Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Ile masz lat? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66344)

Hegemmon 23-02-2006 00:47

Taube, nikt tu nie zamierza niczego kasować, bo to by mijało sięz celem, gdyż ktoś inny napisałby to samo a d otego doszły by posty w których moderatoró określa się jako komunistyczne świnie ze skłonnościami dyktatorskimi :P

Tylko, że ta dyskusja powinna wygasnąć jakieś 20 postów temu.
Można to zrobić na dwa sposoby a jeśli Ty(ogólnie do wszystkich) zrobiłbyś to na ten drugi sposób no to fajnie jak chcesz to tak rób, tylko przestań w końcu wałkować ten temat, bo ktoś to zrobił inaczej, niż ty być to zrobił.
Tutaj jeszcze tylko jakichś lamentów brakuje.

Pomysł: kto chce range Spammer? :P

Duch Niespokojny 23-02-2006 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk
Pisanie kilku postow na jeden temat mimo dokladnego wytlumaczenia przez kilku uzytkownikow uwazam za brak ich zrozumienia ;) Zwlaszcza ze podane w nich tlumaczenie jest wlasciwe ;)

Rozumiem, że masz monopol na rozsądzanie, czyje wyjaśnienie jest właściwe a czyje nie.
Ale ok, znudziło mi się już tłumaczenie wam, że nie macie racji :P (joke)
Temat zamknięty (przynajmniej z mojej strony, no chyba że ktoś jeszcze będzie dyskutował, to parę bluzgów dorzucę :D ).
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Pomysł: kto chce range Spammer? :P

Jaaaaaaaaa kcem!!! Plx
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
moderatorzy to komunistyczne świnie ze skłonnościami dyktatorskimi

Hm... skoro tak twierdzisz... :P

Taube 23-02-2006 07:38

@Hegemmon
neeee
gdyż mówiłam o 'przyszłych' postach, a nie wszystkich ;) a dzięki temu dowiemy się kto czyta topiki, a kto od razu się w nich wypowiada nie zapoznawszy się z ich treścią ;)
wszak czym się właściwie różni kolejny topic wałkujący ten sam temat po raz n-ty od posta, w którym zawarte jest dosłownie to samo, co w poprzednim poście wałkowane jeszcze raz ;) jedynie miejscem utworzenia przecież :)

d.Taube

Okrutny 23-02-2006 11:52

Wy tu gadu-gadu a szatan panuje....
http://img158.imageshack.us/img158/6885/image21vl.png

Dr. Omader 24-02-2006 02:28

@Duch:

Widzisz ile ludzi jest ponizej 16 roku zycia? I teraz pomysl przez chwile co by sie dzialo, gdybym w sondzie okresil przedzialy na nawiasach, polowa ludzi nie wiedzialaby o co chodzi. System obecny jest intuicyjny na matematyczny rozum i logiczny. Nie widze w nim jakis problemow. Dlatego moze przestaniesz walokowac ten temat w kolko, bo sondy nie zmienie, gdyz jest prawidlowa.

Sow@ 24-02-2006 15:37

No ja chyba troche zaniżyłem. Ja się nie wstydze swego wieku. Drom fajna sonda czekam na następne. Nie lubie sond, ale jesli mają one ulepszyć stronę to chętnie zabiore w niej głos. Co do innych to po co mielicie ten sam temat. :P:cygaro:

Chessterr 24-02-2006 15:57

19 osób zaznaczyło ,że ma powyżej 30 lat. Czy to możliwe:/ Chyba ktoś klikną dla jaj...Więc sondę oceniam za "niewiarygodną" B)

Dwimenor 24-02-2006 16:30

To się nazywa: błąd statystyczny;)

hekenszutse 25-02-2006 09:17

elo :D

no a ja uważam ze to świetne pytanie, bo w tibie nie powinny grac 12-latki

*Try You* 25-02-2006 10:05

No więc...

Ja proponuje zrobić sonde, np z tematem "Jaka profesja jest najlepsza?" albo o najczęściej używanej ;D;) bo tak się zastanawiam nad tym jaką by tu sobie zrobić kolejną bo sorc mnie już zaczyna nudzić :p

Dr. Omader 26-02-2006 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
To się nazywa: błąd statystyczny;)

Watpie zeby to byl blad w calosci, sam znam kilka osob ktore maja ponad 30 lat i graja w tibie ;)

Mastereczkka 26-02-2006 08:30

22 ; D na sondzie widać ile małolatów gra w tibie , i się dziwić że większość polaków to nooby >.<

Pablosso 26-02-2006 10:11

up: Jaki twój post ma sens, bo ja raczej nie kapuje...

Radosny~ 26-02-2006 14:09

pfffff nie znajdziecie szweda co ma 13 lat..i gra w tibie;p.;p w szwecji dzieci do 13 roku zycia nie maja prawa nawet spojrzec na monitor:D a u nas to juz kazdy13-latek gra w tibie;p i nie ma co sie dziwic ze wiekszosc Polakow...to nupki

Chessterr 26-02-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastereczkka
22 ; D na sondzie widać ile małolatów gra w tibie , i się dziwić że większość polaków to nooby >.<

Niektórzy "małoletni" userzy są mądrzejsi od nastoletnich cfaniaków którzy są większymi noobami w Tibii niż nie jeden małolat. Nie chcę wyjść na tego co ich broni ,ale jestem przeciw graczom "przedszkolakom" ,którzy jeszcze nie umieją dobrze pisać i czytać B). Ale wracając do tego "błędu statystycznego". Dr.Om rozumiem ,że sa gracze co maj tyle lat(są to jednostki nie tylko w Polsce) ,ale czy to możliwe ,żeby było ich aż tylu na forum.tibia.pl??

Post Scriptum: Wiem ,że robie z igły widły:P

@Dr.Om
Dziękuje za wyjaśnienie tego wątku:P:P

Dr. Omader 27-02-2006 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chessterr
Ale wracając do tego "błędu statystycznego". Dr.Om rozumiem ,że sa gracze co maj tyle lat(są to jednostki nie tylko w Polsce) ,ale czy to możliwe ,żeby było ich aż tylu na forum.tibia.pl??

Post Scriptum: Wiem ,że robie z igły widły:P

Wlasnie uzylem moich poteznych adminowskich czarow i dowiedzialem sie, ze na forum jest okolo 30 uzytkownikow ktorzy podali w profilu wiek powyzej 30 lat.
Do tego dojdzie conajmniej kilkunastu uzytkownikow, ktorzy maja ponad 30 lat i nie wpisali tego w profilu. Mysle, ze pewnie paru "zartownisiow" sie trafilo i zaznaczyli ponad 30 lat, ale nie bylo ich wiecej niz 5 raczej.

Bobas Lowrider 28-02-2006 16:49

No ja nie wiem...

Całkiem niezłe, jak na pierwszy raz:p . Ufam obietnicy, iż nastęne będą ciekawsze :)

Radek 666 28-02-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastereczkka

Małolat nie znaczy "noob". Ja jestem małolat, sporo rzeczy nie wiem, ale noobem napewno siebie bym nie nazwał (zresztą, jeśli inni nie są na mnie wkurzeni, nie chcą mi "oddać" itp. też mnie tak nie nazywają). Ale po części zgodze się, irytujące jest jak przyjdzie do ciebie ~10 latek i zacznie cię wyzywać, choć nie wie co znaczy połowa słów których używa, a jego pisownia jest... beznadziejna ^^.

@Sonda
Można wiedzieć po co to ivul Tibia.pl teamowi? :>

Arzo 28-02-2006 20:08

A ja mam 13lat ;]. Widzę, że przewaga osób trochę starszych ode mnie ;]

Walekifa 01-03-2006 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radosny~
pfffff nie znajdziecie szweda co ma 13 lat..i gra w tibie;p.;p w szwecji dzieci do 13 roku zycia nie maja prawa nawet spojrzec na monitor:D a u nas to juz kazdy13-latek gra w tibie;p i nie ma co sie dziwic ze wiekszosc Polakow...to nupki

ja znam...

a znam...

Jeśli mamy wymieniać nupków to może zaczniemy od tych którzy nie odróżniają nOObów, od newbie czy młodych graczy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00.