Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Problemy z blokadą IP. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5911)

Gryzli_20 19-06-2004 07:43

Błąd

Ludzie jestem sam na sieci mam neostrade tąwcześniej zakładaną 512kb/sec i jak tylko wejde na poha to zaarz tak przycina że głowa mała !! Czy to wina ileości potworów na tym przyklętym miejscu ?Odp na koma 602898765 lub na gg 4924770

Marshallo 21-06-2004 18:46

oby to zniesli

Mam nadzieje że po updacie wyawala to IP blocked bo to jest wogole nie potzrebne a tylko utrudnia gre w tibie X(

Kermit Frogger 24-06-2004 20:59

Kiedy to było?

Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi i kiedy to było?

Kel 26-06-2004 09:40

@
to sobie przeczytaj caly temato to tylko 4 strony i będesz wiedzał

ja dzwonilem i okazalo sie, że nie moge mieć i nie moge mieć publicznego ip bo mam za maly abonament X(
to jest nie ferrrrr ja mam nadzeje że CIP'y cośz tym zrobią bo ja nie przezyje akurat na wakacje ;(

Sir Mefi 29-06-2004 16:50

Qrde mnie to wkurza

Mnie to juz dobija ja mam sieć LAN u nas jedna osoba zrobi bloka IP to cały LAN ma bloka i trzeba czekać czasami pare godzin bo często ktośprzedłuża i przedłuża...

SRAD 10-07-2004 17:27

Witam. Co do bloowania IP to cos jest spaprane. Chce sie wbic a tu blocked IP proboje nastepny raz i juz jest oki. I ta w Kolko plz help me.

PiXik 11-07-2004 10:16

Niektórzy nie kumają że publiczne ip to korzyści:Możesz zakładać servery w różnych grach i ludzie z całego świata do ciebie mogą się podłączyć.Ja znam ten powód dla którego to więcej kosztuje.
Mam ip adres blocked i mi to przeszkadza napisze do Ćipów maila ale oni pewnie dostają 1000 takich i może nad tym pomyślą.Ip adres blocked mam na jakieś 30minut czasami godzina. X(

Haker 18-07-2004 17:23

Boshe co wy tu za glupstwa piszecie 8o

Jeśli haker pisze sle haslo to czemu wam blokuje IP?
powinno mu blokować 8)

Sprawdzalem inny wariant:
Loguję sie z numeru nr.1 i mam Ip blocked blablabla...
Loguję sie na całkiem inny numer nr.2 i jest to samo.

Niemozliwe aby oba numery probowano mi hakowac <sprawdzalem na 5 numerach> :]

Tak więc pomyślcie troche... :rolleyes:

Furion-Cwaniako 08-03-2008 09:19

Ja mam to samo od kilku lat miałem neostrade grałem w tibie i tego nie miałem ?
po kilku latach zmieniłem na Vektre mam na modemie dwa wyjścia STALE IP I ZWYKLE
1. Komp ma Stale
2. komp ma zwykle !
Uwaga to nie ruter !
Normalnie zwykle ip jest banalnie zj*******
Dlaczego ?
Mamy to scierwo czyli blokade na ip !
Czekamy 30,minut nic czekam od 09:04 do 9:34 ? czy dam se 6 minut zapasu ?

OD dam se :)
Wczoraj godzina 20:00 - block ip czekamy do 20:30+ block ?
czekam kilka min w zapasie do 21:10 mogę !
rano wstaje i mam to smo można sie zaczekać!

CO mamy kupować specialnie Stale ip żeby móc grać w tą niedo******* Grę stale ip kosztuje 20-40zl lol i to czasami trzeba co miesiąc płacić toż to rocznie wyjdze nam z dwa pacce jak i nie jeden na rok ?
Wiec co mam kupić stale ip toż to poraszka niech to wypier******* to bez sensu jest tylko milionom polaków zabrania gry ! I NIE TYLKO POLAKOM

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12.