![]() |
mam 30 pallka na furorze i nie wiem gdzie grać.. bo nie mam pacca !
czy ktos madry wie moze za ile dni beda mogli grac facc ? ps. zostane drutem wiec moge byc providerem :) |
Moim zdaniem
Face mogoł wejść moze nawet za 1 tyg jak bylo w przypadku Thorii albo po 12 dniach jak na (k***a nie pamientam gdzie to bylo :p ) ale nawet po wejsciu facców i tak sobie troche poczekasz ( w kolejkach :( )
Płacisz Grasz Szybciej ****JESZCZE Z FACCÓW BĘDĄ LUDZIE***:] |
ja sobie kupuje pacca w wakacje.. qrde no tak sobie mysle..
czy grac na furorze 30 pallkiem z good skilami ( tam juz jest 182 master):/ czy isc na xantere jak wbije beda juz 50 lvlki i grac drutem/najtem/sorkiem:( |
wie ktoś o której jest restart serwa?
|
Mam małe pytanie będę grał sorcem:mag: i niewiem czy isc do thais i expic na tych guwienkach nad thais czy isc do venore na roty i swampy
************* prosze o odpowiedz "bo dobry start to dobry Koniec " |
:)
no no , Cipsoft sie stara :D ciesze sie z nowych światów (zaniedługo pacc :D ) a jeszcze bardziej ciesze sie na myśl letniego update :cup:
|
Cytuj:
szybko exp leci jak niema ludzi zaduzo |
No tak to teraz już mamy 68 światów :) ,ale co po tym jak niema ani jednego polskiego !!!! ;( Co zrobic, kogo by trzeba nakłonić by był POLSKI server??!!??
;( |
Ja tam uwazam ze nieoplaca sie grac na tych nowych swiatach.. ledwo wyjdziesz z rooka a wiara bedzie miala po 40+ i znow wojny. Zaczelem grac na infernie 6 dni temu mam 30 lvl i pierdyle te swiaty :P (zmienie zdanie jak z 6x padne :P )
|
ja gram na kyra ale specjalnie chocby dla ubicia 1 swe ktory w przyszlosci bedzie PA zrobie ten 20 lvl :P i spekuje noobow Hail pvp
|
mnie najbardziej zastanawia na ktorym z noowych serwerow bedzie wiecej Polaków co ?
|
Cytuj:
|
:p
niech zrobiom polski serwer :P XD
|
Niech 'zrobiom' lato.
|
Cytuj:
Bah.. Jak sie nie umie grac na rooku, i sie wychodzi przez 3-5 dni, to nie nasz wina i zalic tez sie nie musisz.. Wiec? nie wiem po co tego posta robiles... Signed //Ero.. |
Super :)
Super 2 nowe swiaty PvP :Ork: :elf:
|
Cytuj:
Z postów winika że więcej osób Będzie grało na Xenera czy jakos tak w kazdym razie sytuacja podobna jak na ocera i kyra ocera-same br kyra-same pk chociasz polacy ale to nie zmienia faktów -ja Osobiście gram na tym na "X" no i rl kumple tez :p :] |
eh ja gram na Keltera i 98% osob co pytałem to br;/a mam juz 6 lvl :confused: podpisujcie sie kto na jakim gra i nick
pozdro |
A ja zamierzam zacząc gre na Xerena i sprobowac swych sil..narazie mam straty 2 dni ale da sie to odrobic...dzis mzoe sie wreszcie wbije :B)
|
Długo czekalem na nowe serwy aż wkoncu są , szkoda ze sie dowiedzialem 4 godziny pozniej..("No ale nic dalej trzeba życ")
PS :evul: 17:44 You advanced from Level 7 to Level 8. (Xerana) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |