Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Liga Mistrzów 2005/2006 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66669)

Rybzor 10-03-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn Zawisza
Sam jestes buhahahah . Jestes kolejnym kibicem , ktory lubi tylko te kluby ktore wygrywaja LM . Niech zgadne teraz kochasz barce ?? . A ja o MANU nigdy niezapomne bo jest to klub o ogromncyh preferencjach i ZOBACZYCIE MAN UTD SIE ODRODZI !!!!!!!!!!!!!

GLORY GLORY MAN UTD !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie, nie kocham Barcy, tylko im kibicuje, nie jestem az tak zagorzalym fanem :P, co do manu to kiedys byla potega a teraz sie sypie, chyba nie zaprzeczysz:P

Tasior 10-03-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn Zawisza
Sam jestes buhahahah . Jestes kolejnym kibicem , ktory lubi tylko te kluby ktore wygrywaja LM . Niech zgadne teraz kochasz barce ?? . A ja o MANU nigdy niezapomne bo jest to klub o ogromncyh preferencjach i ZOBACZYCIE MAN UTD SIE ODRODZI !!!!!!!!!!!!!

GLORY GLORY MAN UTD !!!!!!!!!!!!!!!!!

Co to znaczy ze "man to klub o ogromych preferencjach"?* Myśle mysle i nic nie moge wymyślic

@topic
A ja chciałbym zeby wygrał Juventus.

*Skup sie raczej na tych preferencjach ;)

*Ryspeht* 11-03-2006 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolek
Do finału dojdzie barca i ac milan. Jak dojdzie do tego spodkania to dopiero będzie mecz ze pała mięknie. Eto'o and Rolek and Melisa and Larek. Z tych ziomków jest paka jak jeszcze sie zrgajł to wszystko rozniosą.

Jeżeli obie drużyny przejdą ćwierćfinały (czego im szczerze NIE życzę) to spotykają się w półfinale, więc finał Barcelona-Milan jest (niestety, afff co za pech :dance: ) nierealny :)
Btw odkąd w Barcelonie gra jakąś rolka i Lerek o.O ;)

djkuter 11-03-2006 11:27

FC Liverpool!

djkuter 11-03-2006 11:27

FC Liverpool!

Maximus89 11-03-2006 13:15

Po szczęśliwym zwycięstwie nad Werderm teraz mam nadzieję ze łatwo przejdą angoli z Londynu(Arsenal). W półfinale mysle że trafią na Inter, wiec Juve ma już finał;)

FORZA JUVE!!!AVE JUVE!!!

Kwadratowe Koło 11-03-2006 13:41

Cholera, ale barcelona się popisuje :P, kolejny wygrany mecz.

PiXik 11-03-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Nie, nie kocham Barcy, tylko im kibicuje, nie jestem az tak zagorzalym fanem :P, co do manu to kiedys byla potega a teraz sie sypie, chyba nie zaprzeczysz:P

jesli co sezon jestes za innym klubem...albo co jakis czas to sorry ale jesli kibicujesz to nie wysmiewaj.wg mnie prawi wysmiewania ma ktos kto jest ciagle z 1 druzyna a nie taki "pseudo kibic"

Hieyan 11-03-2006 16:20

Stawiam na Barce.

Palladyn Zawisza 11-03-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba

No niestety nie zaprzecze :/ Ale wierze ze sie odrodzi

GLORY GLORY MAN UTD

OnlyM(PL) 11-03-2006 21:28

MANCHESTER UNITED!!!1111oneoneoneone
A w tym roku wygra FC Barcelona.

Sir Pietruch 27-03-2006 22:12

Eeee ja stawiałem na Chelsea XDDDDD Ale jak moich ukochanych The Blues nie ma no to na Barce postawie XDDD
BTW.
CHELSEA & WISLOKA DEBICA 4EVER IN MY HEART xDDDDDDDDDDD

Serphilim 27-03-2006 22:27

a ja ...

Górnik Zabrze jest moim faworytem nie ma go ale musiałem oddac głos na mój LOVE CLUB

Moim faworytem była Chelsea (odpadła)

Arsenal Londyn - Juventus Turyn wygra Juve (jest lepszy i nie cierpie Henrego ^.-)
Lyon - AC Milan wygra Milan (Maldini i like you)
Inter Mediolan - Villarreal raczej inter wygra ale go nie lubie w tym meczu nie mam faworyta
Benfica Lizbona - Barcelona ofkurss barca (Ronaldinho przejadł mi sie ale Messi to ja starszy o 4-5 lat ;))

ofkurs na półfinały znowu zagłosuję ;)

ale na razie wyglada na to ze finał = Barca vs Milan (chyba beda karne)

Zamor1 28-03-2006 20:06

FORZA INTER !!! INTER WYGRA LIGE MISTRZOW :D MOJ UKOCHANY KLUB.

Juve odpadnie z Arsenalem tym razem im sie nie pofarci tak jak zawsze ;)
AC Milan odpadnie z Lyonem tez straszne farciarze 85-90' strzelaja gole....Nienawidze milanu SUX!
I oczywiscie Barca rozgromi Benfice ;p

Final Barcelona-Inter Inter wtgra oczywiscie!

djkuter 29-03-2006 10:51

No to mnie Arsenal zaskoczył. Stawiałem na zwycięstwo Juve, tudzież remis. A tu taki wałek. Dobrze, że do STS'ów nie poszłem:). Barca zremisowała, czekam na mecz na Camp Nou.

Rybzor 30-03-2006 13:40

Pierwsze mecze 1/4 finału za nami:). Ciekawy byl mecz interu, reszta troche nudna, ciekawe jak to sie dalej ułozy, Barca nie strzelila gola benfice co za ciamajdy :P

Zamor1 30-03-2006 20:28

Inter mogl wygrac przynajmniej 3:0 ;] ten gol Forlana to z dobitki ;/ kazdy moze tak strzelic, zaraz pozniej szybka odpowiedz adriano, lob ale juz nie pamietam kto wybil pilke z linii bramkowej. a pozniej szarza stankovicia prawa strona i bomba adriano ;p i podobna bramka martinsa rowzniej stankovic asystowal.

Mafuss 30-03-2006 20:47

zdecydowanie Arsenal. Jest już 1 noga w pólfinale. Hmm przewiduje final Arsenal-Barca

Krzesław 30-03-2006 20:54

Stawiam na taki sam finał;) Haha i dobrze, że kanonierzy zbombardowali tych makaroniarzy, którzy nie umieją przegrywać z honorem! Czekamy na drugą fale nalotów na terenie wroga :P

Penetrator 30-03-2006 20:58

A gdze nasi !!!

Gdze Jest WisŁa KrakÓw X( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oddam GŁos Tylko Nanich B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:42.