![]() |
malo wnikliwie czytales te forum ;-) wyslij mi pw na forum beasts z id i imieniem bestii
|
@besn, limenu
Moglibyście wreszcie sciągnąć bana na ip Antyfanowi?? Ja przez to nie moge oglądac forum a przeciez nic nie zawinilem ;( ;( ;( Prosze juz chyba 50 raz ;0 |
tamagochi xD
|
@AdAmSiK
Done~ |
@Kraaj
Można tak to określić. Tyle że on-line, i bardziej rozbudowane. |
Cytuj:
|
Pomocy !
Jak sie trzeba zarejestrować do tych bestii? caly czas mi pisze :
Niestety rejestracja nie powiodla sie. Sprobuj ponownie klikajac tutaj. Duplicate entry 'Finelas-Finelas' for key 2 Duplicate entry 'Finelas' for key 1 Duplicate entry 'Finelas' for key 1 Co to znacyz? co mam wpisać ? |
@up
Angielski sie kłania panie kolego słownik do ręki i jedziemy |
Besn dobra robota.Bardzo fajna gierka, wciaga a to najwazniejsze:)
|
Fajna gra, lubię takie gry, tylko jeden problem. Trochę nie wiem o co w niej dokładnie chodzi :) Spoko, nie musicie tłumaczyc. Może sam do tego dojdę.
Mam tylko problem. Co chwilę mi piszę: "Czas do wyklucia minął. Nie zmieniaj nasłonecznienia...". Coś w tym stylu. A wcale czas nie minął bo jeszcze 45 minut. |
lol?
Pomozcie, bo czas na wyklucie jaja (50 minut) mi minol i pisze "Poloczenie wygaslo", co to znaczy?
|
Problem
Założyłem sobie konto na beast.pl i czekalem te 50 min. aż sie bestia wykluje:p mineło 50 min i.... zaczeły lecieć jakies minuty na minusie :S
i niewie co zrobic plx odpiszcie fastem :S Thx z góry za odpowiedz :p |
Chcę sobie w to pograć, ale czy ktoś mógłby wkleić tutaj pare ss z tej gry ? Zawsze przed grą sprawdzam jak wygląda, a i jakie ma wymagania. Jest 2d czy 3d ? Jest takie coś jak pacc ?
|
Juhu, zrobiłem sobie kozacką hydrę. ;p
Czekam na wyklucie... |
Cytuj:
Zero wymagań, poprostu przeglądarka. Jest PACC, tylko tu się to nazywa Mystic. 15 zł - 90 dni; 6,50 zł - 30 dni. |
Na początku gra wydawała mi się nudna. Ot, kliknąć tu, kliknąć tam. Nic ciekawego.
Teraz jestem od tego klikania praktycznie uzależniony ;> Nic to, wracam pielęgnować swoją śliczną manikorkę. :p |
Halp Plax xD :( !!
Ludzie pomużcie xD juz mienlo 50 min i czas juz jest tak jakby na minusie odlicza sie na - a jak daje widok albo cos to pisze polonczenie wygaslo wylanczam to i loguje sie jeszce raz i 37 min znowu muse czekac ludzie oco chodzi ?? pomuzice plx ;p
|
@up
Napisz to jeszcze raz. Ze znakami interpunkcyjnymi i popraw te błędy bo na przykład ja i mój kolega nic z tej wypowiedzi nie zrozumieliśmy halp plax napisz to jeszcze raz |
Interesujaco sie zapowiada ale cos dlugo sie wykluwa ;).
Zobaczymy co z tej besti będzie ;p |
Mi się już wykluła(hydra). xD
Byłem na szczurach, juhu. Tylko wolno rośnie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |