![]() |
Błąd
Ludzie jestem sam na sieci mam neostrade tąwcześniej zakładaną 512kb/sec i jak tylko wejde na poha to zaarz tak przycina że głowa mała !! Czy to wina ileości potworów na tym przyklętym miejscu ?Odp na koma 602898765 lub na gg 4924770
|
oby to zniesli
Mam nadzieje że po updacie wyawala to IP blocked bo to jest wogole nie potzrebne a tylko utrudnia gre w tibie X(
|
Kiedy to było?
Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi i kiedy to było?
|
@
to sobie przeczytaj caly temato to tylko 4 strony i będesz wiedzał ja dzwonilem i okazalo sie, że nie moge mieć i nie moge mieć publicznego ip bo mam za maly abonament X( to jest nie ferrrrr ja mam nadzeje że CIP'y cośz tym zrobią bo ja nie przezyje akurat na wakacje ;( |
Qrde mnie to wkurza
Mnie to juz dobija ja mam sieć LAN u nas jedna osoba zrobi bloka IP to cały LAN ma bloka i trzeba czekać czasami pare godzin bo często ktośprzedłuża i przedłuża...
|
Witam. Co do bloowania IP to cos jest spaprane. Chce sie wbic a tu blocked IP proboje nastepny raz i juz jest oki. I ta w Kolko plz help me.
|
Niektórzy nie kumają że publiczne ip to korzyści:Możesz zakładać servery w różnych grach i ludzie z całego świata do ciebie mogą się podłączyć.Ja znam ten powód dla którego to więcej kosztuje.
Mam ip adres blocked i mi to przeszkadza napisze do Ćipów maila ale oni pewnie dostają 1000 takich i może nad tym pomyślą.Ip adres blocked mam na jakieś 30minut czasami godzina. X( |
Boshe co wy tu za glupstwa piszecie 8o
Jeśli haker pisze sle haslo to czemu wam blokuje IP? powinno mu blokować 8) Sprawdzalem inny wariant: Loguję sie z numeru nr.1 i mam Ip blocked blablabla... Loguję sie na całkiem inny numer nr.2 i jest to samo. Niemozliwe aby oba numery probowano mi hakowac <sprawdzalem na 5 numerach> :] Tak więc pomyślcie troche... :rolleyes: |
Ja mam to samo od kilku lat miałem neostrade grałem w tibie i tego nie miałem ?
po kilku latach zmieniłem na Vektre mam na modemie dwa wyjścia STALE IP I ZWYKLE 1. Komp ma Stale 2. komp ma zwykle ! Uwaga to nie ruter ! Normalnie zwykle ip jest banalnie zj******* Dlaczego ? Mamy to scierwo czyli blokade na ip ! Czekamy 30,minut nic czekam od 09:04 do 9:34 ? czy dam se 6 minut zapasu ? OD dam se :) Wczoraj godzina 20:00 - block ip czekamy do 20:30+ block ? czekam kilka min w zapasie do 21:10 mogę ! rano wstaje i mam to smo można sie zaczekać! CO mamy kupować specialnie Stale ip żeby móc grać w tą niedo******* Grę stale ip kosztuje 20-40zl lol i to czasami trzeba co miesiąc płacić toż to rocznie wyjdze nam z dwa pacce jak i nie jeden na rok ? Wiec co mam kupić stale ip toż to poraszka niech to wypier******* to bez sensu jest tylko milionom polaków zabrania gry ! I NIE TYLKO POLAKOM |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |