Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Del'Toro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64505)

Morximal 18-02-2006 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
ehm znow zaczeles pic?:D

a co do deltoro czy dla ciebie prawdziwymi deltoro byli/sa tylko ci co maja/,mieli w name koncowke deltor?

ja znam wiele ktorzy byli od zawsze w DT i niemieli name z DT na koncu i graja na kyrze i swietnie sie maja i ty o tym wiesz ze ja wiem:D ktorzy to ;] wkoncu sie bratalem z nimi:D

a ty swoje, sam dobrze wiesz ze 6 osob nie wygra wojny chocby niewiem mieli najlepsze pvp w tibi, pozatym to tylko gra i juz niedlugo na kyrze bedzie ciekawie=]

Darth Torax -.- 18-02-2006 13:23

Del'Toro to juz tylko legenda , z titani zostali zmieceni .. o Morganie nie mieli nawet co marzyc ^.-

Legiren 18-02-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
a ty swoje, sam dobrze wiesz ze 6 osob nie wygra wojny chocby niewiem mieli najlepsze pvp w tibi, pozatym to tylko gra i juz niedlugo na kyrze bedzie ciekawie=]

Na kyrze bedzie ciekawie ? hmm narazie nic ciekawego sie nie dzieje wszyscy sobie expia ( prawie praktycznie wciaz zajete wszystko ) i Ng najlepsza gildai na kyrze sami h levele to co moze innego sie dziac ;p mi sie podoba tak jak jest teraz i oby tak bylo nikt nic sie do mnie nie czepia czasami nawet niektorzy czlonkowie z ng sie mnie pytaja czy ide na dl or hydry jest looz oby tak zostalo

Legiren 18-02-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal

Na kyrze bedzie ciekawie ? hmm narazie nic ciekawego sie nie dzieje wszyscy sobie expia ( prawie praktycznie wciaz zajete wszystko ) i Ng najlepsza gildai na kyrze sami h levele to co moze innego sie dziac ;p mi sie podoba tak jak jest teraz i oby tak bylo nikt nic sie do mnie nie czepia czasami nawet niektorzy czlonkowie z ng sie mnie pytaja czy ide na dl or hydry jest looz oby tak zostalo

sory za napisanie 2 x tego samego nie chcacy 2 razy ok wcisnelem bo mi sie komp zwiesza sry ;p

Gallar 18-02-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
ty byles kamils thor, korus~ to tez byla twoja postac? z tego co wiem to kamilsem gra 5-ty albo 6-ty owner a jak go 1-wszy owner selowal to mial chyba 64 lv teraz ma kolo ~65 -,-

@offtop:
Oo
No to ja widze ze ładny ruch tym charem jest.. a ja myślałem ze jak go sellowałem to go nikt więcej nie sprzedawał oO

Slivi 18-02-2006 23:29

Teraz po rozmowie z innymi graczami z Kyry plotki zaczynaja mowic prawde, kazdy mowi co innego a jednoczesnie to samo czyli ze Del'Toro jest na Kyrze.
Trzeba zaczac sie jednoczyc za nim bedzie za pozno. A jezeli tego nie zrobimy to wspomnicie moje slowa.

A po za tym sorka za beldy ort bo jestem troche wypity, ale jeszcze kontaktuje :P .

Jezeli ktos ma cos przeciw to niech sie wstrzyma od pisania postu w tym temacie (prosze) bo zniechceci niektorych do wojny.

A jezeli ktos ma cos do mnie to msg na tibii, nicku chyba nie musze podawac.

Bujak 26-02-2006 01:31

nie chce mi sie czytac wsyztskich postow... :|
Mizaeron jest w del'toro i wcale tego nie ukrywa, jest postacie nie sa poukrywane i mozna zobaczyc jakie ma :| : Godkiller Bhaal- Isara

Sir Pietruch 31-03-2006 15:16

Cytuj:

Oki, przyznaje się, jestem Mr. Thor. Nie, nie evul hacker. Z tego co sie orientuje obecnie postacią gra juz.. pomijając mnie.. 2 owner ?
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem.
haha:D wiedzialem ze to ty :p Taki sam styl pisania jak pierszy owner Kamilsa ;]

Valard 31-03-2006 15:20

Z Kyry się robi druga Iridia ;)

Massior 31-03-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard

0o a to dlaczego? :p

Anum 31-03-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard

Czy ja o czymś nie wiem :P?

Valard 01-04-2006 13:21

Maybe...:p

Wielki MarIuSzzo 01-04-2006 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slivi
Teraz po rozmowie z innymi graczami z Kyry plotki zaczynaja mowic prawde, kazdy mowi co innego a jednoczesnie to samo czyli ze Del'Toro jest na Kyrze.
Trzeba zaczac sie jednoczyc za nim bedzie za pozno. A jezeli tego nie zrobimy to wspomnicie moje slowa.

A po za tym sorka za beldy ort bo jestem troche wypity, ale jeszcze kontaktuje :P .

Jezeli ktos ma cos przeciw to niech sie wstrzyma od pisania postu w tym temacie (prosze) bo zniechceci niektorych do wojny.

A jezeli ktos ma cos do mnie to msg na tibii, nicku chyba nie musze podawac.

Del'toro strzezcie sie! Elitarny czlonek elitarnej Triady nadchodzi!! <lol>

Dregar 02-04-2006 15:18

Nigdy nie gralem na swiecie gdzie gralo Del'Toro ale z tego co slyszalem i wyczytalem na forum to oni potrafili ubijac osoby ktore posiadaly 30 - 50 lvl wiecej wiec nie wiem czy tak prosto bedzie ich wybic:P

Soulicitour 02-04-2006 16:58

Kyra nigdy nie będzie iridią. Na Iridii jest niewielu sharerów wśród high lvli w przeciwieństwie do Kyry. Poza tym spójrz na liczbę osób on-line na Kyrze. Trochę mało? Cóż N-G robi swoje. -.-. I nie, nie jest ciekawie na Kyrze i byłoby lepiej gdyby Xer~wygrała lub Del'Toro miało władze. Kiedy na Iridii rządziło Triad Iridia była rajem.

Thevik 11-04-2006 09:06

Del'toro? łół

Jeśli chodzi o tetro to znam go z arcani... byl tam w najlepszej guildi (jak dla mnie) "Era Zero" mieli tam wojne ale guildia w ktorej byl medvih shady rozeslala bota przez ktorego pochakowali kilka 100+lvli itd

Risofek 11-04-2006 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thevik
Jeśli chodzi o tetro to znam go z arcani... byl tam w najlepszej guildi (jak dla mnie) "Era Zero" mieli tam wojne ale guildia w ktorej byl medvih shady rozeslala bota przez ktorego pochakowali kilka 100+lvli itd

To mogli nie uzywac bota :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09.