![]() |
A ja pod choinką chciałbym zobaczyć jakiś lepszy stojak ;<
bo mi się cholernie chyboce na boki :( |
Motorole e398. Pewnie i tak nie dostane ale cóż może sobie ją kupie za kase którą nazbieram.
|
Czemu wszyscy chcecie kobiety??To nie jest prezent od mikołaja,jak już ktoś wspomniał,wyłączcie kompy i na imprezkę szukać. :]
Ps. Kiedy otworzyli u nas media markt (6:00 rano podajrze) żucił się cały tłum,sprzedawali mp-trójki za 1zł (słownie -jedną złotówkę,jeden PLN) i to dobre .Play station II za 29 zł,i wiele takich ciekawych ofert.Ludzie łądowali sobie to do kieszeni..eh...czemu mnie tam nie było :/ |
A ja zobacze za chwile pod choinka gitare.. jeeej \m/
Wredny jestem, nie? Wiem juz co dostane, a wigilii nie bylo.. |
Cytuj:
|
Poradnik p.t. "Jak radzić sobie z głupotą i nieśmiałością na codzień."
|
Cytuj:
|
No, juz po wigilii i można powiedzieć co się dostało ;d
Ja chciałem osobiście dostać podręcznik "Ignorowanie głupoty otaczającego Cię chorego społeczeństwa" lub "Sztuka panowania nad sobą przeglądając forum Internetowe", ale niestety nie było czegoś w tym stylu i na gwiazdkę dostałem kolekcjonerskie wydanie starej trylogii Gwiezdnych Wojen na czterech DVD z najnowszą, specjalną obróbką cyfrową (po tym zabiegu wygląda jak III epizod - zmienili efekty, poprawili postaci, zmienili Imperatora na "nowszego [aktor ten sam co w nowej trylogii]) i nowymi scenami, jakiś tam szmal, mase jakiś drobiazgów, płytę główną z prockiem do kompa i trochę spokoju. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |