![]() |
ALE GŁUPIE!!
O wiele bardziej mi sie podobalo tamte stare!! |
WoW
8o Bardzo mi sie podoba nowa szata graficza!!!
Wielkie GRATZ dla grafików ;) |
Naprawde bardzo fajny ten wygląd.
Musicie zrobić coś jeszcze z grafiką forum i bedzie GITES. |
n/c :D
Nooooo chlopaki z Tibii.pl sie postarali !! Gratz dla Yona (czy jakos tak) Strona jest teraz zajefajna ale pozostaje jeszcze jedno... Dopracowac forum do nowego layouta :D
hehhe.. Dla mnie jestescie najlepsza stronka o Tibii na swiecie :D Tak trzymac !! ----------------- Shodek - Julera - Knight - 19lvl (i nie rosnie bo mam connection problem juz z miesiac) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Nie ma to tamto! REWELACJA! Chyba spowrotem zaczne grać w tibię. Jedynie co to forum powoduje u mnie odruch wymiotny...
|
we rox plx? hrhr :P
|
Ja tu wchodze na tibia pL i nagle jak tu mnie zaskoczenie nie bierze :) świetna robota, tylko coś jescze nawala :P ale na pewno to naprawicie :) widać ze się nie obijacie! gratz
edit::: sorry, to mi z nietem nawalalo! strona jest w porzo i wszystko działa! gratulacje jeszcze raz! |
Nowy lay jest do d*py juz ten dejva byl lepszy !!!!!!!
|
Toć to je pięknę:D...
BIGOWE gratulacje dla was:D.... |
Wszytko jest piękne ale te forum jest bardzo brzydkie zmiencie na ten czarny podkład jak jest na samym wejściu to będzie dopiero S.U.P.E.R
|
no nie wiem
a więc ja powiem tak:
jeśli chodzi o wygląd to z poznanych przezemnie stron tibia.pl jest najlepsza jeśli chodzi o informacje o tibii, ceny przedmiotów, may i wogue tibia.pl też jest najlepsza jeśli chodzi o downlod to nie jest on super.... a jeśli chodzi o forum to najlepsze jest na www.tibia.xx.pl, tutaj forum jest poprostu H****E tibia.pl nie sięga do kostek tibii.xx sory ze tak ostro no ale cóz cya |
Cytuj:
A więc tak - jak dla mnie TERAZ najlepsze to tibia.pl, bo na gery towarzystwo się rozpadło. Na xx.pl nie podoba mi się 1) wszechobecne chamstwo 2) Questy, tibia.gg ogólnie samowolka 3) nooo jakoś nie ten klimat 4) Massowe postowanie 5) Osoby raczej ze średnią wiedzą są za bardzo pewne ;) ~ i to wszystko Ale oczywiscie jest jedno forum, na "P" (nie o tibii) które miażdzy wszystkie razem wzięte :) Czysta śmietanka :D ~Punkt widzenia zależy od punku siedzenia~ ;) |
stronka wyglada super, jeszcze forum takie zrobci i bedzie bajka :)
|
Cytuj:
Stay tuned~ |
WoW
No na reszcie jakaś porządna stronka na prawdępostaraliście się ludzie tacy jak ja którzy grają w tibie potrzebują porządnej stronki ta do nich należy !! :)
|
Wstrętne
Jak mogliscie tak zepsuc tą strone.
|
Stronka po updacie skina wygląda BOSKO!
Gratulacje dla Yona i wszystkich którzy byli za ustawieniem jego laya jako lay flagowy Tibii.pl! BRAWO! |
Lajtowa stronka
Niemoge uwierzyc zajebista jest ta stronka hodz ma male wady :P
Piotrass |
Można też by zmienić wygląd forum i działu download(wygląda po staremu)
|
Nowa stronka jest wyjabana w kosmos.
Webmaster odjebal zajebista robote :rolleyes: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |