![]() |
Mam pytanie gdzie w tym roku bedzie mikolaj?? ostatnio byl w ab oby byl dla facc tez;] no ja jestem 1 a zaraz connection time out i dupa
ze stabilnosciam jets kiebsko poprostu jestem 1w kolejsce juz ma sie wbic a tu time out;/ |
Cytuj:
w tamtym roku był nie tylko w ab (koło elfa który skupuje loot) ale tez w carlin , w kazzo i w thais .. ja chce śniezki od mikołaja !!!!!!! MIKOŁAJ PLXOR :D:D |
Szkoda gadac juz sie chyba dzis nie wbije bo ide zaraz do szkoły a moze po szkole? kto wie ;D
|
Cytuj:
|
Już myślałem że tylko ja tak mam.Ciągle 1 i connection timeout ;[
|
fajne te zdjetko z testa a wie ktos ile exura vita manki uzywa bo bardzo chcialbym wiedziec bo jak powyzej 150 many to nie gram swoim palkiem S:
|
Ten Test Server to jedno wielkie g**no.Nawet sie wlogować nie można
|
Cytuj:
|
yyy a takie mam 2 pytania:
1) czy dedy z testa sie licza i w rl tibii tez bede mial te dedy??i czy eq ktory mi wypadnie tez zostanie utracone? 2)prrzez pewien czas jestem dlugo pierwszy a pozniej wyswietla sie ze cos jest zle... A screeny calkiem calkiem |
Kurcze
Ja wczoraj wogole wejsc nie moglem dzis patrze czekam kolejke ciesze sie juz dochodzi do konca i nie moge sie polaczyc raz nie moge sie polaczyc a raz pisze ze za duzo ludzi gra nie wyprobuje tego nigdy?! :confused: no ale coz kazdy chce;p
|
Cytuj:
co do pierwszego pytania to .. nie ! nie tracisz nic w rl tibii , podczas straty na tescie .. :) |
Cipsoft Leci w kulki..
Czekamy 2minuty po to zeby po tzrecim razie bycia 1 zobaczyc Cannot.. Pff |
Już z 10 minut mam connecting to the game world.
|
glupi test
glupi test jak wchodze na swoje konto pisze ze mam free acc lol od 2 lat nigdy nie mialem free acc ;] heh smieszne to i nie moge sie wbic ;/
|
mi teraz jakos powoli w kolejce sie porusza juz od 30 minut proboje sie wbic ale wczoraj gralem na szcescie;] grafa wy***ista
|
zdięcia suuuuuper juz niemoge gie doczekac az sie zalogóje B)
|
Nie no na 54 lv nie moglem uzyc ue .............. bez przesady........ n/c
|
Cytuj:
BO ue bedzie od 60 lvla .. |
Ue od 60 + a sd od 40 + Dobre sobie Ceny run na rynku Poleca w góre jak niepoweim co ;] Bedzie straszna podwyzna niestety ;( heheh jeszcze 3 lvl i sd:D
|
Mam pytanko, UHy od ktorego lv bedzie mozna robic ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |