![]() |
Szczęśliwego nowego roku
Wszystkiego dobrego, dużych lvli i wysokich skili życze wszystkim TIBIJCZYKOM żeby wam sie spełniły prezeróżne mażenia w tym obecnym nowym 2006 roku :)
|
lol :(
Jasne Jasne pozdro dla tybijczyków a dla moderatorów nie ma xD wszystkiego najleprzego .. Omader i dzieki za pacca xD mój kolega chyba ma juz dosyc "00:59 Lepperr: O KWRA JA IDE CHYVBA SPC" Jeszcze raz pozdrawiam uzytkowników foróm i gildie GODS !! 8o
|
Nowy rok
Cytuj:
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2006 Roku Życzy Wam Fan Club Pabla Team ^.-
Pozdro |
dużo życze wam kurde w morde jeża towaru xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Wesołego
Wszystkiego najlepszego. Żebyściemieli wiecej szczescia w tibii i w rl zyciu niz ja. Pozdro 4 all.
|
Cytuj:
Poza tym szczególne życzenia śle do naszych wspaniałych twórców stronki Tibia.pl :) (oj ale wazelina... :P) Przecież to oni nas tak wspaniale prowadzą przez tajemniczy świat Tibii :) Więc z całego serca: jak najmniej awarii, coraz więcej nowych pomysłów, żeby każdy pomysł był lepszy od poprzedniego pomysłu i wszystkiego naj w tym 2006 roku :D |
Dużo szczescia, pomyslnosci, malo PK i Br w nowym roku dla modow i uzytkowników forum!! B)
|
Bardzo szczęśliwy Nowy Rok
Już cztery razy mnie dedneli w 2006r. :cup: . Jestem chyba narazie najlepszy. Ale dziekowac i nawzajem
|
Nowy Rok!!!
WESOŁEGO NOWEGO ROKU I WIELKICH SUKCESOW WSZYSTKIM TIBIJCZYKOM! :p :cup:
|
Życze wam szczęśliwego roku i mało dedów...ech ja mam takiego pecha że dednełem w wigilie... potem zagrałem w sylwestra miałem 40 h-p bo był jakiś najazd war woffów a nie miałem madny dużo ...(druid) i spotkałem koło blossom bonecrusher jakiegoś 40 lvl druida to powiedziałem"hi" i zapytałem sie 0po angielski czy da uha (usłyszał to ten głupi npc jakbym do niego gadał) druid sie zapytał co sie stało a ja mówie "fuck some invasion near ab and i don't have mana plx men uh me" i ta blossom boncrusher mnie walneła a ja siedziałem zaskoczony przez minute a potem chciało mi sie walić głową w ściane !!! czy to nie jest debilne? żeby npc zabijał?? X( X( X(
HWDCIP-SOFT serio!!! |
Wesolych swiat
Kupil bym se pacca ale nie ma podpisa to chyba juz nie sprzedajecie :( no trudno ;(
A to je bedzie moj wierszyk: Szczesliwego nowego roku dla tibia.pl zycze wam bardzo bardzo i zebyscie byli szczesliwi bardzo. Pijta dobrom wudke prosze a nie jakies z mety je**ne k**wa smakosze! Cala noc nad nim siedzialem qwa :) :cup: :cup: |
Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku (hepi niu jir) i wszystkiego co najlepsze w tibii.
|
A to fajne zyczonka z mojej strony ;]
Jak co to ja tego nie wymyslalem :P "W Nowym Roku życzę Wam ognia w kroku, rwania dupek gdzieś na boku, byście w sobotę i w niedzielę topili ptaszka w innym ciele..." ~Lati |
Szcześliwego Nowego roku!
Szczęśliwego nowego roku!!
Już 1 styczeń 2006 rok. A tak przy okazji.Kiedy napiszecie nowy post? 8o |
Aj bede sie powtarzac ale wszytkiego najlepszego w nowym roku zebyscie mieli jak najwyzsze lv:D i zeby was ni zabijali:D.POzdro dla wszystkich tibijczyków:D :baby:
|
Wszytkiego nalepszego 4 all B) . Aby wszystkie zyczenia sie spelnily 8o .
Pozdro B) |
Z nowym rokiem życzę śle wam życzenia : mało lagów, brak PK, obfitych lootów, wysokich skilów, nowych best hitów i czego sobie jescze życzycie drodzy Tibijczycy
Happy New Year! :D |
^.^
Mam nadzieje ze sie dobrze bawiliscie tym co z alco i tym co bez;] . Ja z :} .
A wiec tak naszedl new rok i koncze z tibia ;] ( tak wiem ze cala Polska scene pochlonie zaloba etc. emili rose wstanie z grobu i kazdy bendzie blagal zeby master wiktor ppowrocil ) (ale jestem skromny XD ) . Za gre ( takze wspolna ;p ) i tych ktorzy mnie wspierali i z tymi co bylem na huntach etc; ] dziekuje a oto pare waznych i drogich ( 10-15 zl zalzey od imiona XD ) mi nickow : Galszpu ( ganjalfus owener jego jak mial 51 lvl ale sprzedal ;p ) , Sqnszatek ( Royal szatek bo mial nick name ;p ) , Tavin Nire ( fladra i misiek (thx misiek za gre;] ) Hasharii ( Mega owner ;] thx fifiberd;] ) i dla ramzesa ;] . Oczywisice dla mojego best frienda z tibi ktory nadal gra.... oto on ... nicki : Death Venti , Ventiqez , Ventixu , ale dla mnie zawsze ten sam swoj chlopaq....Nicola Ventola . ~~The End OF Story...~~ |
no ja tez wam zycze duzo szczescia :) i spelnienia tych marzen ktore sie nie udolo spelnic w tym!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |