Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   MS 2006-Hooligans (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63751)

kaczi 12-02-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
ps.chętnie zassam jakieś filmy z ustawkami

Google.pl..

A co? Chcesz sie czegoś nauczyć czy co?...

PiXik 12-02-2006 20:06

tak nauczyć czegoś z ustawek?chce sie pośmiać z bandy debili która napier...się
bo chyba normalni oni nie są

kaczi 12-02-2006 20:15

Cytuj:

tak nauczyć czegoś z ustawek?chce sie pośmiać z bandy debili która napier...się
bo chyba normalni oni nie są

To kabarety różne są, albo jakiś kawał sobie poczytaj.
Zdaje mi się, że to jest śmieszniejsze..

Ale chyba mamy inne poczucie humoru..

PiXik 12-02-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
To kabarety różne są, albo jakiś kawał sobie poczytaj.
Zdaje mi się, że to jest śmieszniejsze..

Ale chyba mamy inne poczucie humoru..

masz racje kabarety są śmieszniejsze.ale ustawki niczego sobie ale niestety widzialem 1 tak film

Ville 12-02-2006 22:37

@pawelekthedruid aka PIXIK

moze przestaniesz w koncu sie osmieszac i pisac jaki ty "mondry i zaciety w walce z hoolsami" nie jestes i przestaniesz pisac te glupie (zeby nie powiedziec czegos ostrzejszego) posty?!
Temat od dluzszego czasu zszedl na inny tor (w zasadzie od 11 postu bodajze) i widze tylko rywalizacje pomiedzy mejlunem i innymi uzytkownikami z toba.
Jeszcze z tego co widze masz 17 lat wiec powinienes wykazywac pewien poziom (w koncu niedlugo bedziesz pisal mature) ale i tak siedzisz chyba mozgiem dalej w piaskownicy

@topic
ja juz sie wypowiedzialem bodajze 3-4 razy w tym temacie i mialem juz nie postowac ale jak zobaczylem jego posty to naprawde nie wytrzymalem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pixik
ściana.napisal ze sie "wymondrzam"gdy prowadzilem normalna dyskusje ogolnie nie wiem o co ci chodzi.wpieprzasz sie tam gdzie nie trzeba.

nie no. ten uzytkownik mnie dobija. Jezeli ktos uwaza ze on prowadzi normalna dyskusje niech mi to wytknie, bo jak dla mnie on NIE POTRAFI takowej dyskusji prowadzic na litosc boska. a widze ze jak mu sie to wytknie to biegnie z placzem do mamusi i pisze notke ZLEMU uzytkownikowi.

PUPISEM 12-02-2006 22:54

Daj ktos link z tymi "ustawkami" chce zobaczyc jak to wygląda

kaczi 13-02-2006 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PUPISEM
Daj ktos link z tymi "ustawkami" chce zobaczyc jak to wygląda

Parunastu chłopa wali gwałtownie nogami i zaciśniętymi dłońmi.

Nie widziałeś jak się ludzie biją?

A pozatym:
Na stronie "Uwagi" kiedyś był taki film.

.::SwetR::. 13-02-2006 12:52

Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.

Ashlon 13-02-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
@up
Od kiedy 3 osoby ta pol armii? Moze akurat jakis lud szczescia, pomoc boska, czy cus innego mi pomogla? Ja chcialem wiac odrazu jak mnie zaczepili :P Dobra skonczmy ten temat...

Szczerze, to nawet do ciebie tego nie kierowalem. Mozliwe jest (przy dozie szczescia/umiejetnosci) pobic trzech gosci. Na ktorejstam stronie widzialem, jak to ktos nie pobil grupki, wiec chodzilo mi raczej inny typ opowiadan. Tobie akurat wierze :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXiK
sorki gdzie ja tak napisałem?mam 17 lat.troche to tak zabrzmiało jakbym od urodzenia biegał sorki.moja gramatyka jest tragiczna bo nie zwracam uwagi na to na forum i mam 3 z polskiego gdyby Ciebie to interesowało
ps.ustawki w innych krajach są bo u nas są listości;/

Kiedys, jako pawelekthedruid, miales napisane w wieku "13 lat", wiec - kompleks malolata? Wyobraz sobie, ze ja tez mam 3 z polskiego (bo mi sie na kartkowki nie chcialo uczyc ;) ), wiec mozesz sie chociaz troche starac.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swetr
Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.

1. Kup sobie slownik ortograficzny.
2. Po pysku mozesz dostac rowniez za to, ze idziesz z rekami w kieszeniach, w bluzie z kapturem, w czarnych butach. Wiec rownie dobrze dostaniesz od nie-kibica.
3. Do chuliganow nic nie mam, jesli sie tluka MIEDZY soba.

PiXik 13-02-2006 16:26

nigdy nie mialem czegos takiego napisane z Wroclawia do Rybnika nie jest daleko więc zapraszam.komplex małolata rotfl;|

Baron Kaldrick 13-02-2006 16:31

Cytuj:

nigdy nie mialem czegos takiego napisane z Wroclawia do Rybnika nie jest daleko więc zapraszam.komplex małolata rotfl;|

Jojo, nie mam argumentów, to się chociaż w dresa pobawię, jo! Jak jesteś taki mocny w gębie to chodź na solo, jo! I wcale nie kłamię o swoim wieku, heeej, hooł.

djkuter 13-02-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .::SwetR::.

1. Fascynować można się wszystkim i komuś innemunic do tego.
2. Człowieku byłeś kiedyś na Harcerskiej 14b??? (dla niekumatych: na Harcerskiej 14b jest w Jastrzębiu Zdroju stadion) Bo ja choć już 1,5roku jna mecze i jakoś nie dostałem po mordzie, ani sie z nikim nie lałem na meczu. Usiądż sobie na ławeczkach pod dachem, tam naprawdę nikt Ci nie zrobi.
3. Zdarzają się fanatycy, którzy przychodzana mecz by się bić. Ale większośc kibiców i pseudo-kibiców kocha swoje kluby.
4. Nie jestem chuliganem i raczej nie będę, co innego mówić o nich, co innego nim być.

@ Kald

Dresy nie mówią "jo!"...

PiXik 13-02-2006 16:33

mam zobacz sobie w moich notkach i nie chodziło o to że chce kogoś pobić tylko o to że można dostać liste uczniów(chyba)ps.jeżeli to z notek nie wystarczy to musicie przyjechać niestety

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.