![]() |
was ist das?
das ist k.u.t.a.s |
Bax: Mamo Mamo glodny jestem wrocilem ze szkoly bedzie obiad?
Mama: Tak synku zjedz sobie dragon hamy |
OŚwiedz Mnie !
Ja mam takie pytanie do baxa ( chociarz chodzimy razem do szkoly to jestem wstydliwy chlopaq :baby: ) po co ty w ogole bierzesz udzial w tej wojnie skoro błaznisz sie txt'ami typu "i pay , i pay" ( mniej chodz odrobine honoru chlopie ) , a na open battle'ach szfendasz sie gdzie na tylach , wiecej uciekasz niz walczysz ?
I jeszcze 1 rzeczy nie rozumien twojego best frienda FILIPA aka Imrachol ( bardzo śmieszny chlopak na rl) zabija jakiś druid na 40 , a ty jak pi*da nic nie robisz , sory ale jakby mojego rl frinda zabil ktos o 100 lvl mniejszy ( to nie mozliwe do mam 60~ :P ) to bym ubil jak psa , malo , wyje*al bym go z serva w ****u X( . To takie male 2 pytania z mojej strony , nie zebym żle zyczyl Gringerom , ale na prawde trcohe dziwi mnie twoje zachowanie . Prosze oświedz mnie . Pozdro Angelo :) |
buehe
a ja sie musze pochwalic ze soon 60lvl i mam nadzieje ze ktos pomoże wykonac f axe quest (mysle tu o akallabecie bo w zamian moge zaoferowac wybicie siejnikow którzy i tak potrafia bic najslabsze lvl'e z mojej gildi) hail mr Dj Z~~v:D |
Cytuj:
Młody człowieczku powiem Ci, że jesteś poprostu śmieszny! Zanim coś napiszesz zastanów się i nie wypisuj bzdur! Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że Bax to Twój wróg ale to Cię nie upoważnia do kłamstwa! Bax gra sam a nie jak Ty! Niezły kit ktoś Ci wcisnął, że Ja gram na Baxie! Widocznie źle zostałeś poinformowany! Prawda jest taka, że gram w Tibie ale mam swoją postać i Ty dobrze o tym wiesz! |
Cytuj:
Brawo! Rozbawiłeś mnie tym tekstem :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro mi ale nie miałam tego zaszczytu! |
|
Cytuj:
:baby: Zawsze czytając Twoje posty mam dobry ubaw! :D |
Cytuj:
a ja piszac o tobie jeszcze wiekszy |
Cytuj:
Dam Ci dobrą rade: Zacznij chodzić do szkoły! :baby: I przy okazji zdanie pisze się dużą literą, jak do kogoś się zwracasz to również z dużej literki a kończy się kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania. :p Tego w szkole uczą w 1 klasie! :baby: |
Cytuj:
Niestety zła odpowiedź. Sam mi sprzedałeś blokera za 3 gp. Teraz każdy może zobaczyć prawdę. Wiem to co chiałem; zakączyłem temat. __________________________________________________ _____________ Bax |
Cytuj:
Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz w poprzednich postach, zanim napiszesz przeczytaj to co było szybciej pisane. :) Na drugie: Imrachol od nikogo nie został zabity, bo bym wiedział o tym. Ps. Jak tam w szkole? Bo ja niewiem czy opłaca się wpaść, już tyle mnie nie było. Może w jakiś dzień zajrzę, chyba że nic się nie dzieje. __________________________________________________ __________ Bax |
Ludzie po co te kłótnie i wyzwiska ??Skoro w open battle możecie sieę przekonać kto lepszy ??Powiem jedno HAIL GIRNDERS .To ,dlatego ,że miałem kieydś hunta od lowów za nic ....Huncili mnie i opuściłem serv ....
CYA IN Game :dance: :dance: Te nowe emoty roxxx :dance: :dance: :dance: :cygaro: :faceoff: :dance: |
Cytuj:
eek? mowisz ze mam ci pomoc zrobic f axe quest a zaplata bedzie wybicie siejnikow czy tylko ja to tak zrozumialem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tobie już nikt i nic nie jest w stanie pomóc. :baby: |
Cytuj:
Po 2 Filipek zginąl od "BEZZEBNEGO MEREDZII" (wiekszego idioty w historii tibii jeszcze nie spotkalem , i mam nadzieje ze nie spotkam , chociadz gdy patrze na XAHIVA to widze ze sie tacy zdarzaja) i jakiegos druida na 40 z SONS OF GEHENNA , a skad wiem a stad ze przed mozliwoscia gry na kyrze dla FACC gralem jeszcze na elysii i bylem w owej gildii. Ps. a czy kiedykolwiek w tej szkole dzialo sie cos ciekawego , no ale w sumie chodzisz z karpikiem do klasy to wszystko jest mozliwe. Pozdro :) |
@niqu
popatrz na gras'era on jest wiekszym idiota niz filp ale tylko troche |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |