![]() |
Gratz All ;]
|
Gratz
Congratulations! oto została nagodzona ich ciężka praca ;) najbardziej zaimponowała mi pani z isary. 70 lvl na rooku-nieprawdobodobny wyczyn. ja już po 1h na rooku żygam;) no ale brawo,brawo!
|
OMG!! Fake chyba
end co zrobił 80 skill w fist zobaczcie ten napis soul points jest troche uciety mi to wygląda na fake ale ja tma niewiem
|
Moze to rozwieje Twoje watpliwosci...
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=highscores Świat Aurea. Jeśli dobrze widze to juz jest 81 ;p |
Gratz dla 2 pg co zrobili 150lvl i dla pani z 70lvl na rooku.
Mam rowniez pytanie do 2 fist fighterow, po cholere robicie ten fist i po cholere umieszczacie tu te zdjecia? zrobienie 80 skilla w fiscie zajmuje tyle samo czasu co np.80 w swordzie czy axie wiec czy uwazacie ze jest to cos niezwyklego.... rozumiem 100 ale 80 czy 70 to coz..... |
@Up
Rekord fista to ostatnio było 90 (jakieś 2 tygodnie temu, nie chce sprawdzać). Jak jesteś taki mądry to wbij 100 fista to pogadamy :) |
Gz
miłto tak popatrzeć na sukcesy rodaków!
też będe najlepszy na serwie!! :cup: |
o ja, szczególnie za cierpliwość i chęci wbicia 80 firsta wielkie GZ !!!
|
:d
Moze już zauważyliście, ale zobaczcie kto jest drugi na liście TOP 500 expa..
http://www.tibiabr.com/estatisticas/top500.php GZ WSZYSTKIM I TOBIE SEROMONTIS(O NIE, WYDALO SIE ;( ) |
Cytuj:
|
RAZORKEROR TO BYL MUJ KUMPEL :D
zobaczcie sobie ze istnieje nawet Mój har razorkeror junior ;) pamietam jak on trenowal tego sworda.... i nie chcial na draga isc ;( ale fajny kolo to byl :) caly cas tylko train i train i train :/ a ze zrobil 70 fista to GZ dla niego! :D |
xD
No no, widze że pierwszy paladyn z 200 lvl wejdzie niedługo. :D
|
Gz dla wszytkich
gz dla wszystkich mi najbardziej zaimponowal 150 ek ;)
bo jak dla mnie knight jest strasznie monotonna postacia :( szkoda tylko ze te postacie sa na non-pvp bylyby to istne wymiatacze a na non-pvp no cóż respekt juz nie taki duzy ;( |
Oby Tak Dalej...
Niejestem zaskoczony tymi screnami "bo polak może Wszystko"
Oby Tak Dalej :] -Gz Dla wszystkich któzy juz wyslali screna i dla tych któży zamieżają B) |
gz all widac ze isara panoje :) ana celescie jest do ... nawet jak pomagasz ko0mus to nikt ci nie pomoze :(
|
Roogardianka
A ta rookgardianka level 70 zdobyła zabijając węża.
może zrobiła to tak dla pokazu że na takich słabych potworach 70 level zdobyła? a ciekawe czy zdobyła by 70 level gdyby tylko węze biła ( 1 wąż 10 expa a 70 level to ponad 5 milionów expa. 5000000 expa:10= 50000 węży(pięćset tysięcy węży):p |
Nie ma co - pogratulować trzeba ( wytrwałości przede wszyskim ). Powaliła mnie postać na rookgardzie. Dla mnie rook to ogromne męczarnie ( a szczególnie 6 lvl), osobiście pacca nie posiadam więc wyspa nowych naprawde potrafi wkurzyć. Po 8 lvlach mam Tibie serdecznie w poważaniu - idę sie odpręzyć i wracam po ok. godzinie. Nie ma to jak stalowe nerwy ;)
A co do reszty - brawo brawo. No i powtarzają się słowa - POLAK POTRAFI ( jednak ... ). BTW osiagów. Cóz to za njus był gdy Seromontis jako pierwszy Polak dobił 200 lvl. Nerwowe szepty ogarnęły cały Tibijski świat .... on mógł byc gdzieś w pobliżu ... I jeszcze raz wielkie gratz. |
go go go polacy :D doganiać eternala :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |