![]() |
Cytuj:
|
Del'Toro to juz tylko legenda , z titani zostali zmieceni .. o Morganie nie mieli nawet co marzyc ^.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sory za napisanie 2 x tego samego nie chcacy 2 razy ok wcisnelem bo mi sie komp zwiesza sry ;p |
Cytuj:
Oo No to ja widze ze ładny ruch tym charem jest.. a ja myślałem ze jak go sellowałem to go nikt więcej nie sprzedawał oO |
Teraz po rozmowie z innymi graczami z Kyry plotki zaczynaja mowic prawde, kazdy mowi co innego a jednoczesnie to samo czyli ze Del'Toro jest na Kyrze.
Trzeba zaczac sie jednoczyc za nim bedzie za pozno. A jezeli tego nie zrobimy to wspomnicie moje slowa. A po za tym sorka za beldy ort bo jestem troche wypity, ale jeszcze kontaktuje :P . Jezeli ktos ma cos przeciw to niech sie wstrzyma od pisania postu w tym temacie (prosze) bo zniechceci niektorych do wojny. A jezeli ktos ma cos do mnie to msg na tibii, nicku chyba nie musze podawac. |
nie chce mi sie czytac wsyztskich postow... :|
Mizaeron jest w del'toro i wcale tego nie ukrywa, jest postacie nie sa poukrywane i mozna zobaczyc jakie ma :| : Godkiller Bhaal- Isara |
Cytuj:
|
Z Kyry się robi druga Iridia ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Maybe...:p
|
Cytuj:
|
Nigdy nie gralem na swiecie gdzie gralo Del'Toro ale z tego co slyszalem i wyczytalem na forum to oni potrafili ubijac osoby ktore posiadaly 30 - 50 lvl wiecej wiec nie wiem czy tak prosto bedzie ich wybic:P
|
Kyra nigdy nie będzie iridią. Na Iridii jest niewielu sharerów wśród high lvli w przeciwieństwie do Kyry. Poza tym spójrz na liczbę osób on-line na Kyrze. Trochę mało? Cóż N-G robi swoje. -.-. I nie, nie jest ciekawie na Kyrze i byłoby lepiej gdyby Xer~wygrała lub Del'Toro miało władze. Kiedy na Iridii rządziło Triad Iridia była rajem.
|
Del'toro? łół
Jeśli chodzi o tetro to znam go z arcani... byl tam w najlepszej guildi (jak dla mnie) "Era Zero" mieli tam wojne ale guildia w ktorej byl medvih shady rozeslala bota przez ktorego pochakowali kilka 100+lvli itd
________________________________________________ In memory of Eterus Thevi... byebye kyra...;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |