![]() |
??
Ej a jak zrobić taką obwódkę (białą) jak się bierze outfity z tibii
|
Cytuj:
|
Robicie screena i gumkujecie wszystlo wokolo.To chyba oczywiste.
|
-.-
UP:
Jak ty chcesz zagumować wszystko tak idealnie żeby nie zgumować ani kawałka semgo outfita, mając tylko painta???? |
Normalnie.Gumuje wieksze elementy a mniejsze wymazuje olowkiem(kolorem bialym olowka)
|
Ok thx :)(bo wlasnie chcialem sobie zrobić userbara).
|
nie moge pobrac tse 1.3 ;/
wyskakuje mi file not found. mozecie go grzes wrzucic? |
to korzystaj ze spiritów w poradniku ^^
|
Fajny poradnik szukalem gimpa i znalazlem :)
|
człowieku, nie znasz takiego guziczka na klawiaturze jak Print Screen do robienia zrzutów ekranu? to troche mniej skomplikowane... ale doceniam gest :D
Poradnik jednak sie przyda ;) |
jak chcesz w ten sposób brać spirity do fake to ja ci życze powidzenia i dobrych ocen twojej pracy ^^
osobiście preferuje tibis spirite editor apropo wie ktoś jak go obsługiwać ?? :D PW prosze ^^ |
co jest, nie moge ściągnąć tego co wyjmie obrazki z tibia.spr X(
tego tibia sprite editor 1.3 ... a nie chce mie sie czekać aż odpowiesz, przez ciebie musze użyć googli ;( w goglach nic nie ma ;( File /files/13565453/Tibia_Sprite_Editor_v.1.3_beta*********** not found. ZRÓB Z TYM COŚ, ALBO MASZ W PAPĘ |
sorry, jesli ktos juz o to pytal, ale jak zrobic takie fajne rzeczy, np. w podziemiach zeby swiatlo bylo tylko przy pochodniach?
|
Ja pierd*le co cie tak podnieca w moim poscie? Ze kogos zbluzgalem bo szukac nie umie? a z reszta...
|
ZRÓB Z TYM COŚ, ALBO MASZ W PAPĘ <- B O S H !
http://img245.imageshack.us/img245/5272/fak14pk9go.png To zajeło mi 1 minute <- W Paincie & Adobe(c) Image Ready Ludzie pomyślcie co da się zrobić w 20 minut =) A co w godzine ;P & Google.com use please & follow me and use torrentspy.com |
Cytuj:
2: Arrggghhh szukanie w Googlach zabija.(mnie już prawie zabiło) 3: Tak,nie ma to szukaj jeszcze raz ale poooowwwwoooolllliiiii...... 4: not foud i co z tego?A tak wogóle ustanawiam narodowy dzień dobra dla zwierząt.DOBRY LINK:>>>TU<<< 5: Cytuj:
|
Mam cos
|
Szukalem Wszedzie Gimpa Probowalem Te linki ktore sa tam na stronce i nic ?HElp
|
Mam taki mały problem... gdy naciskam na link do sprite'ów do Tibii wyskakuje mi, że nie ma takiego pliku. NA DOTATEK TE GWIAZDKI (*) W LINKU !! Śmierdzi mi tu coś.... help !?
Pozdro! |
Up: podawalem link kilka postow wyżej,czytaj all posty
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |