![]() |
jestem pewny ze te itemy ktore znajduja sie w skarbu da sie zebrac na 100 %.Nie tzreba kombinowac z zadnymi instrumentami zreba mei klucz ;].
A klucz chroni basyliszek...czytalem wiele wskazowek w KAzoo jest opisane ze zdabedziesz klucz znajdz bazyliszka...jutro pojde do kumpla i pokaze wam ze basyliszek jest w kazoo wiem w ktorym miejscu ale jak sie tam dosatc to nie wiem...i mysle ze nitk tego nei wie i to jest zagadka bazyliszek wyglada jak snake ...jutro umieszcze screena... |
Raczej nie ma questu... Pomyśl sobie DSL, Great shield... A jakby był to by stały jakieś 5-6 Orsh
|
@up:
To by była krwawa masakra ;p Aha a propos tego, iż muzyka jest kluczem ;p.... Jakie znacie kolory nutek? Jest wiele czy są tylko te zieolone? |
Cytuj:
|
Ludzie jaki quest? pomyślcie DSM G-boots NIEREALNE.
|
Cytuj:
Racja ;] ludzie dajcie se z tym spokoj ;/ |
Baziliszek
Ja slyszalem ze to nie jest qest ale jest gest na Dsl i na Great shield.Ponoc wykonala go Bubble na Antice.Ale nie wiem czy to prawda.Baziliszek istnieje to jest pewne.Zeby dojsc do qestu trzeba przejsc kolo kamieni.Jest MALY SZCZEGOL nie da sie przejsc o sa kamienie.Moze trzeba je przesunac.Niewiadomo.
|
Cytuj:
|
A może trzeba zsummonować banshe, albo się w nią zamienić?? Ona atakuje czerwonymi nutkami... "muzyka jest kluczem", jeżeli to jest quest, to może za jakieś 2 lata go rozwiąrzecie...
|
hmm skoro bazyliszek to waz, to moze do skarbca trzeba zaniesc trupa zwyklego weza ^^?
|
eh
Według mnie to to jest poprostu ściema, nobo to jest skarbiec Imperatora Kazo prawda? czyli to jego rzeczy i to niemoże być quest, bo zabranie tych rzeczy to byla by kradzierz rzeczy Imperatora...
Ja myśle że jeśli już to imperator dalby komus coś ze swojego skarbca za coś.. a pozatym, po updacie dawno temu rewardy z questow sa w skrzyniach dla kazdej osoby tylko raz... a z tego co wiem to tam niema żadnych skrzyń poprostu sobie leży. |
Może to i jest sciema ale jak ....
Moim zdaniem jak to jest quest i niby jest ten klucz do drzwi to co można bedzie go urzywać ze 100 razy po kazdym restarcie serva Więc uważam że jeśli ułoży sie odpowiednio instrumelny utworzy sie teleport który przeniesie nas do Baziliszka a jak go zabijemy idzemy do next teleportu i żeby była jakaś bamka lvl albo cóś zeby nożna bedzie zrobić go tylko 1 raz a jak sie pokona baziliszka to to jest nastepny teleport i przenoci nas do skarbca a jeszcze zeby było itrudnienie bo zeby uruchomic teleport trzeba mieć jakąś rzecz z questa no ja tak myśle :D
|
Pewien GameMaster, kiedys powiedzial, ze Dragon Scale Legs nie da sie zdobyc, poniewaz nie sa do konca przystosowane do gry... koniec tematu
|
mOIM ZDANIEM wszyskie zagadki sie łączą mino mag i ghoul na rooku orsch boss serpent spawnow golden helmet excalibug wszystkie ksiązki zagadkowe, bazyliszek NPC noodle??itp itp być może gdy roziazesz zagadfke- droge do mino maga wypadnie z nigo jakis item wymienisz go u npc na cos i tak dalej i tak dalej aż dojdziesz do skarbca impoeratora B)
|
Cytuj:
MUAHAHA ---->>>> POZER 8o to wcale nie oznacza ze ten quest musi byc zwiazany z matematyka,,, a poza tmy kangur to konkurs nei typowo matematyczny ale na logike tez w kangurze zajmowalem rozne dobre miejsca i sie nie chwale :p a co do gadania "ja sobie wypraszam" to mi przypominasz glupia 8 letnia dziewczynke o imieniu ewelinka z znanemu wielu osobom fragmentu rozmowy pt:"Dziendobry, czy ja zastalem ewelinke" :p |
Nie czaicie? Jakby ten quest byl wykonywalny to istnieje mozliwosc, ze ten kto go wykona moze powiedziec nastepnej osobie z koleji ta nastepnym nastepnymi wszystkie h lvl beda mieli dsl scary, eh? A jak mnie uszy nie myla to dsl zostaly dane 1 osobie przez gm czy god'a.
|
Heh... BAZYLISZEK TO NPC! i nie da sie go zabic ;]
i gdzies (w ktorejs ksiazce w tibii) bylo napisane ze trzeba mu zagrac na flecie... prawdopodobnie basilisk flute. Ale nikt tego fletu nie znalazl do tej pory ;/ |
Cytuj:
naprawde?? jaa niewiedziałem jezu i co teraz?? i co teraz?? no co terazz?? No trzeba go rozwionzać... a tak nie wydurniajac sie ja osobiscie twierdzam ze trzeba zdobyc rota w kazz jeden zioom sprzedaje roty ale bodajze trzeba miec na niego zezwolonko :) (na rota...nie na ziooma)a nato zeby miec zezwolonko na rota trzeba miec zozwolonko na gornictwo a zeby miec zezwolonko na gornictwo trzeba miec zeblablablalbalbalbla a teraz pujdzie pan do pokoju 123...u przepraszam no niby banalne prawda?? taa tylko ze nikt niewie gdzie ulicha mozna zdobyc te zezwolonka :) trzeba sie popytac NPC i poczytac ksiegi pradawnych krasnolodkow moze one cos wiedza :) p.s bylo juz 6666 tematow typu "BAZYLISZKU GDZIE JESTES??" i nikt jeszcze nie odkryl rozwionzania wienc CYA NARKA I OGOLNIE BAY BAY |
@re up: jeszcze nosa na mainland nie wyściubiłeś a pozersko szpanujesz znajomością... Pierwszy char? co za pech... jak nie masz doświadczenia i mózgu to sie nie wypowiadaj... ehh zdenerwowaleś mnie -.-
|
ja mam pomysł
a może wziąć wszystkie klucze(z rooka i maina)i posprawdzać.według mnie powinno zadziałać ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |