![]() |
jak by nie Norah to ten Fake był cienki
pozatym nielubie fake tpu Star Wars i Startrek no ale ten jest z nich najlepszy |
Cytuj:
My¶lisz że sklejki mog± więcej niż nowe grafiki?! Ręcznie cieniowane! |
bardzo kurcze fajne :) 10/10
|
ech. fake fajny ale woooolno wychodz± nowe czesci.
a co do razora: dlazego tak bardzo chcesz tu komentow?X( |
Zla wiadomosc ;P
Jeszcze dluuuuuugo potrwa zanim bedzie nastepna czesc, bo oboje mielismy formaty kompow, wiec wszystko kaput :P Lecz, uznalismy ze za dlugo nad tym pracowalismy zeby sie poddawac, wiec, fake BEDZIE nadal tworzony, lecz, coz, potrwa to dlugo. |
hmmm formaty... Avager nie tylko jest grafikiem ale chyba Hackerem xD to jego sprawka a tak serio to czekam ma next party bo accounta oddalem za ten fake xD
|
Super
Jeden z najlepszych fake'ów!!:cup:
Róbcie dalej! :) Wykonanie: 10/10 Fabuła: 9.5/10 Ogólnie: 9.7/10 :D Pozdr0B) |
Cytuj:
|
To rusz du*e Norah i mu pomoż :p
Chyba za tydzien bedzie juz nowa czesc? ;) Pozdro and Gratz fake'a Akcja Razora: I LOVE THIS FAKE... .................. ........ ........... .................................................. ............,,,,,,,,,,........... jakby ktos nie wiedzial to jest to napisane brailem ;p SP@M sP@M SP@M |
Pfffff...
Mi się to kompletnie niepodoba. Brzydkie to i wogóle... Może zamiast tamtego efektu w photoshopie,(chodzi o ten wstrz±s) Mogli¶cie zrobić jakie¶ załamnie czy cu¶? Beznadziejne to. 3/10 |
- czy¶cimy.
|
No zgadzam się z Dark Krissem. Troszke to długo trwa i niektórzy się mocno niecierpliwi±. To bardzo dobry fake i wiele osób uważa to za najlepsz± prace w tym dziale. Więc szkoda tracić popularno¶c komiksu i przyspieszyć prace nad fake'em
|
Pobili¶cie już avager'a ;)
na avagera czekali¶my 2 miechy=odcinek a wy już 4 miechy ;) |
A pobicie Avagera jakby nie patrzec, dobrym wyczynem nie bylo ;]
Odnosnie fake'a:Fajny, sporo ladnych grafik, tylko te czekanie na next part... No cuz w skali ocen nie ma tego jakby okreslic ten fake. Pozdro i robcie dalej;) |
O lol. Nie ma mnie czterech miesięcy, a już jako cyborg występuje ^^
Fake taki jak być powinien. Kimaty Space Army. Grafiki cudne, ani jednej chyba Tibijskiej więc gratz. |
Uuuu, fake jest bardzo ciekawy, grafiki własne. Respect for ya...
|
Grafika 9/10
Fabula 10/10 |
Zar±bisty fake
Grafika 10/10 Fabula 9/10 (Nie bedzie ciagle 10/10 :p ) Ogolem 10/10 Tylkooo juz 4 miechy nic nie ma plix robcie dalej !!!!!!!! |
Cytuj:
@Fake A ja bym chciał zobaczyć minę Avagera :P Pobili¶cie go ;p ALE STRESZCZAJCIE SIĘ, BARADAX I NORAH!!! |
@Lord wardi
Czemu ty piszesz zawsze akurat po mnie czemu masz w podpisie BR z minka zdziwiona ( ja taka mialem) Wogule odczep sie odemnie .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |