Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Po co są rookslayerzy?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59761)

jabongos 31-12-2007 15:05

wbrew pozorom rook jest ciekawy jest duzo nie wyjasnionych tajemnic, zgadzam sie tez ze rookslayerzy czesto pomogaja innym na rooku

Syn-Wiatru 31-12-2007 15:18

Kolo jak ci nie pasuje Rookstayer'stwo to chociaż zatrzymaj swoje uwagi dla siebie.

Syn-Wiatru 31-12-2007 15:25

Rookstayerzy pomagają małym lvl'om i starają się odkryc wszystkie tajemnice rookgardu

piotrek26111 31-12-2007 15:56

Cytuj:

jaki zwykły gracz bedzie ci huncił na minosach, rotach itp?
Bylo 666 razy omawiane ze rookstayerzy nie expia ani na mino ani na rotach ale widze ze nalezy przypomniec po raz 667 bo niektorzy jeszcze nie wiedza :|

Mlodyxmx 01-01-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trenei (Post 642977)
Po co są rookstayerzy ?

po to żebyś sie głupio pytał.

Moze ty niechcesz byc rookstayerem ale inni wola posiedziec na rooku niz wychodzic na main.

tylko ze oni za zwyczaj nie pomagaja nic

JustaNoob 01-01-2008 21:58

Rookslayerzy są po to samo co Ci co grają na mainie
Mainslayerzy :D

Scross'Rooker 01-01-2008 21:58

A kto powiedział, że muszą pomagać? A czy Druidzi, Paladyni etc. Pomagają wszystkim wszyscy? Wątpię, także rookstayer nie musi pomagać. Ostatnio dałem noobowi Chain armora i Mace, a on mi ukradł Silver Amuleta i chciał kasę za odkupienie. Więcej już nikomu nie pomogę.
Scross=]

Salarigoth 01-01-2008 22:52

szkoda mi takich ludzi jak sunrise/wesoly zamiast te zmarnowane godziny na 100 lvle ( z ktorych gowno maja) a mogli miec conajmniej 250 lvle za ten syf

JustaNoob 01-01-2008 23:25

@up
a co Ty byś miał z 250 lvla?

Hythe 02-01-2008 17:16

Nazwa rookslayer, czy rookstayer to jest tylko i wylacznie was wymysl, juz kilka osob o tym mowilo. Nie krytykujcie, wiec osoby, ktora lubi nazywac ta swoja "profesje" tak, a nie inaczej.

em0_-.- 14-01-2008 20:21

Co to kurwa jest Rookslayer?!

Athelas 14-01-2008 22:19

to kurwa osoba zostająca na rooku, ale lepiej mówić rookstayer, bo niektórym nie chce wejść do ucha ta litera L

Przeprasam za to niecenzurowane słowo, ale panu powyżej się taka odpowiedź należała

JKRK 14-01-2008 22:26

o ludzie, kłócicie się bez sensu [zamknąć temat, czy modki wogle wchodzą na to zapuszczone i opanowane przez trolle forum]
bycie rookslayerem a dokładnie to R O O K S T A Y E R E M [<- oficjalna nazwa] to sposób na grę. Możesz być ryckiem, palkerem, magiem albo jak chcesz to i rookstayerem. pytanie "po co są?" jest nie stosowne do sytuacji...

Marcin24 14-01-2008 22:35

Cytuj:

dokładnie to R O O K S T A Y E R E M [<- oficjalna nazwa]
Powiedziała osoba z Userbarem "Rook Slayer".
Cytuj:

[zamknąć temat, czy modki wogle wchodzą na to zapuszczone i opanowane przez trolle forum]
<świerszcze>
Cytuj:

lepiej mówić rookstayer, bo niektórym nie chce wejść do ucha ta litera L
No tak, ale gdybym zaczął mówić do Ciebie Athesras, to też byś się strzępił, że przekręcam ci nick.
Cytuj:

pytanie "po co są?" jest nie stosowne do sytuacji
Akurat to pytanie jest jak najbardziej stosowne. Bycie Magiem, Rycerzem czy Druidem jest normalne, spotykane codziennie. Z Rookstayerem o tyle sprawa jest ciekawsza, że właściwie nie ma czegoś takiego jak Rookstayer. Jest to "efekt uboczny" działania CipSoftu. "Efekt uboczny", który się stał modny.

Dindsuk 14-01-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1821897)
szkoda mi takich ludzi jak sunrise/wesoly zamiast te zmarnowane godziny na 100 lvle ( z ktorych gowno maja) a mogli miec conajmniej 250 lvle za ten syf

jak juz ktos powiedzial co mialbys z tego 250lvla? A oni maja co???? Nieeeeee to nie jest gowno, oni maja cos lepszego a mianowicie slawe. Nawet przez to ze napisales ich Nicki w tym poscie
EDIT: yeyeye usuneli posty Scobla xD

kamyk15 18-01-2008 20:21

Rookslayerzy

Rookslayerzy są by rozwiązywac tajemnice rook-a takie jak :
- mino mag
- ghul
- ITP.

CycuRookslayer 19-01-2008 22:36

tak tak "ITP" to fajna tajemnica :D

Peszek 19-01-2008 22:40

Niezaleznie po co sa to sa efektem ubocznym tibi powstalym przez liczne chordy pekejów na mainie no i z przesilenia serwerów PvP. ^^

Stever 20-01-2008 19:51

A ja powiem tak.
Główną postać ([CHAR]Sillas Mage[/CHAR]:mag:) mam na Honerze. Jednak czasami jak są na niej kolejki (zdarza się to dosyć często wieczorami), to wchodzę na [CHAR]Reoth Xeno[/CHAR] i tam gram na rooku jako rooksLayer. Czasami jak wyżej chce się poczuć panem na tym rooku i znać każdy zakątek, a na mainie się nie da bo tam jest za dużo postaci z takimi levelami i tylko top 10 rządzi. Co do rooka nie mam zastrzeżeń. Fajna, mała wysepka. RooksLayerem chce być, by pomagać "młodszym". Ogólnie podsumowując: Obydwie wyspy są fajne.:cyclops:

player331 22-01-2008 15:13

Hahaha śmieszą mnie posty typu "rookstayerzy/slayerzy zostają po to aby pomagać innym"... Rookstayerzy trapują, wyganiają z expa - moim zdaniem rookstayerzy są po to aby utrudnić wyjście na main.

A no tak zapomniałem... Są też tacy co myślą, że zdobędą spike sword...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.