Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mmmmaaaammmmyyyy Wwwaaassss.... :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60762)

Dwimenor 09-01-2006 14:44

@ostry236
Zależy dla kogo;) Po niebieskiej stronie forum ubaw był po pachy:)

shae 09-01-2006 14:51

Heh. Ja bym im teraz nie ufał. Pewnie znów nas wkręcają, że to był tylko wkręt... Myślisz, że wszystko jest już po staremu, a tu figa! Nie z nami te numery, Bruner!

Rybzor 09-01-2006 14:51

Konkursy? To Drom nie wydal wkoncu tej kasy na swojego trabanta?;D

-=DanieL=- 09-01-2006 14:56

WIDZE ŻE zostałem z matkowem urzytkownikami miesiąca :[ :[ :[ :[

UWAGA:
jutro biore ekipe wsiadam w autokar i ide zabijać modów:[

Pierwszy kto padnie :

1.GANGREL666 < - - - przewidziane szczególne okrucieństwo
2.Raul <- - - przewidziane szczególne okrucieństwo oraz kastracja
3.Raynold
4.Dr.Omader

szykujcie się na drógim świecie nie będzie prima aprilis :[!!!!

spider-bialystok 09-01-2006 15:01

Hahaha >.<
Moze to i zart, ale okazalo sie jak uzytkownicy oceniaja prace niektorych moderatorow. Ja swoje zdanie utrzymuje dalej.

Xan Arcanist 09-01-2006 15:05

Niezła polewka była podczas czytania tamtego temetu :D

Walekifa 09-01-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Konkursy? To Drom nie wydal wkoncu tej kasy na swojego trabanta?;D

Wydał na łańcuchy,żeby nie przejechać Oxy'iego :p

Ashlon 09-01-2006 15:08

Heh, 2 czy 3 dni istnienia tematu i 233 odpowiedzi :D Jak zobaczylem grafike oxego, prawie spadlem z krzesla :) Swietna :) Wypowiedzialem sie na 5 stronie bodajze, ale dalem sobie spokoj pozniej, bo spodziewalem sie, ze dromek nie zrobilby czegos takiego i to tylko jeden, wielki wkret ;)

DRoN 09-01-2006 15:08

... lol , ale ja głupi jestem , tyle osób wiedziało i nic prawie nie mówili o tym wkręcie , a ja wierzyłem w każdy post padający ze strony modków ... ale ciesze się , że to wkręt , bo miałem to forum za idealne (do czasu tego 'bullshitu') i dziś miałem wygłosić mowe pożegnalną (jaki to Drom jestes wredny , że te forum tak upadnie fastem itp.) ... ale teraz jestem happy , bo nic strasznego sie nie stało ...
PS. a jak z tymi 'pechowcami' co zaczęli ostro pogrywać i dostali tego dnia bana/warna ... będą cofnięte , czy to też było ukartowane ?? ...

Hieyan 09-01-2006 15:10

Uhm... Miałem małe podejrzenia, czy wy to naprwade robicicie, przecież ktoś mógł kogoś namawiąć by głosować na xxx i takim sposobem dany modek by wyleciał, a nic nie zrobił... :P
Więcej takich akcji plax0r111!!1``1`~

-=DanieL=- 09-01-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN
... lol , ale ja głupi jestem , tyle osób wiedziało i nic prawie nie mówili o tym wkręcie , a ja wierzyłem w każdy post padający ze strony modków ... ale ciesze się , że to wkręt , bo miałem to forum za idealne (do czasu tego 'bullshitu') i dziś miałem wygłosić mowe pożegnalną (jaki to Drom jestes wredny , że te forum tak upadnie fastem itp.) ... ale teraz jestem happy , bo nic strasznego sie nie stało ...
PS. a jak z tymi 'pechowcami' co zaczęli ostro pogrywać i dostali tego dnia bana/warna ... będą cofnięte , czy to też było ukartowane ?? ...

Własnie dostałem warna od tej złej tanatess czy jak jej tam :[ chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /

Gufat III 09-01-2006 15:11

@Do Moderatorów
Macie w******* ;-)

Ale powiem szczerze: Dobry pomysł, teraz właśnie się śmieję: z własnej głupoty :D Ja - który zawsze uważał tibia.pl mod team za najbardziej idiotyczny*, najostrzejszy ale zarazem najskuteczniejszy i zgrany, dał się nabrać... Ehh szkoda gadać ;-)

*interpretuj to jako zbytnią ostrość w podejmowaniu decyzji

Xan Arcanist 09-01-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
Więcej takich akcji plax0r111!!1``1`~

Teraz taka akcja nie wypali bo wszyscy się będą spodziewać kolejnego wkrętu

Dr. Omader 09-01-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p

No... Czyli po staremu :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /

Nie podsiadamy takowej, oddalismy na cele charytatywne razem z sercami, w koncu i tak nam nie potrzebne byly ;)

I tak najlepszy byl Gewof jak sie dowiedzial, ze to wkret, a on biedny nie mogl spac po nocach, tak sie przejal ;)

-=DanieL=- 09-01-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
No... Czyli po staremu :p

Nie podsiadamy takowej, oddalismy na cele charytatywne razem z sercami, w koncu i tak nam nie potrzebne byly ;)

I tak najlepszy byl Gewof jak sie dowiedzial, ze to wkret, a on biedny nie mogl spac po nocach, tak sie przejal ;)

Drom pamiętaj że jesteś 4 na mojej liście śmierci moderatorów jutro o 14:00 ginie gangrel666 radze się nim nacieszyć w ostatnich chwilach jego życia :[! Ja się tyle namęczyłem nad tymi postami , żeby udowodnić jakie z was lenie a tu co jakiś joke ; [ [ [ [ [ [ [

DRoN 09-01-2006 15:50

... szkoda , że tak szybko zamkneliście tamten temat , bo mimo wszystko można było się pośmiać z 'walki' między górą i dołem ...

Zummer 09-01-2006 16:04

hahaha, to było dobre ;). Co prawda wczoraj ten temat zobaczyłem, a jestem na forum odniedawna, więc nie miałem rozeznania.
hahaha, mamy cię ;)

Tana 09-01-2006 16:07

Mnie najbardziej skosił obrazek dyndającego droma. Aż spadłam z krzeszła. Co najśmieszniejsze, obrazek nie był podstawiony tylko zrobiony w amoku zdesperowanego użyszkodnika ;)

A za gre na ircu powinni mi oskara przyznać. Nigdy tak nie psioczyłam na nikogo jak tym razem ;)

Str4t0s 09-01-2006 16:11

A wiec to joke?ARGHFMGOMG!Dobra przyznaje wkreciliscie mnie :).

B4k4 09-01-2006 16:21

IMO zalosne (:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08.