![]() |
Cytuj:
|
konkretnego sylwestra życzę i żebyście rzucili w cholerę tą idiotyczną tibię
|
Niejestem Tibijczykiem !
|
Cytuj:
|
Wesołych Świąt!!!
I Szczęśliwego nowego Roku! |
:)
Ja życze Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku :)
|
Wesołych Pogodnych Świąt, Smacznej Wigili i tego co sami sobie życzycie. ;)
|
@drakon: właśnie dlatego idiotyczną. mówi się dlaczego, nie 'czego'
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tibijczyków :) .Smacznego jajka :D
:balwanek: :balwanek: :balwanek: |
:] i nawzajem dla calego teamu tibia.pl i innych uzytkownikow forum
|
moje życzenia
Ja bym chciał wam życzyć dużych lvl w tibi dobrych skilli dużych lootbagów dużo kasy i szczęścia. :)
|
wszystkiego co dobre zeyczy kayek xD
P.s zostawmy tibie w spokoju chociaz na te kilka godzin i podzielmy sie oplatkami ;) |
Najlepszego ;d
|
=))
yhym... a wiec zaczynam :D moze zaczne od pozdrowien dla Tibia.pl i wszystkich userow tej jakze wspanialej strony :D pogody ducha,szczescia,zdrowia,pomyslnosci,i all co sobie zapragniecie.
A teraz moze cos dla lasek jezelito czytaja :D zycze walm takiego faceta jak ja :D:D xDDD |
Racja
Macie racje i nawzajem z życzeniami :)
|
Życze all Zdrowych i wesołych świąt :) Oraz dużego lvl :) PSSS. Dzis są moje urodzinki :)
Pozdro |
Ja życze wszyskim wesołych świąt, więcej kasy na P ACC'a (a jeśli ktoś nie ma to życze mu go pod choinkę ;))
Co wy dostaliście ?? |
Wsyztskim graczom Tibi życzę: jak najwiecej chęci do gry, mało nOObów, duzego lootu, bark laaagów, dużo szczęścia i PACC oczywiście :D
A dla zespołu Tibia.pl aby nadal mieli cheć do tworzenia tej strony, która jest nam niezbedna :P, cierpliwość do moderowania forum i coraz wiecej odwiedzających. Pozdr for all |
Szczęścia, Zdrowia, powodzenia
w dniu bożego narodzenia! Beczkę piwa,Wiadra wódki by odognił wszystkei smutki! 100 całusów na dostatek by smaczniejszy był opłatek!!! WESOLYCH SWIAT!!! |
Sniegu po nerki, wesołej pasterki, prezentow moc, se..u co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z kosmosu i udanego wskoku do 2006 roku !!! zyczy Duke
(naj dla Uliego) : ) : ) : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |