![]() |
dajcie haslo do 1 prosze racia i siostry
|
Cytuj:
Na przyszłosc nie umieszczajcie tu odpowiedzi...jesli juz to przesyłajcie je sobie na PW |
Yeah 5lvl :]
4 był łatwy nawet bez podpowiedzie ale php nieumiem zupełnie :/ |
MXIMUS sorka :)
@edit yeah 7 lvl :) @2edit pomużcie z 7 lvl'em :( |
Na 3 utknąłem :P I nie gram dalej...
|
Jestem na 13. Nie chce mi się na razie babrać z tym js znowu. 12 i tak było wystarczająco zlamione ;)
EDIT: z rana umysł trzeźwiejszy... 14lvl EDIT2: 15lvl EDIT3: Udalo sie, przeszedles Hackme 3.0 To jest juz koniec, nie ma juz nic... Teraz idz sie pochwal na forum ;PP |
Yeah a ja mastah jestem na 3 lvlu i za Chiny nie rozumiem tego substring cos tam...
I wiem jeszcze ze x powinien wynosic 3 bo jesli nick to "unknow" a potem pisze ze x=nick.length/2 czyli dlugosc/2 ^^. Mądry jestem co nie xd? Ale tutaj jest problem: Cytuj:
[edit]4 lvl ;] |
może ktos pomuc z 7 lvl'em ?
|
a poszukaj po temacie poszukaj, sporo było na ten temat
|
nie czaje 3 poziomu...tutaj nie wiem nawet co nalezy zrobic;/
w googlach jest duzo stron ale glownie jest to jakies forum gdzie substring pojawia sie przelotnie,a konkretny serwis jest platny,a drugi nie aktualizowany:/ |
"Metoda: substring
Składnia: lancuch. substring(indeksA, indexB ) Opis: Zwraca rozpoczynający się na pozycji indexA, a kończący się na indexB fragment podanego łańcucha znaków. Poszczególne parametry muszą przyjmować wartości z zakresu od zera do (lancuch.length-1). Jeżeli IndexA ma wartość mniejszą od indexB, wycięty zostanie podciąg od indexA do (indexB-1). W przeciwnym razie argumenty te zamieniają się rolami." |
Hmm po przeczytaniu postów gra zachęca :p
Edit:właśnie się męcze nad czwartym :D |
Rothes, mimo tego ze pamięć cie zawodzić, wielkie dzięki :) Wskazówki okazały się pomocne :>
13 Lvl |
Nie jestem prawdziemy haxorem -.-
No ale i tak 99% społeczeństwa nie przejdzie nawet pierwszych 3 lvli, więc mój 13 nie jest taki zły - ktoś kto go przeszedł byłby skłonny podać jakąś podpowiedź gdzie jest prawdziwy kod, skoro nie ma go tam gdzie pokazuje się tylko napis "//Cieplo... cieplo... "? |
Jestem w 4, 3 cudem przeszedłem.
Btw.Tata mi we wszystkich pomógł. :):) |
Juz zrobilem 3lvl
|
Kvrwa!
"Halp me plx, nie poradze sobie!!!!!!1111oneone" "Pomuszcie, nie potrafie przejźdź tszeciego poziomu!!111one!" Argh! Jezeli sami tego nie rozwiazecie to nie macie co myslec o nastepnych poziomach! Do dupy taka zabawa! Sami uzyjcie mozgu (jesli go macie) i wymyslcie cos! |
Utknąłem na drugim poziomie. Cóż, nie każdy musi być 'haxxorem'.
|
Cytuj:
|
męcze się przy 3 lvl :P
EDIT : już 5 lvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |