![]() |
xD
WTF, moj tata jest podobny do ronaldinia xD (najlepszy pilkarz roku 2005/2006 niepamietam ktorego.
|
Ja jestem podobny do:
-Nicole Kidman [60%] -Jim Carrey [60%] -Therese of Lisieux[53%] LOL:D -Clark Gable[43%] i paru innych :D ;) |
Ogórka w zębach wzięło za w±sy;).
69% Gary Oldman. |
OMG jak miałem 12 lat (nie mam aktualnego zdjecia ale sobie załatwie) byłem podobny do....
62% Czesław Miłosz :D 58% jaki¶ Antonin Artuad 54% jaki¶ John Irving 54% jaki¶ Reinhold Messner 54% jaka¶ Lise Meitner 52% jaki¶ Walter Mondale 51% Gerard Depardieu :D 48% jaka¶ Dalida 47% Sigourney Weaver :D 45% Michael Douglas :D Ciekawe co będzie jak dam aktualne zdjęcie :) |
|
56% - Jackie Chan
54% - Charles Bronson 54% - Mika Hakkinen 40% - Andriy Shevchenko 39% - Zhao Ziyang Lol to sa prawie same japonce, bo dalem zdjecie jak mialem zamruzone oczy -.-' |
Beszczelne;d Ja nic nie mam...może to dlatego, że zdjęcie jest bokiem, zaraz zmienie i jak coś to zedytuje;P
W 62% do Chris Evrent ;/ BTW...kto to jest?:D W 55% do Marca LeBlanca :/ W 52% do Rabindrantha Tagore...KTO TO JEST?! W 58% do Patricia Arquette (***** ...facet jestem,a nie baba;/) W 50% do Johna Peel W 46% do Jana Ulricha W 44% do Timothey Leary... W 41% do Martiny Hingis LOOOOOOOOLZ...Nikt sławny :( A przynajmniej mi znany:/ |
lol ja to na pierwszym miejscu miałem jak±¶ aktorkę i to mulatkę:))
Z facetów to jestem podobny do Czesława Miłosza 8o :D Może zostane pisarzem :))) |
No to tak...
Pierwsze zdjęcie, zwykłe 56% Jacques Derrida (?? nie znam) 54% Kevin Spacey (lol) 49% Michael J. Fox (hehe) 47% William Shatner 47% Arthur Conan Doyle (omg :p ) 44% David Howell Evans 42% Tim Robbins Tylko 2 powyżej 50% :( Drugie, z u¶miechem. 65% Collin Farrell (wiedziałem XD) 58% Thor Heyerdahl ( O.o ) 58% Edward Norton (no nie) 55% Paul McCartney (-.-) 53% Johnny Cash (rotfl) 44% Adolf Loos (??) 43% Lukas Moodysson (n/c) 42% Dave Brubeck 42% Sebastian Coe (nie wierze) Trzecie, z grymasem XD (jak debil wygl±dam) 53% Bryan Adams (LOOOOOL !!!) 52% Jean Monnet 51% Kiell Magne Bondevik (lol) 50% Quentin Tarantino (rotfl/-.-) 49% Paula Radcliffe (jedyna kobieta jak narazie) 49% Ayrton Senna 47% John Travolta (hehe) Ogólnie lol, spróbuje innych zdjęć... |
ROTFL! Wkleiłem zdjęcie Hitlera i wykazało, że najbardziej podobny jest do Joachima von Ribbentropa :D, Ponad to jeszcze do Gabriela Batistuty i Pierluigi Colliny :D. Ja jestem podobny w większo¶ci do jakichs bab, chociaż w jednym zdjęciu wykazało podobieństwo do Colina Farella:] A zdjęcie Imperatora Palpatina do Aleca Guinessa8o. a Mace Windu? Nie, nie do Samuela L. Jacksona:P, do Celine Dion, Eddiego Murphego i do Laurenca Fishbourna.
|
LOL
Oto wszystkie watpliwo¶ci się rozwiały... prawda wyszła na jaw XD http://i41.photobucket.com/albums/e2...-221416-79.jpg Tego to bym się nie spodziewał :D :D PS sory że nie zeditowałem ale nie chciałem robić takiego dużego posta. |
Okazuje się, że z twarzy jestem podobny zupełnie do niczego :(
No może do Glenna Millera ale tylko w 55% EDIT: Jak dorobiłem do zdjęcia wąsy i brodę to okazało się, że jestem w 40% podobny do Einsteina. :cup: Jaki z tego wniosek? Jak zapuszcze wąsy to będę 40% geniuszem, a jak nie to 55% muzykiem :D |
1 foto - nic nie znaleziono xD
2 foto: Uday Hussein : 81% o.0 Chick Corea : 64% David Oistrakh : 60% Iggy Pop : 58% Johnny Deep : 55% Albert Ainstein : 51% ;) Oscar II of Sweden : 52% Swe ? Condoleezza Rice : 51% Lol :P Roberto De Niro : 50% |
Musiałem to od¶wieżyć bo to fajne xD
Uwaga 82% podobieństwa do odtwórcy roli Sebastiana Valomonta ze Szkoły Uwodzenia... ładne ciacho ze mnie mrrr.... ;) |
Mwahaha.
62% Christopher Uckermann (^.-?) 60% Marc Anthony 59% Kate Moss (hahahah) 58% Sammy Davis Jr 55% Leonardo DiCaprio (^^) 53% Uma Thurman (Ou ye bejbe) |
River Phoenix (70%)
Ronaldo (61%) :D Alain Delon (60%) |
Po pierwszym zdjęciu (legitymacyjnym i niezbyt udanym ; ):
Kristen Dunst (71%) Yasmine Bleeth (71%) Witold Gombrowicz (68%) Karen Mulder (68%) Leonardo DiCaprio (66%) Grace Kelly (64%) Joaquin Phoenix (64%) Kelly McGills (64%) Charisma Carpenter (63%) Eva Mendess (63%) Po drugim zdjęciu: Heidi Klum (83%) Isaac Hanson (83%) Anna Nicole Smith (78%) Jeisa Chiminazzo (76%) Liya Kebede (76%) Alessandra Ambrosio (76%) Kristen Dunst (75%) Tom Brady (75%) Ewan McGregor (75%) Sharon Stone (75%) Cóż. Powtórzyła się tylko Kristen Dunst. Wszystkie podobieństwa s± też wysoko % (nie zeszło poniżej 63%). No i jestem też podobny w dużej przewadze do kobiet. ; ) ¬dziwiło mnie podobieństwo do Liy Kebede, która jest wszak czarnoskóra. Fajny patent! : ) |
Jestem podobny do jaki¶ mniej znanych "fajnych lasek", oraz do Ian'a Torph'a(73%) (australijski pływak). Wrzuciłem też zdjęcie mojej psiny, ale niestety nic nie znalazło :(.
|
Pharrell Williams 73 -- (trochę ciemniejsza karnacja)
David Blaine 71 -- Lii Wayne -- 70 (czarnoskóry) Elena Katina 68 -- Travis Barker 67 -- Julie Andrews 63 -- Bow Wow -- 63 (czarnoskóra) Criss Angel 62 55 (przy obu fotkach wygl±dam podobnie do niego... ale on fajnie wygl±da xD) Dustin Diamond 62 -- Nakashima Mika 61 -- Wu Yi -- 61 (wygl±da na jak±¶ japońsk± starsz± kobietę, ale...) Kristin Davis -- 60 (szkoda, że tylko 60 xD) Isabeli Fontana -- 60 Gisele Bundchen -- 60 Minnie Driver -- 59 Kiefer Sutherland -- 58 (ja bym stwierdził, że jednak trochę więcej niż 58) Ayumi Hamasaki 57 -- Gong Li 56 -- Kangta -- 55 Do jakich¶ japonek czy tam chinek jestem podobny... Super... Wyniki z dwóch zdjęć. Tylko Criss Angel się powtórzył. A teraz inna fotka... Taka eksperymentalna... (niektóre wyniki) Alfred Hitchcock 61% Wu Yi 59 % (przy normalnym zdjęciu też) Saddam Hussein 56 % |
Fajny pomysł ale wykonanie słabe. Wzięli zdjęcia ludzi w różnych nastrojach, same fotografie s± robione z różnych perspektyw itd.
Jak możnaby to poprawić? To nierealne ale można zebrać wszystkich tych popularnych ludzi i porobić im zdjęcia jak do nowych paszportów. Wasze zdjęcia też powinny być tak wykonane. To jedyne rozwi±zanie. Miałem 3 fotografie i tylko jedna osoba we wszystkich się powtarza - Michel Ballack (80%). Wzi±łem zdjęcie Aguilery i wstawiłem na t± stronę, o dziwo przypomina wszystkie znane osoby, tylko nie sam± siebie. A teraz zgodnie z tematem: Michael Ballack - 80 Christiano Ronaldo - 72 Beyonce Knowledge - 65 Ksi±żę Karol - 64 Christina Applegate - 55 (kto to?...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |