![]() |
Naga broń (all części) straszny film (1,2) hot shots (też all) wszystkie filmy z Jimmem Coureyem (nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko) "stary gdzie moja bryka(wersja z dubingiem RoX) dużo tego z seriali "bundy" "allo allo" duzo tego jest mozna by napisać na całą strone ;)
|
Wszystkie części "Nagiej Broni", "Stary gdzie jest moja bryka", "Ace Ventura", "American Pie I, II i IV" (3 nie widziałem ;< ), a poza tym chyba wszystkie nowe, przerażająco głupie i prostackie polskie komedie np. "Poranek Kojota"
|
Hmmm więc :
>Ali G Indahouse >Ali G (nie pamiętam dokładniej nazwy ale wywiady robił ze znanymi ludźmi i zwała była) >Wieczny Student >Chłopaki na Ibizie >Scary Movie 1,2,3 więcaj nie pamiętam za wszystkie serdecznie żałuje, proszę o .... |
Śmiałam się jak głupia oglądając Martwice Mózgu :P
Kto widział, zrozumie... ;) |
Cytuj:
|
Ta, pamiętam... nikomu nie radze jeść przy tym filmie :P
Motyw z dzieckiem też był niezły... albo sceny erotyczne ;D |
Ale wiesz Emily: nigdy tego filmu nie obejrzalem jako calosc. Zawsze po jakims czasie dawalem sobie spokoj, nie wytrzymywalem.
|
Ja American Pie,Taxi 3,Asterix & Obelix : Misja Kleopatra,Ściągany :]
|
American pie wszystkie czesci
Euro trip Boat trip Road trip New guy Chlopaki nie placza Zwierzak Hot chick Wieczny student Alo alo South park |
oczywiscie ku** ja pie**** "dzień świra"B)
Cytuj:
|
"Show"przepraszam panie generalne ale oni ich w zaprzeproszeniem w ***a robia<hahaha>
albo: co to było? to gruba zobaczyła sie w lustrze |
Naga broń- all + wszytkie filmy z Leslie Nilsenem-no większość :]
Ali g in da house - respecta, east side is the best,west side is the best :) South park- film + serial ofkoz :) Miś- da best polska komedia straszny filmy 1 i 2 - 3 to już nie to i na końcu jako najważniejsze z całej tej listy- a teraz coś z zupełnie innej beczki: wszytkie filmy Monty Pythonów+ latający cyrk :] Moją jakże ciekawą wypowiedź zakończe jednym słowem- modrzew :] |
*.* of Monty Python
i ostatnio seria Pure Pwnage ;-) |
Monty Python i Święty Graal - nic więcej.
|
No więc tak:"Dzień Świra", "Nic śmiesznego", Ace Ventura", "Głupi i głupszy", "Gruby i chudszy".
|
Wszystkie monty pythony xD
|
American Pie 1/2/wesele/wakacje ;]
Chłopaki na ibizie n/c xD |
Miś, Rejs (komedia? nie wiem, ale swietne), Alternatywy 4, The Simpsons, Braindead, Monty Python, Not Another Teen Movie.
|
Dobo do nas wpadł ? Normalnie nie wierze :D
Eurotrip? |
Naga broń (Wszystkie)
Żywot Brian'a Simpsonowie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |