![]() |
Cytuj:
No i w pyte neostrada roxx bylem juz w kolejce i tu co UZYTKOWNIK ZOSATAL ODLACZONY OD USLUGI CZEKAMY OD NOWA ;( |
hhehehhe 296 w kolejce czemu kurde nie zrobili kolejnosci wejscia na serwer w zależności od lvl:P
|
SP powracaja nie!!!!
X( ratunku nie chce SP i nie da sie narazie lognac na TS pisze ze jest wylaczony ;( ale jakos damy rade tylko niech podwyzsza wytrzymalosc spearow i bedzie extra :cup:
|
Ekhm... Jak miło 536 w kolejce jestem... Pewnie sie nie doczekam, bo zaraz spać idę... rano trza do szkoły wstać :P:P:P
|
Taaak ty jestes 296 a ja 529 chyba se poczekam moze sie uda
|
pacc czy facc 1 kolejka na tym i na tym prubuje i tak samo jest zadnych ulg dla pacc zycie... :p
|
Cytuj:
Co jest w tym śmiesznego? Po Drugie. Wątpie że wbijesz na faccu ;) A jeżeli już chcesz się wbić to najlepiej by było spróbować o 9:10. |
heh 349 w kolejce i zaraz wszedłem xD
Straszne lagi ;/ Ale gra się super... I ta grafika, miodzio ;] Hahah Wiecie jak dostać darmową różdzkę? :> Ja wiem ;] |
Wtf??
X( omg wlasnie wylazlem z test servera mam 35 lvl i co sie okazalo że mój kochany mag nie może robić run sd.... X( X(X( X(X( X(X( X( troche tymn jestem zdenerwowany ale grafika mi to wynagrodziła o i na ue trza miec 1200 many to mnie trochę dobiło..... dopiero co puścilem 3 ue a oni mi je zabierają i sd.....X( X(X( X(X( X(X( X( mam nadzieje ze sd od 40 lvl albo nizej....jedyne pocieszenie jest takie ze albo dorwe teraz jakoms dobrom rozdzke i po sprawie albo bendzie ryk..... Nowa tibia mi sie podoba ale zalamal mnie koszt czarów
|
qrde wtf..
wbiłem sie...lagg na 3 min. ->exit "connection failed' Error: connection timeout. _._ wtf na paccu wbić sie niemoge;/ |
nie moge sie dostac :( chyba jutro sprobuje ;)
|
Oświeć mnie :)
A wszedł już ktoś na faccku? :) bym se pograł oO ale i tak podobno w piątek (to już chyba dziś? :p ) ma być update :D też tak kto słyszał? 8o
|
Coś silniejszego od Orsha.....
http://img.photobucket.com/albums/v4...lipboard01.jpg PS:to nie mój ss. |
ja tesz niemoge sie dostac whodze w liste3 i dalej jusz niemoge wescie wy wszycy isce spac jusz 23 prawie ;p
|
Tak.. i znowu temat zostanie zamknięty ;) Nie piszcie o tym, że jesteście XX w kolejce, albo że padliście.. Mówcie o zmianach, jakie niesie za sobą ten update. (Ciekawa opowieść przyda się osobom, które nie miały szczęścia dostania się na test).
|
hmm wbilem sie na testa dostalem od Timmy on Pacera crown legi bo robil free items lagg i koniec tego dobrego :( teraz wciaz conection
|
Uśmiechnij sie ze mną!
Azeroth ;) jak sie dowiesz jaki loot leci to napisz postka, ok? ciekawe czy wyleci komu unikatowa szczoteczka do zębów? :)
Hmm...mam skojarzenia co do wyłączonego otsa? -.^ |
:ddddddddddddd
Jak wszedłem na Tibia.com i zobaczyłem napis "Public Test Server Open" to aż zaniemówiłem :D. Jutro rano spróbuję się wbić bo dzisiaj to nie możliwe :P. Hip hip hurra!!!
EDIT: Oo tylko dla PACC ;( |
Zrobiłem wszystko tak jak trzeba - skopiowałem folder itp., ale kiedy chcę wejść, wyskakuje mi info "connetion failed.. timeout". Tzn, że jest za dużo ludzi na serwrze, czy co? Help. :(
|
Cytuj:
na paccu niemoge sie wbic _>_____ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |