![]() |
a ja zamierzam zebrac ekipe i na miasto (tz. na jurowiecka w b-stok)popatrzec jak petardy bawio sie z naszymi palcami albo samocodami(wiem dziecinne ale i like z!upka)
|
Cytuj:
btw2.czy wy naprawde myślicie że 13 latek będzie miał problem z dostępem do alkoholu?według mnie nie,i jak chodzicie czasem po swoich osiedlach,miastach to zobaczcie ile szczyli w takim wieku się zalewa btw3.oczywiście większość która się ma niby zalewać tego nie zrobi ale pisze żeby jakoś wypaść:-)bo nie wypada pisać że się nie pije bo to w modzie<sciana> a ja będę siedział w domu:P;) |
/ciach/edit
|
kolejny sylwester z rodziną(15 już łojeju...)
jak mi znowu wgrzmocą kuzyna do towarzystwa to chyba ich wszystkich rozszarpię... |
jak co roku usiąde samotnie na ławce , zapale papierosa ... uśmiechne się sam do siebie , powiem "i znów ryjem do przodu" i wróce do domu spać.
Niektórym niewiele trzeba do szczęścia. |
Chyba będę siedział w domu i nic więcej. Albo wiem, dam głośniki na max (1000W ) i bede słuchał muzyki xD. Tylko czy szyby wytrzymają... i wzmacniacz...starość ;ppp
|
Dzien jak codzien :))
Rano wstane umyje sie wsiade na kompa :)) Posiedze troche A Potem :) Kupie sobie Szampana Piccolo :s I Kolega przyjdze wlaczymy jakis fajny film :s I sobie posiedzimy i pogadamy przyjdze 12 wyjdzemy na dwor zobaczymy jak sasiad popuszcza fajerwerki <mi szkoda kasy> :)) No wiec jak ktos napisal pic palic pic palic to chyba idiota tak postepuje wiekszosc osob mysli ze sylwester jest do naj... sie jak ... nie powiem kto :)) Pozdrawiam :D I zycze szczesliwego nowego roku :)) |
Schowam sie do szafy i wypije calego, powtarzam CALEGO ! Broka Exporta.
|
Raczej zlecą się koledzy na LARP'a, przedtem powysadzamy coś, a na końcu posiedze z winem przed komputerem, zrobie masową rozmowe na gg, z tymi co będą i będe pił za każdego zdrowie, jak w zeszłym roku;).
|
a ja na kozaka bede siedzial w domQ bo mam kare ;] za ostatni przypal ... troszke sie upilem w poniedzialek i mam lipe ... ale pogram se w CSa na sieci poslucham muzy i bedzie ladnie :D (aa i popatrze przez okno jak petardy wybuchają :D)
|
Ja będe u kolegi na imprezie, będe siedział tylko w gronie przyjaciół. Pogadamy sobie, popijemy z umiarem (symbolicznie na nowy rok po kieliszku szampa... ok, ok białego wina musującego) i pójdziemy wystrzelać petardy, ponieważ to jest najlepsze w nowym roku.
ps. Znów komuś wpadnie ACHTUNG do klatki ;> muahahah |
No i Nastal ten dzien :D !!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak Porucznik Borewicz ;) @Topic: A ja ide do kumpla, wypije trochę i pójdziemy do rynku. Ambitne, co nie? |
Noo ja w domku siedze, jak zawsze... przyzwyczaiłam się.
|
Wlasnie wychodze na imprezke ubrany jak gierek. Milej nocy zycze... i lekkiego poranka:P
|
Ehh... A filmów w telewizji też nie ma zbyt fajnych, poza tym, pewnie i tak mój tata usiądzie i będzie mrygał... Pozostaje komputer i Wolfenstein =p
|
Najgorszym rozwiazaniem byloby siedziec przed kompem i grac w tibie -.- jak se pomysle ilu ludzie sie fajnie bawi heh ale naszczescie dostapem ivejta od qmpla to wpadne co sie bede ;p
|
Słuchać metalu na 100 volume.
|
Skillował ;) Trzeba wreszcie wbić te 86 axe :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |