![]() |
Taube, nikt tu nie zamierza niczego kasować, bo to by mijało sięz celem, gdyż ktoś inny napisałby to samo a d otego doszły by posty w których moderatoró określa się jako komunistyczne świnie ze skłonnościami dyktatorskimi :P
Tylko, że ta dyskusja powinna wygasnąć jakieś 20 postów temu. Można to zrobić na dwa sposoby a jeśli Ty(ogólnie do wszystkich) zrobiłbyś to na ten drugi sposób no to fajnie jak chcesz to tak rób, tylko przestań w końcu wałkować ten temat, bo ktoś to zrobił inaczej, niż ty być to zrobił. Tutaj jeszcze tylko jakichś lamentów brakuje. Pomysł: kto chce range Spammer? :P |
Cytuj:
Ale ok, znudziło mi się już tłumaczenie wam, że nie macie racji :P (joke) Temat zamknięty (przynajmniej z mojej strony, no chyba że ktoś jeszcze będzie dyskutował, to parę bluzgów dorzucę :D ). Cytuj:
Cytuj:
|
@Hegemmon
neeee gdyż mówiłam o 'przyszłych' postach, a nie wszystkich ;) a dzięki temu dowiemy się kto czyta topiki, a kto od razu się w nich wypowiada nie zapoznawszy się z ich treścią ;) wszak czym się właściwie różni kolejny topic wałkujący ten sam temat po raz n-ty od posta, w którym zawarte jest dosłownie to samo, co w poprzednim poście wałkowane jeszcze raz ;) jedynie miejscem utworzenia przecież :) d.Taube |
Wy tu gadu-gadu a szatan panuje....
http://img158.imageshack.us/img158/6885/image21vl.png |
@Duch:
Widzisz ile ludzi jest ponizej 16 roku zycia? I teraz pomysl przez chwile co by sie dzialo, gdybym w sondzie okresil przedzialy na nawiasach, polowa ludzi nie wiedzialaby o co chodzi. System obecny jest intuicyjny na matematyczny rozum i logiczny. Nie widze w nim jakis problemow. Dlatego moze przestaniesz walokowac ten temat w kolko, bo sondy nie zmienie, gdyz jest prawidlowa. |
No ja chyba troche zaniżyłem. Ja się nie wstydze swego wieku. Drom fajna sonda czekam na następne. Nie lubie sond, ale jesli mają one ulepszyć stronę to chętnie zabiore w niej głos. Co do innych to po co mielicie ten sam temat. :P:cygaro:
|
19 osób zaznaczyło ,że ma powyżej 30 lat. Czy to możliwe:/ Chyba ktoś klikną dla jaj...Więc sondę oceniam za "niewiarygodną" B)
|
To się nazywa: błąd statystyczny;)
|
elo :D
no a ja uważam ze to świetne pytanie, bo w tibie nie powinny grac 12-latki
|
No więc...
Ja proponuje zrobić sonde, np z tematem "Jaka profesja jest najlepsza?" albo o najczęściej używanej ;D;) bo tak się zastanawiam nad tym jaką by tu sobie zrobić kolejną bo sorc mnie już zaczyna nudzić :p
|
Cytuj:
|
22 ; D na sondzie widać ile małolatów gra w tibie , i się dziwić że większość polaków to nooby >.<
|
up: Jaki twój post ma sens, bo ja raczej nie kapuje...
|
pfffff nie znajdziecie szweda co ma 13 lat..i gra w tibie;p.;p w szwecji dzieci do 13 roku zycia nie maja prawa nawet spojrzec na monitor:D a u nas to juz kazdy13-latek gra w tibie;p i nie ma co sie dziwic ze wiekszosc Polakow...to nupki
|
Cytuj:
Post Scriptum: Wiem ,że robie z igły widły:P @Dr.Om Dziękuje za wyjaśnienie tego wątku:P:P |
Cytuj:
Do tego dojdzie conajmniej kilkunastu uzytkownikow, ktorzy maja ponad 30 lat i nie wpisali tego w profilu. Mysle, ze pewnie paru "zartownisiow" sie trafilo i zaznaczyli ponad 30 lat, ale nie bylo ich wiecej niz 5 raczej. |
No ja nie wiem...
Całkiem niezłe, jak na pierwszy raz:p . Ufam obietnicy, iż nastęne będą ciekawsze :)
|
Cytuj:
@Sonda Można wiedzieć po co to ivul Tibia.pl teamowi? :> |
A ja mam 13lat ;]. Widzę, że przewaga osób trochę starszych ode mnie ;]
|
Cytuj:
a znam... Jeśli mamy wymieniać nupków to może zaczniemy od tych którzy nie odróżniają nOObów, od newbie czy młodych graczy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |