![]() |
Ja cwicze pakuje na klate i brzuszki. Wczoraj postanowilem ze przed snem bende robil 100 brzyszkow.xD
|
Ja ćwicze codziennie (treningi judo codziennie 1,5h) robie tam 100 pompek brzuszków i grzebietów bozatym liznołem troche abkrobatyki :) umiem już salto w przód i w tył :P
|
Ja trenuję Parkour od listopada '05, oczywiście także trochę akrobatyki, salto w przód [front flip] już umiem ; d
|
akrobatyka i sporty walki rox ^^
--->capoeira |
MTB -uphill i dojazdy po 50km.
Capoeira Kiedyś kickboxing. Pije alkohol, staram się nie palić papierosów i w miare idzie. Tip. fast food jak chcecie uprawiać ostro sport to zabójstwo, lepiej podcinajcie sobie ścięgna... |
Piłka ręczna to jest to, co trenuję ; )
|
Pon, śr, pt siłownia.
Wt i Czw treningi. |
Tylko pływanie, 4 razy w tygodniu.
|
mam pytanie co to jest cykl 6 weidera ?? bardzo mnie to ciekawi bo wszyscy o tym pisza:D
a co do tematu tak cwicze picie vodki i jaranie szlugow. dziekuje. :D ok mam :D niezle pokrecone heeh Nosferatu sorry opuscilem akurat to :) ale dzieki za pomoc |
Cytuj:
|
@up tak trudno caly temat przeczytac?
Cytuj:
|
Brzuszki, pompeczki, cwiczenia na epandorze itp. przed snem oprocz tego PK, a to ogolnorozwojowka..
|
Pakuje złomem, *jem* kreatyne, jestem wielki. Wszystkie 13 moje, kocham ten sport.
Tak na serio to tylko na początku jadłem kreatyne + białka, ale teraz jade na sucho, tzn. bez kratyny, ale diete staram sie trzymac. Niedawno ćwiczyłem 6 Joe Weidera - fajna rzecz. |
zaznaczyłam nie bo pokierowałam sie pierwszymi postami, które odnosiły się do siłowni itp. a tam ja nie cwicze- po 1. jestem dziewczyna, po 2 mam 14 lat i zbyt wczesne cwiczenie na siłowni przy zle dobranych cwiczeniach moze sie zle skonczyc, a po 3 siłownia nie jest mi potrzebna :). Czytajac reszte postów widze, ze zle zaznaczyłam, bo oczywiscie cwicze. 3godz. W-F w szkole, 1godzina siatki, bardzo czesto rolki (prawie codziennie) czasem rower ogólnie sport to wazna czesc mojego zycia. przez 7lat chodziłam na tance i tam to byłam porozciągana, ale teraz nie ma na to czasu... ogólnie sport jest wazny i nie powinnismy zaniedbywac cwiczen :):baby:
|
Jasne- codziennie rozciąganie, pompki, brzuch, hantelki i drążek (;.
Oprócz tego to co na wfie + rower. |
Ja przed snem robię pompki. I nieraz jak chce się dostać szybko do kolegów na inne osiedle, to biegam (dystans: niecałe 2 km).
|
Tytułem wstępu, temat nie był aktywny przez zaledwie 9 dni. Mam nadzieję, że się nie oburzycie, bo go odświerzyłem ; ). Zwłaszcza, że jest to świetny temat do przechwałek : P.
Przejdźy do rzeczy, tak ćwiczę. Od 6 klasy podstawówki lekkoatletykę. Przez te 5 lat główną moją konkurencją był bieg na 110 m ppł. Za wiele tam nie osiągnąłem (psychika) i przerzuciłem się na trochę dłuższe dystanse 200-400m. Szybki byłem, ale za to za bardzo się usztywniałem, czego konsekwencją było zrywanie mięśni - głównie 2 uda. Cóż. Tak więc od czerwca tego roku rzucam dyskiem : ). Poza tym dzień w dzień ćwiczę na swojej prowizorycznej 'siłowni' stworzonej z pufy, cienkich poduszek pod plecy i pary hantli ; ). Na pufie 'wyciskania' hantlami, na poduszeczce [ 6 Weidera ], poza tym jakieś wymachiwania hantelkami ; ). Na szczęście teraz jest okres zimowy, a co za tym idzie, dyskobole, młociarze i biegacze, lub jak kto woli - lekkoatleci wędrują na siłownię ; ). Of course, biegacze również w góry by porobić kondycje ; ). Pozdrawiam, LK~ |
Trenuje lekkoatletykę, konkretnie rzut dyskiem i pchnięcie kulą. Niestety od początku następnego semestru zmienia mi się kategoria wiekowa na Junior Młodszy. W związku z tym dysk z 1kg zmienia się na 1,5kg a kula z 4kg na 5kg.
Dodatkowo chodze na siłownie, a tam: Wyciskanie na klatke piersiową (wycisaknie, rozpiętki i takie tam) Ćwiczenia na biceps i triceps Aerobiczna szóstka Weidera na brzuszek Ćwiczenia na mięśnie nóg Wyciskanie na barki W wolnym czasie i przy dobrej pogodzie rowerek |
Wygląda na to, że większość tutaj robi 6 Weidera... Ciekawe tylko na którym dniu jesteście... Bo przy +/- 20 większość odpada ;)
|
Cytuj:
ale jeszcze 2 dni.. ahh ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |