Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Garść informacji potrzebnych każdemu. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63978)

Dio Elaclaire 09-02-2006 01:57

Podczas rozmowy z dromem na refugii wymcknęło mu sięto i owo.
Wiem tyle, że będzie trzeba przejść jakiś tor przeszkód postacią z 10lvl-em i określonym ekwipunkiem.
Będzie oceniany czas, styl a punkty ujemne będą za używanie potionów/runów więc najlepsza opcja to chyba wybór knighta.
Niestety nie powedział czy to będzie tylko na jednym serwerze czy na wielu bo się "w pore opamiętał" ale chyba na kilku światach, bo podobno moderatorzy dostali polecenie wyszkolenia postaci na kilku światach.
U kilku to widać ;)

Vilentrenterenemerth 09-02-2006 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Ja slyszalem, ze w konkursie bedzie chodzilo o zrobienie plecaka sd w jak najkrotszym czasie, ale nie wiem czy to nie jest glupia plotka.

Haha, a poza tym, "najbogatsi" biorą MFy, Ring of Healing, i do roboty, nie powiem już ze wyróżnia to posiadaczy Premmium acc :D

Dwimenor 09-02-2006 17:02

Nie martwcie się. To, że nie każdy ma "100lv" przewidzieliśmy. Wyniki będą zależały od waszych umiejętności gry a nie od poziomu wypasienia postaci.

A ty oksyś przestań siać zamęt na forum
;)

PluteX 10-02-2006 12:02

Już sie nie moge doczekać:D:D W tibie ni gram sporo czasu, ale dla konkursu zrobie wyjątek, a nóż może coś wygram:D:D

Ra the Risin' Sun 10-02-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dio Elaclaire
Podczas rozmowy z dromem na refugii wymcknęło mu sięto i owo.
Wiem tyle, że będzie trzeba przejść jakiś tor przeszkód postacią z 10lvl-em i określonym ekwipunkiem.
Będzie oceniany czas, styl a punkty ujemne będą za używanie potionów/runów więc najlepsza opcja to chyba wybór knighta.
Niestety nie powedział czy to będzie tylko na jednym serwerze czy na wielu bo się "w pore opamiętał" ale chyba na kilku światach, bo podobno moderatorzy dostali polecenie wyszkolenia postaci na kilku światach.
U kilku to widać ;)

To by był totalny bezsnes... pfff... pozatym do konkursu będzie potrzebny tibiacam, przecież nie zrobią chara na każdym servie...

Radosny~ 10-02-2006 18:36

bladz! jutro mam probne:(

Adner 10-02-2006 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ra the Risin' Sun
To by był totalny bezsnes... pfff... pozatym do konkursu będzie potrzebny tibiacam, przecież nie zrobią chara na każdym servie...

Na pewno to jest bardziej prawdopodobne, niż wersja z Sd... a mi się wydaje, że ktoś specjalnie rozsiewa plotki, żeby sprawdzić naszą reakcję...

Sokol Palladynek 10-02-2006 19:39

lol :D

no fajnie :P

Ra the Risin' Sun 10-02-2006 20:36

No przecież to jest oczywiste, że sciemniają na prawo i lewo... gdzie ci będą na każdym servie sprawdzać skila graczy? No pomyśl logicznie...

Freaqs 10-02-2006 21:40

Przemyślałem możliwośći konkursu ...i juz sie domyslam na czym bedzie polegal. Moja mozliwosc jest opcjonalna poniewaz:
a)Jest dla kazdego lvl
b)Dla kazdej profesji
c)Trzeba miec duzo czasu
d)Jest dla facc i pacc.

Domis 11-02-2006 07:39

Ja nie wezmę udziału bo mam karę :( Ale przynajmniej zobacze o co będzie chodzić...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24.