Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Elysii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66271)

Kafes 27-02-2006 16:32

was ist das?

das ist k.u.t.a.s

Xahiv 27-02-2006 17:21

Bax: Mamo Mamo glodny jestem wrocilem ze szkoly bedzie obiad?
Mama: Tak synku zjedz sobie dragon hamy

NiQu 27-02-2006 19:49

OŚwiedz Mnie !

Ja mam takie pytanie do baxa ( chociarz chodzimy razem do szkoly to jestem wstydliwy chlopaq :baby: ) po co ty w ogole bierzesz udzial w tej wojnie skoro błaznisz sie txt'ami typu "i pay , i pay" ( mniej chodz odrobine honoru chlopie ) , a na open battle'ach szfendasz sie gdzie na tylach , wiecej uciekasz niz walczysz ?

I jeszcze 1 rzeczy nie rozumien twojego best frienda FILIPA aka Imrachol ( bardzo śmieszny chlopak na rl) zabija jakiś druid na 40 , a ty jak pi*da nic nie robisz , sory ale jakby mojego rl frinda zabil ktos o 100 lvl mniejszy ( to nie mozliwe do mam 60~ :P ) to bym ubil jak psa , malo , wyje*al bym go z serva w ****u X( .

To takie male 2 pytania z mojej strony , nie zebym żle zyczyl Gringerom , ale na prawde trcohe dziwi mnie twoje zachowanie . Prosze oświedz mnie .

Pozdro Angelo :)

Sir Klimek 27-02-2006 21:16

buehe
a ja sie musze pochwalic ze soon 60lvl i mam nadzieje ze ktos pomoże wykonac f axe quest (mysle tu o akallabecie bo w zamian moge zaoferowac wybicie siejnikow którzy i tak potrafia bic najslabsze lvl'e z mojej gildi) hail mr Dj Z~~v:D

Doris> 27-02-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Div
To prawda nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nigdy sie tym nie interesowalem. Nie obchodzilo mnie kto jest Twoim blokerem. Dla mnie byles zawsze nic nie znaczacym czlowieczkiem biegajacym po Elysi. I nie gadaj, jak nie wiesz co mowisz. Sam sharujesz konto (co jest smieszne) z mama.

Moherowe berety lalallala

Młody człowieczku powiem Ci, że jesteś poprostu śmieszny!
Zanim coś napiszesz zastanów się i nie wypisuj bzdur!
Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że Bax to Twój wróg ale to Cię nie upoważnia do kłamstwa!
Bax gra sam a nie jak Ty!
Niezły kit ktoś Ci wcisnął, że Ja gram na Baxie!
Widocznie źle zostałeś poinformowany!
Prawda jest taka, że gram w Tibie ale mam swoją postać i Ty dobrze o tym wiesz!

Doris> 27-02-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xahiv
Bax: Mamo Mamo glodny jestem wrocilem ze szkoly bedzie obiad?
Mama: Tak synku zjedz sobie dragon hamy

Brawo!
Rozbawiłeś mnie tym tekstem :D

Doris> 27-02-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJ Hav
Gdy Baxsia matka urodzila z cyca mleka chlac mu zabronila, tera Baxsiu zasmucony Elahowi konia doji :baby:

Tylko na tyle Cię stać?

Doris> 27-02-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bostorm
Bax mama ci pomagała pisać te posty?

Let's get it started Dj's~:dance:

Przykro mi ale nie miałam tego zaszczytu!

Xahiv 27-02-2006 22:34

www.gotujzmamabaxa.pl

Doris> 27-02-2006 22:53

Cytuj:

:baby:
Zawsze czytając Twoje posty mam dobry ubaw!
:D

Xahiv 27-02-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris>
:baby:
Zawsze czytając Twoje posty mam dobry ubaw!
:D

a ja piszac o tobie jeszcze wiekszy

Doris> 27-02-2006 23:12

Cytuj:

a ja piszac o tobie jeszcze wiekszy

Dam Ci dobrą rade:
Zacznij chodzić do szkoły! :baby:
I przy okazji zdanie pisze się dużą literą, jak do kogoś się zwracasz to również z dużej literki a kończy się kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania. :p
Tego w szkole uczą w 1 klasie! :baby:

Bax19 27-02-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Div
To prawda nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nigdy sie tym nie interesowalem. Nie obchodzilo mnie kto jest Twoim blokerem. Dla mnie byles zawsze nic nie znaczacym czlowieczkiem biegajacym po Elysi. I nie gadaj, jak nie wiesz co mowisz. Sam sharujesz konto (co jest smieszne) z mama.

Moherowe berety lalallala

Niestety zła odpowiedź.
Sam mi sprzedałeś blokera za 3 gp.
Teraz każdy może zobaczyć prawdę.
Wiem to co chiałem; zakączyłem temat.

__________________________________________________ _____________
Bax

Bax19 27-02-2006 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NiQu
Ja mam takie pytanie do baxa ( chociarz chodzimy razem do szkoly to jestem wstydliwy chlopaq :baby: ) po co ty w ogole bierzesz udzial w tej wojnie skoro błaznisz sie txt'ami typu "i pay , i pay" ( mniej chodz odrobine honoru chlopie ) , a na open battle'ach szfendasz sie gdzie na tylach , wiecej uciekasz niz walczysz ?

I jeszcze 1 rzeczy nie rozumien twojego best frienda FILIPA aka Imrachol ( bardzo śmieszny chlopak na rl) zabija jakiś druid na 40 , a ty jak pi*da nic nie robisz , sory ale jakby mojego rl frinda zabil ktos o 100 lvl mniejszy ( to nie mozliwe do mam 60~ :P ) to bym ubil jak psa , malo , wyje*al bym go z serva w ****u X( .

To takie male 2 pytania z mojej strony , nie zebym żle zyczyl Gringerom , ale na prawde trcohe dziwi mnie twoje zachowanie . Prosze oświedz mnie .

Pozdro Angelo :)

Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz w poprzednich postach, zanim napiszesz przeczytaj to co było szybciej pisane. :)

Na drugie:
Imrachol od nikogo nie został zabity, bo bym wiedział o tym.

Ps.
Jak tam w szkole?
Bo ja niewiem czy opłaca się wpaść, już tyle mnie nie było.
Może w jakiś dzień zajrzę, chyba że nic się nie dzieje.
__________________________________________________ __________
Bax

Mastersasek 27-02-2006 23:33

Ludzie po co te kłótnie i wyzwiska ??Skoro w open battle możecie sieę przekonać kto lepszy ??Powiem jedno HAIL GIRNDERS .To ,dlatego ,że miałem kieydś hunta od lowów za nic ....Huncili mnie i opuściłem serv ....

CYA IN Game :dance: :dance:

Te nowe emoty roxxx :dance: :dance: :dance: :cygaro: :faceoff: :dance:

Pakee 28-02-2006 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Klimek
buehe
a ja sie musze pochwalic ze soon 60lvl i mam nadzieje ze ktos pomoże wykonac f axe quest (mysle tu o akallabecie bo w zamian moge zaoferowac wybicie siejnikow którzy i tak potrafia bic najslabsze lvl'e z mojej gildi) hail mr Dj Z~~v:D

eek? mowisz ze mam ci pomoc zrobic f axe quest a zaplata bedzie wybicie siejnikow czy tylko ja to tak zrozumialem?

Xahiv 28-02-2006 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris>
Dam Ci dobrą rade:
Zacznij chodzić do szkoły! :baby:
I przy okazji zdanie pisze się dużą literą, jak do kogoś się zwracasz to również z dużej literki a kończy się kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania. :p
Tego w szkole uczą w 1 klasie! :baby:

a ucza tez gotowania?

Doris> 28-02-2006 07:48

Cytuj:

a ucza tez gotowania?

Tobie już nikt i nic nie jest w stanie pomóc. :baby:

NiQu 28-02-2006 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bax19
Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz w poprzednich postach, zanim napiszesz przeczytaj to co było szybciej pisane. :)

Na drugie:
Imrachol od nikogo nie został zabity, bo bym wiedział o tym.

Ps.
Jak tam w szkole?
Bo ja niewiem czy opłaca się wpaść, już tyle mnie nie było.
Może w jakiś dzień zajrzę, chyba że nic się nie dzieje.
__________________________________________________ __________
Bax

Po pierwsze to cieżko sie czyta 8 stron na kotrych przede wszystkim ludzie sie tylko wyzywaja , i jeszcze boski XAHIV ( majacy IQ nie wiecej niz 70 ) wali teksty po kotrych nie wiem czy sie smiac czy plakac z tego glupoty , jezeli z noctum jest sama taka "inteligencja" to macie wojne wygrana .

Po 2 Filipek zginąl od "BEZZEBNEGO MEREDZII" (wiekszego idioty w historii tibii jeszcze nie spotkalem , i mam nadzieje ze nie spotkam , chociadz gdy patrze na XAHIVA to widze ze sie tacy zdarzaja)
i jakiegos druida na 40 z SONS OF GEHENNA , a skad wiem a stad ze przed mozliwoscia gry na kyrze dla FACC gralem jeszcze na elysii i bylem w owej gildii.

Ps. a czy kiedykolwiek w tej szkole dzialo sie cos ciekawego , no ale w sumie chodzisz z karpikiem do klasy to wszystko jest mozliwe.

Pozdro :)

Kafes 28-02-2006 14:09

@niqu
popatrz na gras'era on jest wiekszym idiota niz filp ale tylko troche

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30.