![]() |
Bo ten konkurs nie powinnien powstać, nie wiem kto go wymyślil przecież to będziesz masowa rzeź. Ile będzie prac? 100? wiecej nawet pewnie, a ile dyskfalikowanych 50%?70%?80%??A może wszystkie???!! Wymyślcie inny konkurs lub wogóle nie myślcie...
|
mam pytanie bo chce grać na servie gdzie wiem że jest mało ludu a niemam tam 2 postaci ktura dała by mi eq czy moge wykonywać questy ??
|
z n00bow sie smiejesz a sam widocznie czytac nie umiesz...
|
Propozycja
Czy nie lepiej zrobic konkurs bez przekazywania eq. Pokazane wtedy by było jak perfekcyjnie przechodzi się Rookgrad i szybko exp zdobywa. Pomyslcie nad tym.
|
Omg jak sie wam cos nie podoba to poprostu nie bierzcie w nim udzialu
Ktos napisal ze 4 godziny siedzenia przed kompem to glupota itd Czlowieku a za co Ty bys chcial pacc na 6 miechow?-.- ehhh w ogole nie mam do was sil :P |
@domis
nie podoba sie konkursik chlopczyku? to nie bierz w nim udzialu mamusia nie nauczyla czytac ze zrozumieniem? popros mamusie zeby poworzyla lekcje nie odpowiada ci nasza stronka? sa inne strony o tibii - na pewno tam cie przyjma |
UP:
gdybyś przeczytał regulamin uważnie, to wiedziałbyś, że można wykonać te z facc terenów. drobna aktualizacja dodatkowych odpowiedzi. Domis& inni: a kto zmusza was do wzięcia udziału w konkursie? jaki byłby sens, gdyby to była godzina albo 4 godziny po kilka minut co jakis czas? trzeba sie tez wykazac wytrwaloscia i jesli ci jej brak, to daruj sobie komentarze. Cytuj:
|
Spokojnie
Ludzie to Adminy funduja nagrodyi oni wymyślają jego treść. Jak sie komuś nie podoba to niech sobie gra i nie jedzie adminów.
|
Czy film musi trwać dokładnie 4h?? Czy może trwać np. 3h 40 min?
|
@up:
Może się myle, ale account nie jest potrzebny... <kwak kwak> Dziś w nocy was wszystkich wyprzedzę - wygram pacc i będzie wam przykro ;) <kwak kwak> |
to bez sensu ludzie beda grali po 4 godziny i sie meczyc i nawet nagrody pocieszenia nie dostaną bo zawsze zdażą sie lepsi powinien byc film na 1 góra 2 godziny 4 to bardzo długo przez to bardzo oczy bolą
|
Kolejny konkurs w którym najprawdopodobniej wygra Hi-lvl............ zróbcie coś żeby nawet 8 lvl miał szanse... (osobiscie nie mam 8)
|
Cytuj:
|
czy mozna grac postacia która ma 5 lvl na rocku? wystartowac ze swiatyi i expic swoja katana? :P
|
Cytuj:
|
Konkurs
Właże w to :) choć jakie mam szanse 1 procent na 100;(
|
Nareszcie konkurs dla mnie ! Zjade was i wygram !! XD
|
Cytuj:
|
TibiaCam
Z jakiej strony można ściągnonc TibiCam??;( Bo nie wiem
|
Pffff. wieczny optymista się odezwał....
a czy Ty kiedyś widziałeś konkurs dla Każdego? ja jeszcze nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |