![]() |
Ściągnij od nowa. I mam nadzieje że będzie ten next part wogle... Licze na Ciebie. To jest jeden z best fake (według mnie) na tym forum!
|
xD
@up masz racje xD wiem ze ostatnio razor ma trudne chwile ... wiecej nie zdradze ale wypytam go kiedy mu przejdzie ;p wiec spoko duzo komentow poprawi mu humor;)
|
DO FAKE'ÓW R444444444Z00R! Myśle że to skończysz. No myśle i chce.
|
Cytuj:
|
Dalej rob nastempna czesc
|
nawet nice... ale nie przepadam za"kańciakami" ;p
|
Jeszcze mu to coś nie przeszło? Szkoda... Ej R4Z0R jeśli to czytasz to zacznij kończyć ten fake (ale głupie zdanie).
|
@up
Zgadzam się. R4Z0R DO FAKE! |
R4z0r daj o sobie znak... Piękny znak... W postaci pięknego... (nie, nie tego o czym wszyscy myślą) FAKE'U! Jeśli żyjesz (albo nie zakopali Cię żywcem) to napisz tu coś. A jeśli Cię zakopali albo gdzieś wisisz to powiedz gdzie to Cię uwolnimy. Tylko dokończ fake story.
|
Nie widzisz jego statusu LoLnY? Zbanowany :(
|
@up
Ma drugiego usera na forum. Turok_666. Looknij zresztą na Strażników i podpis Turoka. @down Proszę bardzo. Looknij na comment :P |
@ up czytnij sobie początek strażników nie będzie ff i zkomentujcie nową część Strażników xd
|
Powiem krótko nikt niewie co to jest ale może nie do końca ale kolo wzioł motyw z resident evil z gry każdy oglada ale nikt w to niegra lol to w co wy gracie tibie ja też gram ale dlamnie po 1-3h tibia staje się "guwnem" i tyle musze odpocząci a nie tylko tibia lol w resident chyba tym na x-box jest tak
że wchodzą dobra końec bo was zanudze! |
Cytuj:
I apel do autora Fake'a. Cholera, bronie Cie, człowieku. Nawet nie myśl o przerywaniu tworzenia... Poważnie mówie. Bardzo mi się Twe dzieło podoba i coraz bardziej się irytuje :S |
bardzo fajne:D
|
:p
W sumie dam bez oceny :P ej i mam prosbe jak wy robice ze po lewej stronie wam pisze obrazek i o was ze gracie jaki lvl skile a mi nie odpowiedzcie plSSSS OBY FAST;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Ohhh
@up
ale piękny off top,szybko warna dostałeś (łuau) Widać że forum się trzyma i pracuje. GRATZ @Top: Fajny pomysł i wykonanie ciekawa fabuła nie jest to fake na "odwal się" . Zombie zróżnicowane a to ważne(lubią sie ludzie czepiać) ogólnie błędów nie widze, ładne outfifty, Drony są sztywne ale wkońcu to roboty(droidy?) dam tak 8.5/10 @PS. Daij mnie do fejka polacx plix !!!111 @PS.(2) JOKE !!!! :D |
Ten fake nie jest już robiony!!!! Niech mod zamknie ten temat
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |