![]() |
Przecież nawed widac jak podszedł do szczura że w dole świeci się światło od gościa który podrzucił -.-
|
Pozostaje nam tylko pogratulować temu teamowi zgrania i nabrania paru ludzi ( w tym mnie).
|
LOL ! To wszystko było ukartowane jakis gość rzucił innego rata i wszystko.
|
niech jakis mod zamknie juz ten temat bo wszystko jest wyjasnione... podrzucony inny rat i koniec o.0
|
JA jeszcze dodam:
1. Ile ten koleś pohuntował by z 1 bp'kiem uhuw?? 2. Obok leżała krew,a ciała rata nie było.bo ktoś je zabrał...Rat idzie na hita(może 2 dla 8 lvl'a z pechem) więc doopa. 3.Ogólnie dziwnie się zachowywali,jak ze scenariuszu.Można było poznać po nich,że coś się kręci.kolo dał loga na tibię,i w 2 minutki ruszył już na hunta?? Dziwne. |
Cytuj:
To i to mozliwe. |
Jakby na otsie sie niedalo ustalic zeby z rata wypadal drag shield
|
Dobra już wszyscy wiemy, że to fake. Nie potrzeba kolejnych 10 stron na których każdy powie, że to fake i przedstawi te same dowody. Niech któryś modek zamknie ten temat.
|
pffft
Zgadzam sie z kolegom powyrzej ..
czy wy w to ludzie wierzycie ??? i filmik sie konczy po wylootowaniu d shielda... w tym filmiku koles idzie tylko po to zeby zabic tego rata .. co . wiedzial ze bedzie d shield ? i dlatego czeba pokazac te raty ?? BEz sensu .... BtW.. Fajnie zmontowane :)) _______ ur sk0p0 |
OTS ROxIOR
|
oglądalem to 5x (oglądam 6 :P) i faktycznie miales farta szkoda ze exkalibug niewypadl ;> faaaaza a czemu waliles z hmm w rata?
@edit fakt widac swiatlo ziomusia... X( |
Nice trik
Skmincie faze za zabijal zhmmow zeby byc na odleglosc.... jak zabil poszedl do gory pare kratek ajakis jego kolega podzucil na cialo rata inne cialko rata z d shieldem wsrodku... zaden bug tylko walek
|
gz
LOLOLOL mi sie wydaje ze to jest prawdziwy film chociarz w pewnym momecie odzedl od rata na taką odległosć że nie było widac co jest dalej więc dało sie do niego wrzucić no ale jak jest prawdziwy to gzzzz
|
Roflt..
Lmao... Kumpel Zrobil Fake filmiku na ktorym z bsa zrobil Thunder hammera a z vampirki great shielda.. dal to nawet na tibia.de i 50% uwierzylo.. Da sie robic takie faki ze kazdy to widzi nie tylko ty bo masz to w spritach, ale jak sie to robi wyjawic nie wyjawie :D i ten gosciu zrobil to samo, Ser zmienil w dragonke i cacy filmik, bajera a wy robicie z siebie lolków xD |
lol
fajny pomysl ale niestety fake :P :cup:
|
Ja wam powiem jak to bylo, a wiec moim zdaniem on sam tego niepodrzucil poniewaz musialby otworzyc bp zeby cos podzucac a jak widac na filmie w bp ni c niema, moim zdaniem ktos wczesniej umowiony albo tam juz czekal ale co bardziej prawdopodobne(jakby czekal raty laly by jego) poszedl ktos za nim i na dedniete cialo zucil wczesniej schowane. Bez problemu mog esprawic z kumplami ze z Deera wypadnie mi e plate
|
Modek zamknij to!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |