci itd.. ;)
A najważniejsze - miłej, swiątecznej atmosfery w domu. Dla wszystkich uzytkowników i teamu Tibia.pl Antek ;) |
Cheers mates.
I nawzajem. |
Wszystkiego najlepszego, dla calego Teamu Tibia.pl , dla wszystkich urzytkownik, dla wszytkich graczy ( br tez :P) :P
|
No wszystkiego naj dla wszystkich :p :p
Nie wiecie przypadkiem gdzie będzie mikołaj w Thais ?? |
Wielkie zyczenia
:cup: Chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego dużo gp mało nobuw darmowego paca mało hakuw i wszystkiego co nalepsze . Trzeba pamietac że nie prezenty sa najważniejsze ale pamiec. :) :) :)
|
Ja tak jak wszyscy zycze wszystkiego najlepszego :)
PS.Po co dajecie screeny z OTS?? bo na RL tibie ine ma czegośtakiego jak nick z cyframi i wykrzyknikami ;) |
To jest fake a nie screen..^.-
|
Wielkie dzienki ;) :cup:
A ja wam zycze malo nobów na forum ;p. |
Cytuj:
Wydaje mi się że raczej vega lub senja.A najbardziej senja. |
wszystkiego najlepszego :)
|
Christmas
Wszyskiego najlepszego na mikołajki prezentów góre na święta "Wendki i ryby" na sylwestra duzo spirytusu,piwa,wudki,shampanuw w tibi nic nie życze bo wszysko i tak musicie sami zdobyć :)
|
Cytuj:
|
Eh swieta nareszcie :D Wesołych swiąt, duzo pacców, wysokich lvl i skilli i mało noobów na foach :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |