Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wielka wojna! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65066)

TomekPL 03-04-2006 19:41

eternia moim zdaniem wygra IA

gibx 10-04-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosky
:dance:

btw wogule jak ty to napisałes ile ty masz lat 13 xD?:baby:

Hmmmmm ... czlowieku, dlaczego oceniasz kogos po jednej krotkiej wypowiedzi? W tym przypadku to ty wykazales swoja niedojrzalosc i ograniczenie umyslowe. Mialem swoje powody aby ta wypowidz wygladala tak a nie inaczej i nie swiadczy to o moim wieku a raczej o wielkim zadowoleniu z faktu smierci szefa IA. Dlaczego uwazasz ze mlody gracz jest od razu graczem gorszym?? Majac te swoje 29 lat ( o ile nie naklamales w tym przypadku) nie stawia cie to wyzej od innych. Zastanow sie na drugi raz nad swoimi wypowiedziami bo dzieki takim jak ty Eternia i cala Tibia schodzi na psy. I jeszcze ten nick... masz jakis kompleks ze tak sie nazwales??

Bosky 12-04-2006 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gibx
Hmmmmm ... czlowieku, dlaczego oceniasz kogos po jednej krotkiej wypowiedzi? W tym przypadku to ty wykazales swoja niedojrzalosc i ograniczenie umyslowe. Mialem swoje powody aby ta wypowidz wygladala tak a nie inaczej i nie swiadczy to o moim wieku a raczej o wielkim zadowoleniu z faktu smierci szefa IA. Dlaczego uwazasz ze mlody gracz jest od razu graczem gorszym?? Majac te swoje 29 lat ( o ile nie naklamales w tym przypadku) nie stawia cie to wyzej od innych. Zastanow sie na drugi raz nad swoimi wypowiedziami bo dzieki takim jak ty Eternia i cala Tibia schodzi na psy. I jeszcze ten nick... masz jakis kompleks ze tak sie nazwales??

Dlatego tak Cie oceniłem bo to są poważne sprawy a nie jakieś popierdułki i jak chcesz się wypowiedzieć to mów składnie,Po 2 nie podałeś swoich powodów a to swiadczy o niedojrzałości,A czemu ja nie wpadłem w samo uwielbienie gdy padł XSULOPo 3 niegdy nie powiedziałem ,że młody gracz jest gorszy,Po 4 skłamałem co do mojego wieku (16 czerwca kończe 30 lat) {taka mała ironia},Po piąte wcale mnie nie znasz na ETERNI więc nie wiem dlaczego sądzisz że TIBIA przeze mnie schodzi na psy hmm??? A PO QRW>>> 5 TEN MÓJ NICK MIALEM NA SWOJEJ PIERWSZEJ POSTACI JAKIEŚ 3 LATA TEMU I KOLESIE Z REAL MNIE TAK OCHSZCZILI WIĘC PAJACU NIE DOPIER.>>#$#%@DALAJ SIE DO JAKIEGOŚ GÓWNA JAK NIE MASZ DO CZEGO, A Po ostatnie I TAK IA WYGRAŁO TA WOJNE (JAK KTO WOLI DOSZŁO DO PAKTU WIELKICH GILDI ABY ZAWSZE BYŁ POKUJ I ONI MAJĄ WSZYCY WIELCY TEGO ŚWIATA TRZYMAĆ POŻĄDEK). ale moim zdaniem to poprostu wszyscy spękali DUPSKA PRZED WIELKĄ POTĘGĄ IA i sie poddali (i aby wyjść z twarzą zrobili pieprzony pakt nawet wasz ukochany XSULO ) .IA BEST OF THE BEST FOREWER !!!!!!!!!!!
MY FUCKER REAL FRENDS---POZDRO HAIL(WIECIE KTO) !!!!!:cup: :cup: :cup:

Ozun 12-04-2006 04:01

Panowie wszystkoladnie Pieknie ale....

.... wzucajcie jakies filmy B) jestem bardzo ciekaw jak to wygladalo , Ja osobiscie brale udzial w 3-4 wojnach na aurea :P wiec jak moge prosic to wzuc tu ktos cosik :)

Mojim zdaniem wygraja przeciwnicy 8o

gibx 12-04-2006 12:29

Cytuj:

Dlatego tak Cie oceniłem bo to są poważne sprawy a nie jakieś popierdułki i jak chcesz się wypowiedzieć to mów składnie,Po 2 nie podałeś swoich powodów a to swiadczy o niedojrzałości,A czemu ja nie wpadłem w samo uwielbienie gdy padł XSULOPo 3 niegdy nie powiedziałem ,że młody gracz jest gorszy,Po 4 skłamałem co do mojego wieku (16 czerwca kończe 30 lat) {taka mała ironia},Po piąte wcale mnie nie znasz na ETERNI więc nie wiem dlaczego sądzisz że TIBIA przeze mnie schodzi na psy hmm??? A PO QRW>>> 5 TEN MÓJ NICK MIALEM NA SWOJEJ PIERWSZEJ POSTACI JAKIEŚ 3 LATA TEMU I KOLESIE Z REAL MNIE TAK OCHSZCZILI WIĘC PAJACU NIE DOPIER.>>#$#%@DALAJ SIE DO JAKIEGOŚ GÓWNA JAK NIE MASZ DO CZEGO, A Po ostatnie I TAK IA WYGRAŁO TA WOJNE (JAK KTO WOLI DOSZŁO DO PAKTU WIELKICH GILDI ABY ZAWSZE BYŁ POKUJ I ONI MAJĄ WSZYCY WIELCY TEGO ŚWIATA TRZYMAĆ POŻĄDEK). ale moim zdaniem to poprostu wszyscy spękali DUPSKA PRZED WIELKĄ POTĘGĄ IA i sie poddali (i aby wyjść z twarzą zrobili pieprzony pakt nawet wasz ukochany XSULO ) .IA BEST OF THE BEST FOREWER !!!!!!!!!!!

Jakiś mocno szorstki jesteś człowieku... bywaj

Grue 12-04-2006 13:00

Cytuj:

Tak przegladalem ten temat i czytajac twojego posta po prostu zrobilem rotfla przez caly pokuj razem z sufitem. Jesli masz 29 lat to ja dostalem Vituti Militari... 2+9=11 wiec byc moze to twoj prawdziwy wiek. Sorka koleś, ale pod paroma wzgledami masz ~15lat, albo jestes MOCNO opóźniony w rozwoju. Jak niewiesz gdzie pokazales swoja niedojrzalosc to przeczytaj swojego posta tak dlugo az zobaczysz na czym wpadles. Współczuje Ci z calego serca...

gibx 12-04-2006 21:05

Cytuj:

A czemu ja nie wpadłem w samo uwielbienie gdy padł XSULO

Mógłybyś w nie wpaść jedynie gdybyś sam go uśmiercił, a z pewnością tego nie zrobiłeś

Cytuj:

Po 4 skłamałem co do mojego wieku (16 czerwca kończe 30 lat) {taka mała ironia}

Nie widze żadnej ironii...
Cytuj:

,Po piąte ..... A PO QRW>>> 5 TEN MÓJ NICK...

Widze że kolega nie umie liczyć

Cytuj:

A TEN MÓJ NICK MIALEM NA SWOJEJ PIERWSZEJ POSTACI JAKIEŚ 3 LATA TEMU I KOLESIE Z REAL MNIE TAK OCHSZCZILI WIĘC PAJACU NIE DOPIER.>>#$#%@DALAJ SIE DO JAKIEGOŚ GÓWNA JAK NIE MASZ DO CZEGO

Oj mam do czego sie do..czepiać, a u Twojego kolegi widze juz pewną doze ironii

Cytuj:

MY FUCKER REAL FRENDS

Po jakiemu to?? noobish??

gibx 19-04-2006 20:11

tydzien panie mily czkalem na riposte... i nic

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19.