Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Markizek666 10-02-2006 19:55

Ej mam propozyjce pojscia na draconia quest ktos pojdzie?
25 lev (chyba 3 postacie potrzebne) i pare "destrojek" xD

Narkoman 10-02-2006 20:04

oka moge isc 27 palek.
jak co to piszcie do navus edso
to wchodze na yogiego i za********** na questa:)

Filpex 11-02-2006 08:27

mam do was pare pytan pokoleji kazdy odpowiada :D od ktorego lvl mieliscie 4 mlvl (chodzi mi tylko o knightów) bo ja mam 20 lvl i jeszcze 70 % do 4 mlvl niewiem na jakim bede mial ten 4 mlvl jak ja trace po 5 razy calą moją mane (95 mp) i *** nawet 1 % mi nie podlatuje a wpieprzam zarcie co chwilke pomocy!!! :(

Rekin Master 11-02-2006 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filpex
mam do was pare pytan pokoleji kazdy odpowiada :D od ktorego lvl mieliscie 4 mlvl (chodzi mi tylko o knightów) bo ja mam 20 lvl i jeszcze 70 % do 4 mlvl niewiem na jakim bede mial ten 4 mlvl jak ja trace po 5 razy calą moją mane (95 mp) i *** nawet 1 % mi nie podlatuje a wpieprzam zarcie co chwilke pomocy!!! :(

4mlvl-21lvl
5mlvl-30lvl
6mlvl-mam do niego 2% xD(teraz 45lvl)
ehhh wyobraz se ze u mnie magic lvl leci czekaj czeka oblicze...64 razy wolniej niz u ciebie ^^
skoro masz problem z wbiciem 4mlvl to co dopierop 6mlvl
musisz non stop cos jesc i spalac many(utevo lux,exura itp.)

Dragmax 11-02-2006 09:51

W tym temacie chyba można też o handlu pisać . A więc mam na sell : brass legsy , soldier helmet, broad sword ,black shield,spellbook,silver amulet, 2 power ring,3 bronse amulet ,wand of vortex , 2 poty, poison dagger , 2 scale armor , jacket (lol) i 2 trąbki. (wszystkie magiczne rzeczy nie używane.

Markizek666 11-02-2006 10:02

Filipex z tego co ja wiem to zeby 1% przybyl na 5 mlev do 6 mlev to trzeba 3,2h spalac mana non stop, rycerski mi tak mowil.
Ja kupie all błyskotki(diamenty, sapphires pelry itp...)
Mam na sell crusader helmet, 2 p-armor.
Widze ze temat sie rozwija:)

Filpex 11-02-2006 12:11

a wiec mowisz rekin ze 21 lvl 4mlvl no to jeszcze mam troche czasu ale na przyklad edzio szczesliwy kumpel z rl :) mial na 18 wielkie gz dla niego ale ja zrobie go mam nadzieje ze na 21 napewno :)

Dolor 11-02-2006 15:59

Pytanie jedno czy ten koleś co mówicie jest polakiem??

PS: chodzi mi o tego co mówicie że mnie przegonił

PS2: Jesli chodzi o to czy sie tym przejmuje to odpowiadam NIE!!!!

Markizek666 11-02-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Pytanie jedno czy ten koleś co mówicie jest polakiem??

PS: chodzi mi o tego co mówicie że mnie przegonił

PS2: Jesli chodzi o to czy sie tym przejmuje to odpowiadam NIE!!!!

Fantom tak
A ja se dzisaij palem 2 dedy zaliczylem
1 od jakiegos 35 lev pk polaka na ghous landzie
2 od ekipy 70 lev+, jak lalem z sir bizoonem, sir tluczkiem,Heroes the Scout i ja
gonilismy go az do dp kanalami az wkoncu uciekl i przyszli na nas 70 lev -.-
Ale byla jazda

Narkoman 11-02-2006 19:46

nom a pomyslcie jak trzeba mane spalac na 10 mlvl tak jak seromottis, ciekawe ilemansow wypil :P

to co mam na sprzedaz kiedys napisze a jest tego sporo wiec moze cos pokupujecie :) tylko si enie krempowac dla wszystkich wystarczy :)

PS bohy daja polowe lvl jakich sie ma (ma sie 30 to daja 15) bp gzies czytalem i dalej niie wiem jedni mowia ze daja 20 poziomow predkosci a inni ze polowe tego co sie ma. mozna sie poguic ;/

Rekin Master 11-02-2006 20:42

muahahahahhaha kto wie moze za 2-3 lata sero bedzie na*******al z sd xD
beda to hity- czekajcie oblicze kalkulatorem:
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 900 do 1260 w potwory
za to w luydzi od 450-630 ^^

Markizek666 11-02-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
nom a pomyslcie jak trzeba mane spalac na 10 mlvl tak jak seromottis, ciekawe ilemansow wypil :P

to co mam na sprzedaz kiedys napisze a jest tego sporo wiec moze cos pokupujecie :) tylko si enie krempowac dla wszystkich wystarczy :)

PS bohy daja polowe lvl jakich sie ma (ma sie 30 to daja 15) bp gzies czytalem i dalej niie wiem jedni mowia ze daja 20 poziomow predkosci a inni ze polowe tego co sie ma. mozna sie poguic ;/

LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL?
BoH daje 40 punktow szybkosci czyli 20 lev t-ring daje 60 punktow czyli 30 lev utani hur jak BoH chyba a utani gran ch*j:):):) daje 80 chyba albo i 60

Macho Yoo 12-02-2006 01:25

Kto i dlaczego do ku*** nędzy przyjoł tego ped*** Royal Tripe do Immortali.
Kolo ma hunta od wielu innych Hight leveli ( w tym Duffzenha ) . Nikt go nie lubi a jednak jest u nas. Czemu się znalazł w Immortalch i dlaczego ?? Może ktoś wie ??

P.S Awatar nie ja tylko muj znajomy :D

Hydrant 12-02-2006 01:42

You advanced in shielding.

:) :) :) Silvera World :):) :)
mam zaloncznik ciekawe czy dziala :) http://foteka.pl/images_small/3222_small.jpg
http://foteka.pl/?pokazImg=3222

Hydrant 12-02-2006 01:53

You advansed in shielding.*

jak komus nie dziala to mam to [url=http://foteka.pl/?pokazImg=3222][IMG]

http://foteka.pl/?pokazImg=3222

Markizek666 12-02-2006 09:26

No to :cup: :cup: HYDRANT WIELKIE GZ! :cup: :cup:
A co do trpiy to dupa heh bo moga sobie gildie s*******ic w ten sposob, ale moze wiedza co roba......:):)

Rekin Master 12-02-2006 09:37

moze tripa byl w immortalach, ale wczoraj byly klutnie na guild chacie i polecial...i tak powstal chocapic :]

Narkoman 12-02-2006 12:41

No niezle sie dzieje. co immortalito si enei wypowiadam bo sienie znam

PS. hydraulik grtz wielkie ( takie glupie pytanie, czy robie szybkie uhy to nick jakiegos twego kumpla znajomego czy cos w ym stylu? pytam sie bo jak sedlem z kims tam na deserta to ta osoba mowila ze to ty tylko ze inny nick a na ssie jest ze wyslales wlasnie wiadomosc do niej wiec juz nie wiem) TROJMIASTO RULEZ :)

PS2: nie znam potusa ale ma juz 60 lvl najwiekszy z polakow. Grtz potus

Markizek666 12-02-2006 14:58

Wszystko Ma Swój Koniec......

Dzisaij odchodze z silvery, juz nie moge wytrzymac ty *******onych Brazolów;( ;(
Stoje sobie dzisaij z monkiem i koleżanka skiluje (Lady Dram) i podszedl do nas koels z red hp 23 knight i zaczol lady nawalac i ona go zabila, ona zwiala i ja zostalem sam za chwilke podchodzi 47 MS i 2 razy z rozdzki i energy wave i dedlem wyadlo mi : wand of cosmic energy, crown shield, 12 gfb 2 bp blank runek lina lopata 2 bp manasow jestem tak wkrzony ze odchodze z Silvery;( ;( ;(
MILO BYLO MI WAS POZNAC I DZęKUJE WAM ZA WSZYSTKO;( ;( ;(
ZEGNAJCIE...(Bende czasem wpadal dowas;) ;) )

P.S: ligus zatrzymaj sobie tego noble armaB)

Taube 12-02-2006 15:10

wiedzieć jakie warunki panują na silverze
natrafić na nie
wściec się i opuścić to miejsce..
no pięknie :] wytrwałym graczem to nie jesteś ;)
przynajmniej załatwił cię szybko :P zawsze coś

aha.. i nie wszyscy br są tacy (poza tym zenho - ta najgorsza plaga, to nie do końca br :)) ;) spotykałam tam też miłych ludzi

d.Taube

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49.