![]() |
spoko juz daje invite;)
|
Invite me plx!!! Nick Sashion taki jak tutaj :P
|
Tez chce invaite. Moj nick Macq22
|
A miałem nadzieję, że to będzie zwykły, międzynarodowy sojusz... O ja naiwny;) .
No, ale Quiron - jeśli planujesz wojnę sojuszowi "- PD - " za ich ideologię to jak najbardziej chcę się przyłączyć! |
Może mnie ktoś oświecić i powiedzieć kto to są ci -PD- i co to za ideologja?
|
Kim oni są? Nie mogę tego opisać, bo krew się we mnie burzy. Weź na górnym menu "staistic", wybierz "Alliances" i wpisz ich tag, "- PD -", pamiętaj, ze spacjami między literą a myślnikiem.
|
ta mamy wowalac im wojne dokopia nas ale z checia wym to zrobil po ich opisie zrobie taj jak oni zglaszac sie do mnie i pisac jakie beda stanowiska jakie macie pomysly przynajmniej :)
nom chyba wywolamy moze bedziemy biedni ale przezyjemy wlasnie niedlogo buduje palac teraz zajmijcie sie wojskiem napiszcie co chcecie z nimi zrobic potem przelicze glosy ja jestem za wywolaniem im wojny |
Cytuj:
|
Jeśli chłopaki serio mówicie, to już nie chce się przyłączać. Mam swoją spokojnie rozwijającą się wioskę rzymian i nie potrzebuje wojen na starcie. :P
|
ok wracam do domku od babci nie wiem czy przezyje ;) ale zyczcie mi szczescia
|
Jeden z nich ma ponad 200 populacjii nawet jakby nasze dodać to tyle nie będzie... Narazie jednak może niewysyłajmy na nich, niechce popełniać samobójstwa :evul:
|
Dajcie mi invite,nick w grze Gohansan :P
|
spoko juz daje mam nadzieje ze bedzie was wiecej
|
moj nick AxaO dajcie mi invita ps moj
offtop: moj pierszy post na tym forum :P |
Foreign proposals ktos to dla naszego sojuszu to przeslal po:
1. co to znaczy?? 2czy zaakceptowacB) |
Łaaaa, Ivul Radek666 przybył i wszystkich rozwali! xD
Przed 5 minutami założyłem konto, teraz się ze wszystkim zapoznaje :). EDIT Mam 4 ludzi ^.^. Ale szybko się skurczybyki rozmnażają! :P EDIT2 Oł, już 6. I ulepszyłem wydobycie 3 rzeczy xD. A ci ludzie nie mają niczego do roboty poza rozmnażaniem xD. |
Jak wszyscy to wszyscy.
Daj mi invite do tego paktu , mam Embassy lvl1 , styka ? Wood: 42 Clay: 48 Iron: 36 Crop: 23 Popu: 55/78 Name/Village DRoN/Edron |
Wojna? NIE! wielu z was pewnie nie ma armii, którą mogliby zaatakować. Lepiej, abyście po prostu rośli w siłę, aby zdobyć potęgę aby sensownie z nimi walczyć. Wypowiadać im wojnę to na razie samobójstwo!
|
@up
Ja mam wojsko. Wprawdzie małe, 1-osobowe ( :baby: ). Też niejestem za wojną (narazie :evul: ) |
ej mam problem rozmnozylo sie kolo mnie sporo wiosek a nie chche zeby mnie najechali rozpiepszycie je prosze sa slabe ale za silne dal mnie jest 6 wiosek kolo mnie namiary x-224 y75 halp my plx:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |