Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

TeRcIk 28-12-2005 20:58

No to dobra ludzie macie waritora: Banished: until deletion because of using unofficial software to play

Ban za lh ( light hack )
To juz jego 3 ban wiec mowimy dla dziadka waritora papa

Hail GM Xadam
Hail Nebula
Hail Rebirth

Slyth 28-12-2005 22:45

Przejeliscie server juz czy nie ? B) ;) :)

Mimo-vader 29-12-2005 08:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
mmm. ubil oj ubil :P a dokladnie 2 Polaczkow :P Zainteresowani pamietaja kwestie "leave or die" (c) by Waritor :D

Ja pamiętam. Miał wtedy bodajrze koło 40-50 lv i chciał na hero huncic. ;)
Stare czasy nebulki ... I will miss this world and those great people.

Btw. Może wróce o ile nie mam hunta :p

Webi 29-12-2005 09:05

chcial huncic na necro nie hero

djmtv 03-01-2006 23:42

swieze prosto z nebuli

phy probowalo trapnac meleandre dragon lair kolo venore

ale im nie wyszlo :D

polecialy fragi dla rebirth ^^
You see a dead human (vol:10).You recognize Fuvezy. He was killed by Koqu.
You see a dead human (Vol:10).You recognize Avara. He was killed by Chormonek.
You see a dead human (Vol:10).You recognize Sqeensy. He was killed by Chormonek.

to tyle z mojej strony

pa ^^

Mimo-vader 04-01-2006 16:46

Fuvezy to ma nowego ownera/chacka czy jest chory psychicznie ? :D Najpierw staje na czele Lithium po stronie Rebirh, walczy z tyranią jaką stworzyli Wizz, Sqeensy i spółka, a teraz im pomaga :confused: . Ale i tak Rebirh trzyma pewnie władzę B) . Wickanina i spółka stara się trzymać swoich ludzi "na smyczy", co daje rezultaty. Teraz naprawde można poczuć, że nebula to lepszy świat.

August 04-01-2006 18:19

Tez sie zastanawialem nad Fuvezym ale jesli przypomniec sobie wczesniejsze czasy to on od poczatku byl w Phy~ wiec pewnie tylko szpiegowal...

Koronowany rycek 05-01-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mimo-vader
Fuvezy to ma nowego ownera/chacka czy jest chory psychicznie ? :D Najpierw staje na czele Lithium po stronie Rebirh, walczy z tyranią jaką stworzyli Wizz, Sqeensy i spółka, a teraz im pomaga :confused: . Ale i tak Rebirh trzyma pewnie władzę B) . Wickanina i spółka stara się trzymać swoich ludzi "na smyczy", co daje rezultaty. Teraz naprawde można poczuć, że nebula to lepszy świat.

Co ty gadasz!? Moze i proboja nie paowac ale jakos im to nie wychodzi...
Wiecej sie dowiedziecie :
http://forum.tibia.pl/showthread.php...288#post651288

Mimo-vader 06-01-2006 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
Co ty gadasz!? Moze i proboja nie paowac ale jakos im to nie wychodzi...
Wiecej sie dowiedziecie :
http://forum.tibia.pl/showthread.php...288#post651288

To ty chyba nie pamiętasz czasów, kiedy jeszcze za zrobienie za dobrego magicu/lv/skilli można było już szukać nowego serva. Wywalanie z expowisk, płacenie za bzdety. Jak ziomek z Calmery może wiedzieć co to jest PA :confused: ?

djmtv 07-01-2006 10:18

jak dlamnie dzieje sie to samo co z phy na poczatku byl spokuj
ale juz zaczol poczatek konca
wogle akcja z zabiciem "hildaxe" przez "koqu" to bylo lekkie przegiecie paly :(

dimi 07-01-2006 11:47

no to ja sie wypowiem uwazam ze to beznadziejny server !!!!!!
@Topic
mowiles ze polacy przejeli wladze na serverze i niewiem czy to takie wspaniale gdyz to polacy mnie wy*******ja z expa to polacy na***ali mojego kolege i mnie tez !!!!
jak ktos mnie klepal to tylko polacy !!!! wiec ja uwazam ze jest tam lipa
wbilem tam w pare dni 22lvl niedlugo 23 i padlem od kogo od polaka!!
i jeszcze placic mi kaze za to ze sie bronilem bo ma silniejszych kolegow dos ze stracilem p-seta moze malo wartosciowy ale zawsze cos to jeszcze jak nie zaplace to niemam juz zycia i se nie pogram tak powiedzial !!!!

ciekawe co na to powiesz :)

Elmer 07-01-2006 11:55

@up
powiem tak:
Na jakim serverze gildia rządząca jest wstanie trzymać wszystkich 20-30 leveli za pyski? Ludzi, którzy pkuja na 20-30 są setki. Żebyśmy mieli ich wszystkich pozabijać, to by się posypały bany za nieusprawiedliwione zabijanie. To tyle.

dimi 07-01-2006 11:57

@up
uejbal mnie koles z twojej gildji za to ze jego kolega zaczol i ja z nim walczylem

Zummer 07-01-2006 13:02

Rozwalcie tych szwedów ;p. Życzę wam powodzenia w wojnie.
BTW. Co to znaczy PA

djmtv 07-01-2006 19:33

dimi
mi narazie tylko groza i strasza rebirth naszczescie ja znam tam kilka osob :D

a mozesz mi podac name tego pana i jego kolegi z rebith ?

dimi 07-01-2006 20:18

Darris czy jakos tak to koles ktory zaczol ze mna i zabil mojego kolege jak skilowal na roatch (12lvl knight zblokowany przez roty jakie mial szanse ??)
Meleandra to osoba ktora mnie zabila jak probowalem walczyc z wyzej wymieniana osoba

i wy mowicie ze polacy zwalczycli PA na Nebuli a oni nie sa wcale lepsi !!!!

i tak wogole to tylko polacy mnie z respow wyganiaja

a jak bylem na pohu i expil tam jakis bodajze swe to gdyz brakowalo mi 25% do lvl to sie z nim dogadalem i zszedl mi z respa zebym szybko wbil
i sobie poszedl a polacy nieraz bylem tam pierwszy i nagle pobiegali i mnie klepali zebym poszedl i to niebylo ze on pisze leave a ja no i sie zaczyna
podochodzil zaczynal mnie bic i dobpiero i ty tworco tematu muwisze ze zwalczyliscie PA jak polacy nie sa lepsi od swe a nieraz nawet gorsi

sry za bledy jak jakies sa (napewna sa :P )

Sid Domestos 07-01-2006 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dimi
Darris czy jakos tak to koles ktory zaczol ze mna i zabil mojego kolege jak skilowal na roatch (12lvl knight zblokowany przez roty jakie mial szanse ??)
Meleandra to osoba ktora mnie zabila jak probowalem walczyc z wyzej wymieniana osoba

i wy mowicie ze polacy zwalczycli PA na Nebuli a oni nie sa wcale lepsi !!!!

i tak wogole to tylko polacy mnie z respow wyganiaja

a jak bylem na pohu i expil tam jakis bodajze swe to gdyz brakowalo mi 25% do lvl to sie z nim dogadalem i zszedl mi z respa zebym szybko wbil
i sobie poszedl a polacy nieraz bylem tam pierwszy i nagle pobiegali i mnie klepali zebym poszedl i to niebylo ze on pisze leave a ja no i sie zaczyna
podochodzil zaczynal mnie bic i dobpiero i ty tworco tematu muwisze ze zwalczyliscie PA jak polacy nie sa lepsi od swe a nieraz nawet gorsi

sry za bledy jak jakies sa (napewna sa :P )

Popieram slowa. Normalnie expic sie nie da bo ciagle wykurzaja z respow ;/ Specialnie z grupka kolegow sprzedalismy postacie z aldorki (60+) zeby sie przenies na nebule a tu sie okazuje ze POLACY TO NOOBY ;/
Kategorycznie NIE polecam ten serwer gdyz nie da sie spokojnie grac ;/

Xeltix 08-01-2006 09:17

Mówcie co chcecie , ale i tak server idzie w BARDZO DOBRYM kierunku . Kiedy
jeszcze nie bylo wojny z phy to online bylo max 380 w niedziele o 20 , a teraz
w sobote o 20 bylo 600 osob online :) , do tego nie bedzie juz takie pa w cyclopis i 0 randomingu . Eh ale po co to mowic polakom i tak zawsze cos nie pasi.......

Xavery 08-01-2006 11:11

Dalej nie wiem o co wam chodzi. Czy moze o to ze jak ktos sobie zajmie miejsce do expienia, to chce tam expic sam ? To chyba nie jest takie dziwne, ze nie chce zeby mu ktos blokowal respa. Mnie tam jeszcze ani razu nie wyrzucli z expa a expilem juz w wielu miejscach. Jak przyjdzie jakis hlvl to sie spyta kiedy skonczy itp. A to ze Cie jakis 30 lvl z expa wyrzucil no to coz...rada pozostaje chyba tylko jedna: wbij lvl i Cie nie wywala :P
Nebula jest teraz bardzo dobym serwerem, ceny sa odpowiednie. Wiec jak sie ktos zastanawia gdzie zaczac grac to polecam Nebule.

Sid Domestos 08-01-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
Dalej nie wiem o co wam chodzi. Czy moze o to ze jak ktos sobie zajmie miejsce do expienia, to chce tam expic sam ? To chyba nie jest takie dziwne, ze nie chce zeby mu ktos blokowal respa. Mnie tam jeszcze ani razu nie wyrzucli z expa a expilem juz w wielu miejscach. Jak przyjdzie jakis hlvl to sie spyta kiedy skonczy itp. A to ze Cie jakis 30 lvl z expa wyrzucil no to coz...rada pozostaje chyba tylko jedna: wbij lvl i Cie nie wywala :P
Nebula jest teraz bardzo dobym serwerem, ceny sa odpowiednie. Wiec jak sie ktos zastanawia gdzie zaczac grac to polecam Nebule.

O lol ale z ciebie noob ;/ Wez ty czytaj dokladnie ;/ Mu chodzli o to ze jak TY jestes pierwszy np na pohu to przybiega np 60+ i cie WY****DALA z respa ;/ A jak mowisz nie albo cos probojesz sie ugadac to albo cie zabija albo masz hunta ;/ A najgorsze jest to ze to sa POLACY ;/
A niby pokanonanie szwedow mialo zwlaczyc PA :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08.