Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy jesteś Tibiomaniackiem??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6141)

she_devil 27-06-2004 09:42

53.
A gram w wiele innych gier... np:
The sims
Baldurs Gate (Jak pokonac mefita lodowego?? Ciagle zabija moja druzyne)
Zeus Pan oLimpu
Pizza Conection 2

Wiec ten tescik to bujda....

Dwimenor 27-06-2004 15:15

Mefit lodowy?? Walisz z czarów ogniowych(oć choćby ognista kula, ognista strzała, Oddech smoka:D :D )

she_devil 27-06-2004 15:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dwimenor
Mefit lodowy?? Walisz z czarów ogniowych(oć choćby ognista kula, ognista strzała, Oddech smoka:D :D )

Czlowieku bierz pod nuwage to ze za jestem sama(lucznik bez luku narazie), bo...
restze druzyny zabilam :P

Dwimenor 27-06-2004 15:39

No to masz przerąbane. Po kiego grzyba zabiłaś drużyne??

she_devil 27-06-2004 17:44

Wyprobowaywalam czray Imoen :P

Dwimenor 27-06-2004 18:27

TO se zacznij od początku i niewybijaj drużyny, bo w przeciwieństwie do BG1 nie przejdziesz całej gry tylko jedną postacią.

P.S
Jak chcesz pogadać o Baldurze to b.prosze na odpowiednie forum albo na moje gg(7472583),
a nie postwać sobie tutaj.

disturbed-stupify 29-06-2004 02:45

Jestem zadowolony z 56 ptk uzyskanych w tym tescie gdyż pare tygodni temu moja ilość ptk była by znacznie wyższa więc jest to oznaką że nie jest ze mną aż tak źle.Musicie zrozumieć że tibia to tylko gra jeśli macie zamiar pogrążać sie w tym nałogu to prosze bardzo ale pamiętajcie że żyjecie w zupełnie innym świecie,realnym świecie.Ale musze powiedzieć że tibja bardzo dobrze zajmuje wolny czas naprzykład który trzeba poświęcić na spanie,nauke,itp .to jest mój chyba 3 post więc nie wygląda zbytnio ciekawie ponieważ wole grać w tibje niż pisać jakieś posty.hmmmmmmmm już prawie nie gram tzn staram sie ograniczyć. :P conajmniej od dwoch miesięcy stoje w depo i rozmawiam z ludzmi bo nie potrafie sie niezalogować.I na tym polega moje ograniczenie.

Haba Master,Danubia,knight,37lev(bez żadnych postępów) :D

Acid Drink 29-06-2004 02:48

nieziemski test

test jest rozwalajacy, smieszny (i dobrze, bo fajnie sie go rozwiazuje) tyle ze niestety ostro sie koncowa liczba pkt mija z opisami, a pytania sa niedopasowane
to ze nieznam tajemnic rooka jest spowodowane tym ze go nielubie, wiec sie niewdrazalem
lub to ze mam 3 postacie tez jest niekonkretne, poniewaz zaczelem grac jednym i uznalem ze chce grac ryckiem, tak juz mam 2 postacie, itd

ale najbardziej spodobalo mi sie pytanie te:

1. Jak dobrze znasz geografię maina:
a.Słabo, bez mapek z tibia.pl nie daje sobie rady (0ptk)
b.jako-tako (1ptk)
c.nieźe (2ptk)
d.nigdy się nie gubię (3ptk)
e.lepiej niż Polski (5ptk)
(min0 max5)

pytanie nieziemsko podchwytliwe, bo moze zdazyc sie osoba ktora zna mape tibi jako-tako, ale niestety mape polski zna gorzej :)

kolejne nieprecyzyjne pytanie to :

3. Jaki jest średni lv twoich postaci:
a.1-8 (1ptk)
b.8-10 (2ptk)
c.10-15 (3ptk)
d.15-20 (4ptk)
e.więcej niż 20 (5ptk)
(min1 max5)

jak ktos ma 1 postac na 20+lvl to jego srednia jest najwieksza z dostepnych

ogolnie zdobylem 44 czy 45 pkt, ale czuje sie silnie zwiazany z tibia :)

Ale i tak podziwiam tworce testu, ile czasu musiales pisac ten test to jest niesamowite, niech zgadne - dzialo sie to podczas treningu? :)
szkoda tylko ze ten test raczej nieopisuje prawdy, prawde sie raczej czuje
no ale nic, moze kolejny test bedzie wiekszym sukcesem :)

PiXik 29-06-2004 03:50

zastrzeżenia

Już dawno nie zginełeś w Tibi, poniewasz uważasz, że śmierć tam będzie równa śmierci w realu. -GP??-gówno prawda są ludzie którzy grają w tibie raz na tydzień albo miesiąc i nie mają zamiaru tego tracic to też nie giną i wogóle jakbyś dawno nie zginął to byś zginął dla zabawy??żeby nie być uzależnionym??Mnie szlag trafia gdy widze napis You are.......A przed dedem mam adrenalinke:-)
46pkt.

Dwimenor 29-06-2004 11:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Acid Drink
Ale i tak podziwiam tworce testu, ile czasu musiales pisac ten test to jest niesamowite, niech zgadne - dzialo sie to podczas treningu? :)
Pudło, pisałem podczas robienia runek. Ale niektóre pytania wymyśliłem wcześniej.

Wiesz sporo ludzi pisze że niekture pytania są bez sensu. One mają sens jak się spojrzy pod kontem(kątem?) całego testy, a nie pojedynczego pytania.

Pozatym Jak już pisałem wiele razy(ale musze pisać co jakiś czas, bo ludzie zapomnieliby) TEST nie oddaje faktycznego stanu rozwiązującego. Jest to taka zabawa, dla urozmaicenia czasu.

Aragorn syn Arathorna 29-06-2004 15:31

Ja mam 29 pkt (ale tak naprawde to mysle ze jestem na granicy :P)

szoopa 29-06-2004 16:06

Mi wyszło 32 choć wcale nie czuje sie uzależniony :P

Gonzo 30-06-2004 15:59

mi wyszlo 35 pkt

ghiron 30-06-2004 16:20

ja mam 43 ;)

Wehuf 30-06-2004 16:46

ja mam 68

Kamzoreq 02-07-2004 20:17

o kurde u mnine wyszło 50 pkt 8o

Co ja mam teraz zrobic

Ide na odwyk ;)

PAPAPAPA

Gimlos 03-07-2004 17:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Yavalion
66 pkt X( mialo byc na maxa ;)
Evul :p
U mnie 50 :)

Almexian 04-07-2004 08:28

Mi wyszlo ok.30 pkt, ale nie uwazam sie za maniaka, nawet jak bym mial max punktów. To jet moje hobby i tyle. Są wakacje i wole isc w pile pokopac, albo gdzies nad wode pojechac niz gnic w domu i grac w tibie. To jest dobre w zimie jak nie trzeba sie uczyc, albo na wakacjach jak pada deszcz.

Drill 04-07-2004 08:59

O qrde mi wyszlo max ptk -5 niedobrze :D

Dwimenor 04-07-2004 11:32

Re:up
Jakim cudem wyszło ci minus 5??????????????????????

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29.