Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66352)

Himeji 06-05-2006 10:42

Bez pacc ani rusz na ten mlvl ktory mam jako facc bym sie musial kilka miech meczyc a tak to duzo szybciej i ogulnie cool ^^

Korialstrasz 16-05-2006 22:41

Mysle ze przez PACC bym sie jeszcze bardziej uzaleznil od tibii, wiec ABSOLUTNIE nie bede go kupywal bo jeszcze mi sie spodoba i bede tych PACCow kupywal dziesiatki... Takie jest moje zdanie.

Xantai 16-05-2006 22:43

Ja jestem jednym z tych 2% ludzi na forum, czyli "Miałem kiedyś premium account, ale stwierdziłem, że to strata pieniędzy". Może kiedyś zmienię zdanie.

Wario 21-05-2006 22:03

Ja mam zamiar kupic, ale przez Allegro wiem, ze to jest nielegalne, ale tanio(i..napiszecie? czy, jak sie kupi, to mozna miec potem haka?)

:|

Targean 23-05-2006 12:04

Ja już zakupiłem przez tibia.pl. Teraz na niego czekam ;)

Co myśle o PACC'u? Wypowiem się gdy mi sie skończy ;).
Narazie zaznaczyłem Nie mam premium account, ale mam zamiar kupić

Dasha Kumagai 03-06-2006 13:57

Ja kupie pacca jak wbije 45 lvl xD jeszcze nie miałam nigdy .. Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)

Speakes 03-06-2006 14:04

Też uważam że to strata pieniędzy ale jak ma się sponsora :] ?

Flisik 03-06-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
Mam premium account i zamierzam go przedłużyć..
180zł to jakby nie patrzec nie dużo za pół roku (patrząc na to ze gdyby chciec np. kupować jakąś nową, oryginalną gre, co miesiąc, juz po dwóch miesiącach wydalibysmy pewnie więcej niz za tego PACC).

Gdzie przedłuże? #tibia.pl ofkoz!

Też tak myślę. Kasa za PACC jest jak kupienie gry na pewien czas, a FACC jak demo.

ogonek 05-06-2006 22:22

heh ja kupilem niedawno pierwszy pacc i musze powiedziec ze nawet fajna zecz gdyby nie takie drogie kupil bym na kilka lat :]
a tak to musze odkladac kaske co 3 miechy XD ale expi sie fajnie jeszcze jak sie ma kumpli dobrych to hunty niezle sa na hydrach itp... genialna zecz ale za droga:]
i tak pewnie kupie
i wario ja kupilem tez na allegro nie moga cie haknac tak nic ci nie wysylaja i nie podajesz im pasow tylko imie postaci i swiat. nie ma szans zeby cie hakneli a next pacc kupie hyba przez tibia.com (bo najtaniej) XD

Dan-Kaw 06-06-2006 23:48

BEZ PACC'A ŻYĆ SIĘ DA!!! Ja tam kupie gdy bede miał 50 lvl bo wtedy sie to opłaca, tylko jak deadam (1 na miesiąc średnio) to musze lvl robić od nowa ale sie tym nie przejmuje dużo.Według mnie to tylko wymuszanie kasy ale muszą jakoś programiści żyć, mimo tego PACC jest przydatny bo można dzięki niemu zdobyć wiele rzeczy i zwiedzać cały świat.Zachęcam każdego aktywnego gracza Tibii do wzięcia PACC'a w okresie 50 lvl. I jak mówiłem BEZ PACC'A ŻYĆ SIĘ DA!!!

-=WOLF=- 08-06-2006 21:54

Ja PACC's kupuje sobie na wakacje XD:cup:

Celoz 09-06-2006 20:31

Zdziercy

ja chciałbym mieć P ACCa, ale nie za takie pieniądze! ludzie! za taka kapuche można se na księżyc polecieć! moglyby obniżyć trzymiesięczne opakowanie do 50 zł! albo jednodniowe paczki po 1,50 :D

głównie z tego powodu uważam, że wielu ludzi z P ACC to P ACCany :)

Baartoss 11-06-2006 14:52

Osobiście uważam=, że PACC to wspaniała rzecz i zgadzam się zopiniami, że jak się zacznie grać to już nie można grać be niego... i w tym problem :P... Ja narazie nie mam PACC planuje kupić jak bd miał wysoki lvl ok.40-50... A może nawet na wrzesień sobie zapodam ;] Się zobaczy :P

Pawel Szpieg 12-08-2006 09:09

X(

Normalnie Jestem WŚciekŁy,przez Przypadek Nie ZatwierdziŁem Paca I Go OdrzuciŁem I Co Teraz Czy Strace Hajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bramor Shuruk 12-08-2006 14:18

Celloz to, ze ciebie nie stac na pacca nie oznacza, ze to jest strata pieniedzy.
Wedlug mnie 100 zl na 3 miesiace to nie jest duzo.

Mroku 12-08-2006 17:25

Dla mnie to nie jest strata pieniedyz bo 20euro to sa nie cale 4godziny pracy :D
Kocham Niemcy :P xD

paruvkovic07 12-08-2006 18:59

Ja nie mam zamiaru kupować.Uważam że to strata pieniędzy.Nie lepiej porobić coś innego niż siedzieć na Tibii i nabijać lvl? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44.