Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna AR vs. Domnesticus (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66214)

Al Khazar 23-02-2006 23:32

Wojna AR vs. Domnesticus

No i po co ta wojana! Dopiero zaczełem tam grac..

Bacik_ 24-02-2006 01:26

Ehh nom rzeczywiscie padlem. Chlopaki mass loga zrobili a ja expilem ;p
NIestety wylapalem combo z 4 sd i przytulilem ziemie :) Ale wlasnie w tej chwili odrobilem stracony lvl wiec nie placze ;p

A co do fragow to rzeczywsicie nie wiadomo co i jak ;]

Shaman 24-02-2006 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruliczek

szkoda, ale jedziecie z nimi, dacie rade

^^, trzeba w to wierzyć ;PP,tylko jak tu walczyc kiedy kasy na uh nie ma..

Tallur 24-02-2006 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
^^, trzeba w to wierzyć ;PP,tylko jak tu walczyc kiedy kasy na uh nie ma..

Śmieszne jest pare rzeczy.
Wy macie 20+ ale skile słabsze niż ja mam teraz.
O jak wy chcecie wygrac?
Lvl to nie wszystko i nawet dobrze ich knight/pall odwas nie hituje.
I też pomyslcie zrobcie FE pare sorcow i jak dojdie do glownej zadymki FE wyslij pare osob 30- popadają odnich a potem wszyscy wkroczycie czyż nie lepiej?

kruliczek 24-02-2006 14:36

Sęk w tym że Krew nie chce dopuscic do open battle tylko w nocy sie logują i biją po 1 osobie, ale tak to daleko nie zajadą =)

W koncu powstał temat z fragami zalozony prez Aerthis: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1135362

Wynika z niego że jest 6-11 dla Krew ale dla mnie nie jest to wyznacznikiem bo tam popadali lowlvle, tak naprawde to Domnesticus wygrywa i expi a Ci są offline lub w pz. Jak dla mnie to oni już przegrali i będa tylko was w nocy pkowac, chyba, że dacie się im wypłacić.

EDIT:
Powstała lista paymentów dla Krew:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1135948
Wygląda na to, że to koniec wojny.

malyjanek 24-02-2006 16:49

Ja jestem pod wrazeniem gildi Divonnium w pierwszej piatce lvli az 4 jest z tej gildi i ostro expia dalej,pozatym sporo tam innych hlvl (oczywiscie jak na serwer).A co do wojny to ktos pisal ze Krew jak wygra z Domn~ to beda chcieli wojne z Div~ tylko z czym do ludu :D Ja na xenerze mam lvl 12 i jak narazie polacy sa spoko :P

p.s krew sie rozpadlo

Shaman 24-02-2006 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malyjanek
Ja jestem pod wrazeniem gildi Divonnium w pierwszej piatce lvli az 4 jest z tej gildi i ostro expia dalej,pozatym sporo tam innych hlvl (oczywiscie jak na serwer).A co do wojny to ktos pisal ze Krew jak wygra z Domn~ to beda chcieli wojne z Div~ tylko z czym do ludu :D Ja na xenerze mam lvl 12 i jak narazie polacy sa spoko :P

p.s krew sie rozpadlo

Jak wygraja? :D Przeciez juz przegrali.

Storiel 24-02-2006 19:21

Nucleus~

Jaki masz nick na Xenerze napisz "Abilin" or "Xaya Azuer" abilin to arn ;]
Juz nie isara tym najtem 20+ co pekowales prawie reda wbiles? xD

malyjanek 24-02-2006 19:25

chodzilo mi o to ze jakby wygrali z wami :P

master's 24-02-2006 19:34

kude...xd

No kude po co bijecie sie ze swedami jak mozemy zqwrzec z nimi uklad i powybijac br... co nie??:D

thewojtek 24-02-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tallur
O jak wy chcecie wygrac?
I też pomyslcie zrobcie FE pare sorcow i jak dojdie do glownej zadymki FE wyslij pare osob 30- popadają odnich a potem wszyscy wkroczycie czyż nie lepiej?

BAN plax (limit unju~ na dzien)

dzg 25-02-2006 01:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tallur
O jak wy chcecie wygrac?

aff.. Gratz mega-super-hlv-taktyku, ktory chwali sie kogo to nie zna i jaki to nie jest cudowny.. Na fe by polecialy sd i waste many, zreszta swoich mozna przy okazji dobic.

Veltaxio 25-02-2006 09:30

lols

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master's
No kude po co bijecie sie ze swedami jak mozemy zqwrzec z nimi uklad i powybijac br... co nie??:D

K**** jakich br tu jest polak albo szwed nie widzialem br jeszcze xD

Bacik_ 25-02-2006 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
K**** jakich br tu jest polak albo szwed nie widzialem br jeszcze xD

Hehe Br to tu nie ma panowie ;p Szwedzi sa ale tylko ci co zostali wyrzceni z innych servow ;p

malyjanek 25-02-2006 16:26

ledwo wszedlem na Xerene (mam 12 lvl) i juz mi sie odechcialo grac....powod? wszystkie (doslownie) WSZYSTKIE expowiska sa zajete,idziesz gdzies i od razu slyszysz "leave" , "i hunt here" "hi mi is nub plx live or hanted" -.- , nie masz szans poexpic bo wszystkie cavy sa oblegane 24h na dobe :( to troszke dolujace

Tallur 26-02-2006 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
BAN plax (limit unju~ na dzien)

jA TYLKO skróciłem przebieg takiej taktyki... nieznasz całej. BANA by niebyło.. tylko ten swoj limit by się zachowalo..A nawet bym posiwiecil tydzien by zabic 5 wrogów

Lord Dreathan 26-02-2006 08:56

Phi, też mi wojna. Jedna walka, AR dostało w p!z|)y i zaczęli sypać kasą za wolność...żałosne

kruliczek 26-02-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Phi, też mi wojna. Jedna walka, AR dostało w p!z|)y i zaczęli sypać kasą za wolność...żałosne

widzisz jakis sens w biciu sie z dwukrotnie wieksza siłą liczebną majac średnio 23 lvl? nawet kasy nie ma na runy, a te kilka k co trzeba było zapłacić to i tak trzeba było uzbierać bo większość z nas po prostu nie miała nawet 5k :|

One of DiV 27-02-2006 00:03

Male sprostowanie

No wiec tak dla sprostowania....
Nie ma czegos takiego ze jak ci czy inni beda przy wladzy to bedzie gorzej(chodzi mi to o narodowosc) ludzie sie licza nie gdzie ktos mieszka...
co do gildi div~ to nie sklada sie tylko z polakow przyjmowani sa tylko ludzie ktorzy nie robia zbytniego PA i maja dobre lvl... gildia ta powstala z mysla o graniu bez powiedzenia przez innych Hunted bez powodu czy tez Stop lvl bo nie chca zebys byl lepszy niz oni... Sam sie spotkalem z takowymi sytuacjami gdzie nie wolno ci bylo grac za duzo expic itp. co do PA to bylo jest i bedzie ale nazywanie kogos PA z tego powodu ze bedac gdzies na huncie przychodzi ci duzo nizszy lvl i pisze ze nie wyjdzie stad bo to jest publiczne miejsce to co mam zrobic???? zostawiajac lot na ziemi a potem sie okazuje ze jakis koles go zabral i run do miasta... Gildia nasza chce tylko bic lvl i przyjmuje duzo ludzi by zadna inne nie zaczela wojny a co do szwedzkich hlvl to maja oni dziwne zasady...ale nie wtracamy sie do ich spraw dopuki te nie stana sie takze naszymi sprawami....ci co chca walczyc to niech sobie ida na otwarte PvP a wtedy zobacza co to znaczy ciagla walka z ludzmi...chcialbym takze powiedziec ze jest wielu ludzi ktorzy przylaczaja sie do najleprzych gildi i zaczynaja "kozaczyc" wiec powiedzmy sobie wprost wojny sa niszczace i dlatego staramy sie ich unikac...ale nie zawsze sie da... poznalem juz tylu ludzi ze nie pamietam nawet polowy... tylu juz chce miec plecy w jednym z hlvl nawet na huncie nie mam czasu normalnie poexpic bo zaraz mam taki spam ze nie widze jakie hity dostaje...zdarzaly sie juz krzywe akcje z ludzmi z gildi ale my sie staramy je rozwiazywac..tak ostatnio ludzie z naszej gildi zaczeli bic innego a jak jeden z rodziny tam byl i pisal stpo to jedni przestali a ci z gildi nie czego wynikiem bylo usuniecie ich...

A tak na marginesie... Shaman pewnie mam jakies bledy w tym poscie ale skad wiesz ze szwedzi nie kalecza swojego jezyka???znasz Szwedzki na tyle dobrze??? a moze sam jestes szwedem ze mozesz sie w ten sposob wypowiadac na ten temat???

z czasem jeszcze to zajze bo nie mam za duzo czasu bo mnie z lvl dogonili :PPP

cYa 4aLL

Shaman 27-02-2006 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez One of DiV

A tak na marginesie... Shaman pewnie mam jakies bledy w tym poscie ale skad wiesz ze szwedzi nie kalecza swojego jezyka???znasz Szwedzki na tyle dobrze??? a moze sam jestes szwedem ze mozesz sie w ten sposob wypowiadac na ten temat???

z czasem jeszcze to zajze bo nie mam za duzo czasu bo mnie z lvl dogonili :PPP

cYa 4aLL

Ja, jag är svensk, och jag kan spraket väll, sa hall tyst tack.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20.