Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
@up
Od kiedy 3 osoby ta pol armii? Moze akurat jakis lud szczescia, pomoc boska, czy cus innego mi pomogla? Ja chcialem wiac odrazu jak mnie zaczepili :P Dobra skonczmy ten temat...
|
Szczerze, to nawet do ciebie tego nie kierowalem. Mozliwe jest (przy dozie szczescia/umiejetnosci) pobic trzech gosci. Na ktorejstam stronie widzialem, jak to ktos nie pobil grupki, wiec chodzilo mi raczej inny typ opowiadan. Tobie akurat wierze :)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXiK
sorki gdzie ja tak napisałem?mam 17 lat.troche to tak zabrzmiało jakbym od urodzenia biegał sorki.moja gramatyka jest tragiczna bo nie zwracam uwagi na to na forum i mam 3 z polskiego gdyby Ciebie to interesowało
ps.ustawki w innych krajach są bo u nas są listości;/
|
Kiedys, jako pawelekthedruid, miales napisane w wieku "13 lat", wiec - kompleks malolata? Wyobraz sobie, ze ja tez mam 3 z polskiego (bo mi sie na kartkowki nie chcialo uczyc ;) ), wiec mozesz sie chociaz troche starac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swetr
Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.
|
1. Kup sobie slownik ortograficzny.
2. Po pysku mozesz dostac rowniez za to, ze idziesz z rekami w kieszeniach, w bluzie z kapturem, w czarnych butach. Wiec rownie dobrze dostaniesz od nie-kibica.
3. Do chuliganow nic nie mam, jesli sie tluka MIEDZY soba.
|