![]() |
To zależy od samego Ciebie czy dobrą postac wybrales (profesje). Zależy też czy masz czas na granie nią. Ja np. chodze teraz do szkoły (tak jak 99,9% ludzi grających w Tibie) i dla mnie najlepszy wydaje się knight. Zostawiam żeby trenował a ja ide sie uczyc albo chodze sobie w jakies skromne miejsce np. zamek, kopalnie i to mi pasi.
KNIGHT RULEZZZ :P (lol) |
Sorcki na wyższych levelach sa za.je.bi.ste szczególnie jeszcze na paccu ( ue ^^). Walnie Ci taki sorc ue potem dobije z sd albo czegos
|
Paladyn- dlatego ze... mam małe lagi (małe w porównaniu do innych) szybki exp... dobry w pojedynkach pvp ... czesto uzywam mojego pala do zabijania red skullow white skullow pk i thiefow:)
Przydaje sie na huntach (w pewnej częście pozniej bedzie lepiej) Co do Sorca-Mam sorca z wszystkimi czarami na 31 mlvlu ale nim nie gram nio lubie szybko rozwijac postac i szybko rosnąc w siłe uważam że sorcowie sa najpotezniejsci ale jednak nei dla mnie:) Druid-Fajna postac (patrz sorc) Knight- No knighci Pvp Sux (wedlug mnie) zobaczcie film Smoked (skille 105/104) nieimponująco bije wedlug mnie:] jakos knightow nie lubie (ale n huntach sie przydaja:P) |
ja wybralem druida choc wqiem ze to trudna postac na poczatku ale gdy sie juz ma uh to jest juz latwiznaa :D
mam kilka postaci ale mysle ze druid mi najbardziej odpowiada "[...]Zarwiesz noc z niekumata , a ona przyjdzie z tata a za nimi prokurator[...]" |
ja gram sorcem i bardzo mi sie podoba :D
|
Ja jestem knightem ale teraz mi sie znuedził i wolałbym być magikiem ;(
|
Ja miałem na samym początku sorca, bo w każdej normalnej grze czarodziej powinien na końcu być najsilniejszy! Takie są gry RPG A w tibii sorc to wielkie nieporozumienie! Jest rzadki jak mucha. Chociaż bardzo przyjemnie się nim grało Gram teraz paladynem i bardzo mi się podoba. Ale gra paladynem jest troche przynudnawa, a sorcem się nigdy nie nudzi. Ale paladyni są the best
|
Ja na początku grałem knightem............. POMYŁKA, to nie dla mnie. Potem grałem Palkiem ale bardzo ciekawiła mnie postać sorca i teraz właśnie nim gram.
Sorc RULEZZZZZ. :D |
Grałam knightem i palkiem. Od dawna już gram sorkiem. Cieżko było na początku. Teraz lvl 31 i jest na prawdę coraz weselej. Więc jestem zadowolona z wyboru ostatniej profesji - sorca.
|
Cze
Uwazam ze wybralem dobra profesje,a wybralem knight z [powodu ze ma duzo hp a to sie przydaje w sytuacjach krytycznych i wedlog mnie Knight to profesja na lagi. To ode mnie nie wiem jak wy
ap apa pa |
ja wybralem knighta i nie zaluje:D
Jemu najszybciej rozna skille, hp, ale najwlniej magia:( :P |
DRUID ROX !!!!!!!!!
|
moja pierwsza postacia byl knight i podobal mi sie ale zmienilem na sorca i jest SUPER! :D
|
Ja uważam, że dobrze zrobiłem. Szybkie akcje - to jest palek. Dużo emocji - to jest palek. Dobry sprzęt na niskim lvl - to jest palek itd. itp.
|
Ja wybrałem palka i zaznaczyłem TAK !
|
Szczerze mowiac napoczatku sprawdzalem i mialme
11 lvl druid 8 lvl pal 9 lvl pal 8 lvl sorc 8 lvl khintg 10 lvl pal i wkoncu wybralem : pal 8 lvl ( przeszedlem z roka na 8 tera jak witac w podpisie 25 ) |
Mialem knighta, ale teraz juz nie zaluje, ze gram sorckiem!!!! Czarodzieje rulezz (taka aluzja do Harrego Pottera :) )
|
a ja lubie druida
ja gram druidem dlatego że:
po 1. 11lvl 11mvl - kasa leci jak szalona :) po 2. 20lvl, promocja - kasa leci jeszcze szybciej :D po 3. knight jest nudny, palek kojarzy mi sie z PK, a sorck jest brzydki :D oczywiście zaznaczyłem TAK |
Ja na początku grałem Sorcem. Teraz gram Paladynem i uważam, że jest to dla mnie ciekawsza postać.
|
ja myślałem że umię
ale knightem na 24lvlu trzeba było umieć już grać ale ja za dużo razy zginąłem i odpuściłem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |