Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Szczęśliwego Nowego Roku! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60028)

Laoor Tlearvel 01-01-2006 00:25

Szczęśliwego nowego roku

Wszystkiego dobrego, dużych lvli i wysokich skili życze wszystkim TIBIJCZYKOM żeby wam sie spełniły prezeróżne mażenia w tym obecnym nowym 2006 roku :)

Spuki Pogromca 01-01-2006 00:29

lol :(

Jasne Jasne pozdro dla tybijczyków a dla moderatorów nie ma xD wszystkiego najleprzego .. Omader i dzieki za pacca xD mój kolega chyba ma juz dosyc "00:59 Lepperr: O KWRA JA IDE CHYVBA SPC" Jeszcze raz pozdrawiam uzytkowników foróm i gildie GODS !! 8o

Brottor Chalos 01-01-2006 00:36

Nowy rok

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Racon
Wesolego skoq do 2006 roq!!
Nawzajem.

[b]Wszystkiego najlepszego w tym roku duzo gp :)

Pawel ziomek 01-01-2006 00:43

Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2006 Roku Życzy Wam Fan Club Pabla Team ^.-

Pozdro

Boner3773 01-01-2006 00:48

dużo życze wam kurde w morde jeża towaru xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

micart 01-01-2006 02:00

Wesołego

Wszystkiego najlepszego. Żebyściemieli wiecej szczescia w tibii i w rl zyciu niz ja. Pozdro 4 all.

Pawlo182 01-01-2006 03:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
...aby ten nadchodzący 2006 rok przyniósł wam dużo miłości, abyście pamiętali, że tam po drugiej stronie kabla internetowego też siedzi człowiek, który ma uczucia. Niech ten Nowy Rok, przyniesie wam także mnóstwo szczęścia i radości i niech będzie jeszcze ciekawszy od poprzedniego.

Ja także dołączam się do życzeń i szczególnie proszę wszystkich o pamiętaniu o "osobie z drugiej strony kabla" :)

Poza tym szczególne życzenia śle do naszych wspaniałych twórców stronki Tibia.pl :) (oj ale wazelina... :P) Przecież to oni nas tak wspaniale prowadzą przez tajemniczy świat Tibii :) Więc z całego serca: jak najmniej awarii, coraz więcej nowych pomysłów, żeby każdy pomysł był lepszy od poprzedniego pomysłu i wszystkiego naj w tym 2006 roku :D

Exotic Dragon 01-01-2006 07:45

Dużo szczescia, pomyslnosci, malo PK i Br w nowym roku dla modow i uzytkowników forum!! B)

Artekszybki 01-01-2006 07:52

Bardzo szczęśliwy Nowy Rok

Już cztery razy mnie dedneli w 2006r. :cup: . Jestem chyba narazie najlepszy. Ale dziekowac i nawzajem

majkel :D 01-01-2006 09:04

Nowy Rok!!!

WESOŁEGO NOWEGO ROKU I WIELKICH SUKCESOW WSZYSTKIM TIBIJCZYKOM! :p :cup:

Matmnich 01-01-2006 11:50

Życze wam szczęśliwego roku i mało dedów...ech ja mam takiego pecha że dednełem w wigilie... potem zagrałem w sylwestra miałem 40 h-p bo był jakiś najazd war woffów a nie miałem madny dużo ...(druid) i spotkałem koło blossom bonecrusher jakiegoś 40 lvl druida to powiedziałem"hi" i zapytałem sie 0po angielski czy da uha (usłyszał to ten głupi npc jakbym do niego gadał) druid sie zapytał co sie stało a ja mówie "fuck some invasion near ab and i don't have mana plx men uh me" i ta blossom boncrusher mnie walneła a ja siedziałem zaskoczony przez minute a potem chciało mi sie walić głową w ściane !!! czy to nie jest debilne? żeby npc zabijał?? X( X( X(
HWDCIP-SOFT serio!!!

Utamo Vita 01-01-2006 12:57

Wesolych swiat

Kupil bym se pacca ale nie ma podpisa to chyba juz nie sprzedajecie :( no trudno ;(

A to je bedzie moj wierszyk:

Szczesliwego nowego roku dla tibia.pl zycze wam bardzo bardzo
i zebyscie byli szczesliwi bardzo.
Pijta dobrom wudke prosze
a nie jakies z mety je**ne k**wa smakosze!

Cala noc nad nim siedzialem qwa :) :cup: :cup:

Grzywek 01-01-2006 13:29

Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku (hepi niu jir) i wszystkiego co najlepsze w tibii.

Sorcers of titania 01-01-2006 13:39

A to fajne zyczonka z mojej strony ;]
Jak co to ja tego nie wymyslalem :P

"W Nowym Roku życzę Wam ognia w kroku, rwania dupek gdzieś na boku, byście w sobotę i w niedzielę topili ptaszka w innym ciele..."

~Lati

Natalka Bartkowiak 01-01-2006 14:54

Szcześliwego Nowego roku!

Szczęśliwego nowego roku!!

Już 1 styczeń 2006 rok.

A tak przy okazji.Kiedy napiszecie nowy post? 8o

Mloda1348 01-01-2006 16:07

Aj bede sie powtarzac ale wszytkiego najlepszego w nowym roku zebyscie mieli jak najwyzsze lv:D i zeby was ni zabijali:D.POzdro dla wszystkich tibijczyków:D :baby:

Kofe 01-01-2006 16:49

Wszytkiego nalepszego 4 all B) . Aby wszystkie zyczenia sie spelnily 8o .
Pozdro B)

szak_ 01-01-2006 17:55

Z nowym rokiem życzę śle wam życzenia : mało lagów, brak PK, obfitych lootów, wysokich skilów, nowych best hitów i czego sobie jescze życzycie drodzy Tibijczycy

Happy New Year! :D

Hunterr 01-01-2006 20:34

^.^

Mam nadzieje ze sie dobrze bawiliscie tym co z alco i tym co bez;] . Ja z :} .
A wiec tak naszedl new rok i koncze z tibia ;] ( tak wiem ze cala Polska scene pochlonie zaloba etc. emili rose wstanie z grobu i kazdy bendzie blagal zeby master wiktor ppowrocil ) (ale jestem skromny XD ) . Za gre ( takze wspolna ;p ) i tych ktorzy mnie wspierali i z tymi co bylem na huntach etc; ] dziekuje a oto pare waznych i drogich ( 10-15 zl zalzey od imiona XD ) mi nickow : Galszpu ( ganjalfus owener jego jak mial 51 lvl ale sprzedal ;p ) , Sqnszatek ( Royal szatek bo mial nick name ;p ) , Tavin Nire ( fladra i misiek (thx misiek za gre;] ) Hasharii ( Mega owner ;] thx fifiberd;] ) i dla ramzesa ;] .

Oczywisice dla mojego best frienda z tibi ktory nadal gra.... oto on ... nicki :
Death Venti , Ventiqez , Ventixu , ale dla mnie zawsze ten sam swoj chlopaq....Nicola Ventola .

~~The End OF Story...~~

kaarpiik 02-01-2006 06:26

no ja tez wam zycze duzo szczescia :) i spelnienia tych marzen ktore sie nie udolo spelnic w tym!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38.